Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Terry dünyanın en sağlam stoperidir. Hiç birşey yapmasa yan toplardan 6-7 gol atar. Terry duyumunu veren Barbaros Çıdal da düzgün biridir. Chedjou nun ne katacağı bir muamma fakat terry drogba etkisi yapar gelirse...

Buarada Aysal Terry yle ilgilenmiyoruz dememiş miydi daha ne Terry sinden bahsediyoruz?

Chedjou - Sol bek - Melo - Arda - Nani

GELIN ULAN GELIN!!

Chedjou Medjou istemem diyenler, Fenerbahce ismini duyunca nasil da Chedjou hayrani olmus :)

Terry Nani. Hertürlü

b.tulun daha 2-3 gün önce terry ile ilgilenmedik ve ilgilenmeyi düşünmüyoruz dedi niye hala konuşuluyor?

Falcao gol makinesi. Ve bana göre şu anda dünyanın en önemli 2-3 golcülerinde biri ama Hulk farklı. Hulk aynı zamanda kanatlarda da etkili oynuyor. Yani klasik santrafor değil.

evet belkide hata orda olusuyor. ben olsam ileri ucta oynaritirdim hulku acikcasi. bu defirdeki kanat oyuncularin hizli olmazi gerekir calim yetenekleri olmazi gerekir. hulk ama fazla hizli degil fiziki durumundan dolay. calim desen oda pek yok ama vucudunu kunlanmasini cok iyi bilen birisi.

ileri ucta denemek gerekir bence. falcao bence su an dünyanin en iyisi klassik santrofor olarak bakarsak. messi ve ronaldo aslinda kanat-hucum oyunculari oldugundan klassik santrofor profiline sokmuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt