Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou'yu hala istemiyorum,Terry'i de hala istemiyorum,her zaman üçüncü bir seçenek vardır.Fener sulansa kaç yazar sulanmasa kaç yazar,adamları tanımıyorlar ki,anca arap şeyhi gibi para verir oyuncunun da aklı sırf parada ve yan gel yatta ise gelir;yoksa kaliteli oyuncular yüzlerine bakmaz bunların artık.

Madem aylardir Chedjou´yu istiyorsun, hatta devre arasinda da istemistin, neden anlasma yapmazsin ki simdiye kadar?

Anlamiyorum bu tip isleri ben. Görüs, konus, pazarlik yap, el sikis, lig bitince de imzayi attir, acikla. Niye bu kadar zor?

Fenerbahçe'den teklif aldığını doğrulayan Lille'in Kamerunlu savunmacısı, "Ama Galatasaray Yönetimi benimle daha ciddi olarak ilgileniyor. Kaderim 1 haftaya belli olur" dedi.

Lille forması giyen Kamerunlu savunmacı geleceğiyle ilgili herşeyi anlattı. Fransa’da yılın defans oyuncusu seçilen 27 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’nin teklifini doğruladı ama Galatasaray’ın kendisiyle daha yakından ilgilendiğini söyledi.

Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum. Tabi bunların yanında beni almak isteyen takımın kulübüm Lille ile de her konuda anlaşması bekleniyor. Geleceğim 1 hafta içinde netlik kazanır” açıklamasını yaptı.

Kaynak:*********************

Hulk söylentisi nereden çıktı beyler ?

Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum. Tabi bunların yanında beni almak isteyen takımın kulübüm Lille ile de her konuda anlaşması bekleniyor. Geleceğim 1 hafta içinde netlik kazanır”

Alper transferi dengemizi bozdu. Fatih hoca bile "Hani ne oldu Alper" diye bozuk atmış yönetime. Transferlerde ağır davranıyoruz. Yumruk yemiş gibiyiz. Transfer yine kampa yetişmeyecek. Gözüken net o.

Bi zahmet tutalım artık. Alper'i falan geçtim ama bu tip transferler hemen yapılmalı. Fenerbahçe'den başka talipler de sıraya girerse işimiz iş...

Evet doğru umarım bu sezon transferler istediğimiz gibi olur, yoksa büyük hedefler koyduğumuz önümüzde ki sezon bizim için hayal kırıklığı olur.

Haldun Üstünel , bu işlerin piri ... Kaç transferi havalanına sessizce indirdi , kimsenin ruhu duymadı. Bağıra bağıra canlı yayınlarda transfer yapılmaz. Fb de girer , Konyaspor da girer tabi .

Chedjou önüne kadrolari koyar bakar ve kararini verir,sikecilerin ezik kadrosuna adam neden gitsin okadar salakmi

Chedjou Medjou istemem diyenler, Fenerbahce ismini duyunca nasil da Chedjou hayrani olmus :)

Terry Nani. Hertürlü

Ne alakasi var Onur Fenerle? Hele Chedjou hayrani olmuslar dedigin icin üstüme aldim mesaji. Ama fenerle alakasi yok bir cok kisinin. Kaldi ki ben bu adami iki transfer dönemi öncesinde de yazmistim. Istedigim stoperler arasindaydi.

Her zaman günü kurtarma operasyonu pesindeyiz. Ne Terry'si. Gecen lig macini izledim yine, ayakta duramiyordu Aston Villa'ya karsi.

Artik 30 yaslarin altinda kolay kolay futbolcu almayalim.

Herkes bi Drogba degil ve onda da net yasinin etkisi görülüyor.

Ben Chedjou'ya pek sıcak bakmıyorum açıkcası. Uluslararası tecrübesi fazla değil. Onun yerine Rolando'yu alabilirsek süper olur. Aynı yaştalar ama Rolando daha tecrübeli.

Alper transferi dengemizi bozdu. Fatih hoca bile "Hani ne oldu Alper" diye bozuk atmış yönetime. Transferlerde ağır davranıyoruz. Yumruk yemiş gibiyiz. Transfer yine kampa yetişmeyecek. Gözüken net o.
yaw bi git sacma sapan konusma,hangi forumdan buraya geldigin belli.yumruk yemisizde f.terim yonetime bozuk atmista.verin suna kus yemini ac kalmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt