Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sınılandırma olmalı.

kurallar değişir ama her önüne kaptığı getiremeyeceksin.

sorun anadolu kuluplerinin yaptığı yabancı transferlerinde. 15 takımın en fazla 4-5 iyi yabancı oyuncuları buluyor veya getiriyor. diğerleri ise standartların altında getirip mali yüke girip geriye sarıyorlar. 3 büyük için sorun yok bence. 50 senedir bu böyle. iyi de çıkan oldu kötüde. önemli olan doğru yerli oyuncuları bulmak ve katmak-onların gelişimini doğru sağlamak.

kriterler çoğalır elbet, ama hamit-g.zan-h.balta gibi bazı futbolcular yaşalrından ötürü gidince onların yerine koyacağın isimler yerli olmalı ve iyi olmalı. g.zan ve h.balta için garip konuşuyorsun diyebilirsiniz ama

hadi stoper koyun oraya

sol bek koyun... yok işte.

4 sene şampiyon olduğumuz dönemde bu böyleydi işte. yabancı-yerli giren çıkan arasında uçurum yoktu.

barca-real-bayern başarılı olma nedeni zengin olmaları vs. değil. kadrodaki oyuncuların kalitesinin nerdeyse aynı seviyede olmasıdır. elbet yıldızları ile daha ön plandalar ama..

düşünün 2-3 yıldız ismin var ve genel kadron iyi nerdeyse hep aynı seviyedeler. istikrarı yakalarsan herşey yolunda gider gözler saha içindeki futbola döner sadece..

Abi seni federasyona alalım :D

:D

tabiki nani... tartisilmaz hic bir cekilde ama ona paramiz var mi oda ayri bir soru isareti. bide system degismesi gereki nani veya q7 transferinde.

q7 yi alirsak en azindan amrabat gibi yedekde beklete bilirsin. sesini cikartmaz q7 bu saaten sonra.

Geçen sene teklif yapmışız zaten Nani'ye bir daha yapılsa bence bir zararı olmaz. Q7 dibe vurmuş bir futbolcu daha fazla düşemez ama bence böyle bir transfere gerek yok devamlılığı olan daha ciddi oyuncular var piyasada bence.

Geçen sene teklif yapmışız zaten Nani'ye bir daha yapılsa bence bir zararı olmaz. Q7 dibe vurmuş bir futbolcu daha fazla düşemez ama bence böyle bir transfere gerek yok devamlılığı olan daha ciddi oyuncular var piyasada bence.

vallah ben Q7 yi söyle düsünmüsdüm acikcasi. yani merkez systemiz 4-3-1-2

Q7 yide 2ci devrede gerek duyuldugu zaman kapali savunmalari acmak icin oyuna soka biliriz ve sytemde biraz degisklik olur. sneijder yada buraki cikart q7 yi koy oyuna. Q7 de baya etkili asistler yapar drogbaya kanatlardan. ama hocanin aklinda merkez system drogba ve burak varken 4-3-1-2 oldugunu düsünüyorum acikcasi.

Alper hayırlı olsun. Kısa sürede sonuçlanır umarım.

sınılandırma olmalı.

kurallar değişir ama her önüne kaptığı getiremeyeceksin.

sorun anadolu kuluplerinin yaptığı yabancı transferlerinde. 15 takımın en fazla 4-5 iyi yabancı oyuncuları buluyor veya getiriyor. diğerleri ise standartların altında getirip mali yüke girip geriye sarıyorlar. 3 büyük için sorun yok bence. 50 senedir bu böyle. iyi de çıkan oldu kötüde. önemli olan doğru yerli oyuncuları bulmak ve katmak-onların gelişimini doğru sağlamak.

kriterler çoğalır elbet, ama hamit-g.zan-h.balta gibi bazı futbolcular yaşalrından ötürü gidince onların yerine koyacağın isimler yerli olmalı ve iyi olmalı. g.zan ve h.balta için garip konuşuyorsun diyebilirsiniz ama

hadi stoper koyun oraya

sol bek koyun... yok işte.

4 sene şampiyon olduğumuz dönemde bu böyleydi işte. yabancı-yerli giren çıkan arasında uçurum yoktu.

barca-real-bayern başarılı olma nedeni zengin olmaları vs. değil. kadrodaki oyuncuların kalitesinin nerdeyse aynı seviyede olmasıdır. elbet yıldızları ile daha ön plandalar ama..

düşünün 2-3 yıldız ismin var ve genel kadron iyi nerdeyse hep aynı seviyedeler. istikrarı yakalarsan herşey yolunda gider gözler saha içindeki futbola döner sadece..

Katiliyorum ama simdiki durumda katilmiyorum acikcasi. ve ileri icinde katilamam belkide. alt yapi systemi yok ülkemizde. o senin anlatigin dönemdeki sans eseriydi ve derwall zamanindan kalmis miraslari yedik birazda ama sonra iflas oldu alt yapi olayi türkiyede. simdi daha yeni yeni uyanmaya basladik ve yatirim yapmaya basliyoruz cidi anlamda ama yetersiz hemde hemen verim alamasin. 7-8 sonra cidi meyveler vermeye baslar diktigin agac ki bu sürede sen yabancilara muhtacsin. ve yinede yabanci olayi sinirsiz kalmaldiri ki kulüplierin daha cok optionu olsun avrupada yarisa bilmeleri icin.

kalite türk oyuncular öyle yada böyle kadroya girer zaten . arda-selcuklar buraklar gibi. ama sampionlar liginde üst seviye düsünüyorsan ve devamlilik gerekiyorsa yabanci durumu serbest birakilmadir kesinlikle. yoksa 4-5 sene sonra yine iflas olursun. 2000yilin kadrosuda belki 100 yilda bir olustura bilirsin türk oyuncular ile birlikde. alt yapini ama saglamlastir iyi egitim ver o zaman farkli düsünüle bilir ama o durum yok su an ve camialar basariya muhtacdir maddi anlamda. sen milyon euro yatirimlarini camia olarak bir caglar birinclere- hakan baltalara emanet edemesin.

carlihos izleyende-izlemeyende var..

türkiye içinde defansif anlamda kat kat üstündür bildiğimiz sol beklerden bundan kimse şüphe etmesin.

avrupada ne yapacağı önemli elbet...

bildiğimiz kadar ile suratli-teknik biri bu belli oluyor.

yaşına filan bakmayın ayrıca... burakta belli bir yaştan sonra doğru yerde doğru zamanda olunca kendini farkettridei. eksiklerini kapatıyor hala..

sol beklere bakın ayrıca iyi takımlarda %70-80 güney amerikalı veya afrikalıdır.

güney amerikalı olanların oynadığı takımlar ofansif güçleri iş yaparlar- defansif olarakda zaten alt seviyede değiller. milli takıma seçilmiş olan bir adamdan bahsediliyorsa düşünmem.

biliyoruz ki defansif anlamda çıkan oyuncuları almak düşündüğü kadarı ile kolay olmuyor.

gidelim piyasayı araştıralım orta saha-kanat-forvettir sürekli transferlerde isimleri dolaşan. eğer defansif anlamda alt yapın-yerlin veya alacağı oyuncu oturuyorsa oraya uzun zaman devam ederler. oynama sadece ilerdeki mevkilerde olur...

barca-real-bayern bile alt yapısından sol bek çıkartamıyorsa bulduğun adamı iyi değerlendirip alacaksın..

carlinhos izlediğim kadarı ile eboue tarzı bir adam. eboueden farkı daha çok şut-tekniğe sahip. eksik yanı fiziksel birebirde ne yaptığı-müdahale anlamında ne verdiğidir.

Aziz Yıldırım, yapacağımız transferlerle Türkiye sallanacak demiş.:o

Barcelona Guilherme Siqueira'yı istiyormuş.

Adriano yolcu olabilir.

Aziz Yildirim: Öyle bir transfer yapacagim ki Türkiye sallanacak :D

Taraftari hala yiyorsa bunlari yuh yani :)

Şimdi aklıma geldi.

Başkan geçen sene Nani'yi takip ettik ama alamadık demişti Top Bizde programında bir kaç gün önce.

Ondan öncede Shaqiri'yi istemiştik zaten.

Shaqiri'yi Bayern kaptı , Nani'yi de alamadık dedi ama sonra gittik Amrabat'ı aldık.

Şimdi Nani'nin alternatifi Amrabat mıymış :o:o

Aziz Yildirim: Öyle bir transfer yapacagim ki Türkuye sallanacak :D

Taraftari hala yiyorsa bunlari yuh yani :)

azize: başkaları bomba diye transfer yapıyor, ben atom bombası etkisi yapacak birini alıcam. türkiye sallanacak.

muhabir: sayın başkan o kadar sallıyorsunuz ki , kendi taraftarlarınızı iyi uyutuyorsunuz..

azize: samett doğrumu söyle bu adamın söyledikleri.

samet:doğrudur başkanım ayak ayak üstünede atmış-doğrudur...

Şimdi aklıma geldi.

Başkan geçen sene Nani'yi takip ettik ama alamadık demişti Top Bizde programında bir kaç gün önce.

Shaqiri'yi Bayern kaptı , Nani'yi de alamadık dedi ama sonra gittik Amrabat'ı aldık.

geçen sene oynadığı futbol ile amrabat kim istemezdi peki, bişeyler olmayınca bişeyler yapmışlar sonuçta.

ben bu sene daha faydalı olacağını düşünüyorum. olimpiyatlar yüzünden oda katılamamıştı melo gibi..

amrabat gitmez ise, faydalı olacakdır bence.

Simdi yaklasik iki ay Galatasaray maclari olmadigini fark ettim. :(

Hayatin anlami yok ya, yemisim transferleri :sad007:

Şimdi aklıma geldi.

zaten baskanin en tuhaf veya komik demeci o programmda patlati resmen.

Baskan" .....inamaya bilirsiniz belki ama takimin icinde bana heycan veren oyuncu olarak amrabatida söyleye bilirim....

Stüdyoda derin bir sesislik ....:asd:

bende bir an agzim acik dinledim vallahi sonra oook dedik dinlemeye devam ettik isde :lol:

Simdi yaklasik iki ay Galatasaray maclari olmadigini fark ettim. :(

Hayatin anlami yok ya, yemisim transferleri :sad007:

bu sene böyle. transfer dönemide böyle gider ise kısa sürede bitirirler. en az 1 ay futbolsuz geçircez yazı.

spor haberlerinde özlediğimiz ama içimizdende istemediğimiz haber anonsları

galatasaray bugun yaptığı çift antremanla tam kadro olarak sezon hazırlıklarına devam etti. yeni alınan oyuncular göz doldurdu... başka bişey beklemeyin bu sene....

sevgiliye hasret gibi galatasarayın futbol takımına hasret kalıcaz. böyle daha iyi ayrıca tutkumuz-hayallerimiz daha çok artar.. heycan katsayımız yüksek olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt