Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo-Selcuk-Alper-Arda-Sneijder..

Onlerinde Drogba/Burak dönusumlu..

Yeri geldimi anadolu takimlarina.. 2 forvet.. Alper OUT..

Mis mis mis

gerekirse eboue dinlendiri. hamit bek oynatırsın..

böyle bir kadro dünyada yoktur...

iyi bir snejder-arda ile drogba-burak 40-50 gol yaparlar. avrupada işer değişebilir elbet.

fatih hoca varken özellikle şunu söyleyim.. drogba-snejder-hamit neden yedeğim diye söylenmez. alper zaten bişey diyemez.

orta sahamız ne kadar iyiyse hem ofans-hem defans rahatlar.

özellikle melo iyidiydi diyoruz dimi. orta sahamız iyi olursa defansif anlamdada hatalar azalır..

öenli olan kaliteyi hep artırmakdır.

arda ve hamit iyi olursa pas-top kapma konusunda herkes biliyor. önemli olan budur. iyi bir hazırlık dönemdiri.

herkes hatasından ders çıakrtmıştır artık. arda için bu söylediğim..

Melo ayarinda bir kesici ve oyun kurabilen, top dagitabilen bir orta saha alinmadigi sürece bunlarin pek bir önemi kalmiyor.

CL düşünüldüğünde çok geniş bir kadroya ihtiyacımız olacağı kesin.

Sadece bu yüzden bile Melo alınmalı.

Melo yoksa gerisi hikaye. Bozma iki senedir şampiyonluğu getiren orta sahayı, riske girme boşuna, yok Alex Song'muş, uyuşuk, yeterli hırsa sahip olmayan adam değil bize Melo lazım. Duruşu, varlığı bile yeter, yok artık öyle eskisi gibi ezilen takım (sert, hırslı, lider, rakibe üstünlük sağlayan orta saha var artık). Neymiş bonservisi alınırsa yatarmış, yatacak adam kiralıkken de yatardı.

gerekirse eboue dinlendiri. hamit bek oynatırsın..

böyle bir kadro dünyada yoktur...

iyi bir snejder-arda ile drogba-burak 40-50 gol yaparlar. avrupada işer değişebilir elbet.

fatih hoca varken özellikle şunu söyleyim.. drogba-snejder-hamit neden yedeğim diye söylenmez. alper zaten bişey diyemez.

orta sahamız ne kadar iyiyse hem ofans-hem defans rahatlar.

özellikle melo iyidiydi diyoruz dimi. orta sahamız iyi olursa defansif anlamdada hatalar azalır..

öenli olan kaliteyi hep artırmakdır.

arda ve hamit iyi olursa pas-top kapma konusunda herkes biliyor. önemli olan budur. iyi bir hazırlık dönemdiri.

herkes hatasından ders çıakrtmıştır artık. arda için bu söylediğim..

Hocam Hamit deme lütfen.. Hamiti görünce okumayi birakiyorum cidden..

Bence 1 hafta sonra Fenerbahce nöbeti basligi acariz biz :) Gelecek haftaya kadar bütün transferleri bitiririz diye düsünüyorum ben.

Bu anlamda yönetimin ciddiyetini ve profesyonelligini takdir etmemiz gerekiyor. Büyük takim böyle planlama yapmali zaten.

Hocam Hamit deme lütfen.. Hamiti görünce okumayi birakiyorum cidden..

Haksizlik etmeye gerek yok. Zaten takimin yildizi olmasini beklemek hep sacmaydi. Cünkü Hamit oynadigi hicbir takimda yildiz degildi zaten. Sag kanatta Keita´lik yapmasini bekleyenleri de anlamiyorum. Sanki 5 sene evvel cok farkli bir futbolcuydu Hamit. Abartiyorsunuz. Bu sene katkisi gözardi edilemez. Bircok maci getiren futbolcu olmustur Hamit. Bu bile ona saygi duymamizi gerektiriyor. Hamit gelecek sezon da bizim icin cok önemli olacaktir. Bazen yedek oturur, bazen orta saha oynar, bazen sag bek oynar vs. Ama hertürlü faydali olur.

gökhan inler ve serdar taşçı kuşlara giderse üzülürüm vallaha. şu adamları alma fırsatı varken kaçırmamak lazım

gökhan inler ve serdar taşçı kuşlara giderse üzülürüm vallaha. şu adamları alma fırsatı varken kaçırmamak lazım

Serdar Tasci büyük balon. Neden bu kadar seviliyor bu forumda anlamis degilim ben.

Almanya´da yasiyorum ve ligleri her hafta takip ediyorum. Siradan bir stoper. Almanya´da sözü bile edilmiyor artik.

Joachim Löw´ün A2 takimina bile cagirilmiyor. Belki kontenjani acar ama Yobo´nun ceyregi etmez Serdar Tasci.

Melo ayarinda bir kesici ve oyun kurabilen, top dagitabilen bir orta saha alinmadigi sürece bunlarin pek bir önemi kalmiyor.

taraftar olarak hayallerimizin gerçeğe dönüştürcek yapıyı izliyoruz. hatalı şeyler oluyormu oluyorç bunu eleştiriyoruz da.

amaç giden yolda doğru yapılması gereken saha içinde 10 şey varsa git gide bu 10 şeyi yapmaya doğru ileriyoruz.

bana göre

1-ilk senede tecrübeli ve ligi tanıyan teknik heyet ve futbolcu getirilmesi. avrupa için gerekli adımların atılması

2-ekonomik olarak yapılması gereken bugune kadar sponsorluk-reklam-forma-stad gelirlerinin yönetim olarak doğru adımlar atılması.

3-taraftarların yeni oluşuma stad içinde ve stad dışında sahip çıkıp maddi olarak ekstra gelirlerle katkıda bulunması ve manevi olarak heycanın yakalanması.

4-2. senede avrupa dev adımlar atılcak ortamı sağlayacak markalaşmayı hızlı bir şekilde işler duruma getirmeye çalışması.

5-teknik ekibin ve yöneticilerin gerekli iş dağılımlarını yaparak kurumsallaşma yönünde hatalarda olsa adımların atılması.

6-saha içindeki düzeni yani kemikleşmiş kadro oluşturulmasına yönelik adımlar atılıp- tüm dünyanın söz edeceği markalaşma adımları bağlı olarak tüm futbol severleri heycanlandıracak isimleri katarak ilgiyi alakayı üstüne toplaması

7-sorunları ve grublaşmaları en aza indirerek sürekli iyi bir hava sağlanması için, problemleri kendi içimizde doğru görülen yollarla çözülme yoluna gidilmesi.

8-3 senede oluşturmak istenen yapı üzerinde herkesin hem fikir olacağı yatırımsal işlerin devriye sokulmak istenmesi.

9-kuruluş amacımıza uygun olarak spor branşlarımızda hedefi sürekli avrupa-dünya olarak belirtilmesi ve sinerjinin yakalanması

10-sadece en iyilerini-en pahalısını-en çok geliri değil geleceğe dönük oyuncu-yatırım gibi çalışmalara istikrarı yakalamak.

bunu ekleyende-hayır bu madde yok diyende olacakdır. elbet. detaylı anlatanda.

yukardaki yapayı oluşturduğumuzda hani diyoruz ya bayern-b.dortmunda igib bak adamlar gençleri alıyor-alt yapıdan oyuncu çıakrtıyor stad atmosferleri çok iyi-gelir-gider dengesi- futbol kalitesi vs...

artık biz saha içinde yapılcak başarıya odaklancaz-geleceğimize katkı buluncak oyuncu-yatırımları tartışıcaz. abuk sabuk işler olacakdır elbet bazen rakiplerden ve kendi içimizdeki insanlardan ama istikrar ve yapı olunca artık tam anlamı ile futbolu-basketbolu-volaybolu konuşcak başkalarına değil, onların bizi örnek göstereceği kulub olucaz inaşşalah..

GALATASARAY LIYIM İŞTE. AMACIM MADDİ-MANEVİ OLARAK BİR OYUN DEDİĞİMİZ FUTBOLDAN VE DİYER BRANŞLARDAN ZEVK ALARAK GURURLANIP BAYRAĞI EN ÜSTE DİKMEK...

Transfer Nöbeti

Saffet Ulusoy %90 Arda transferini işaret ediyordur. Madrid sol kanada oyuncu aldıysa bir de, Arda hayırlı olsun mu demek lazım :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Alper Sneijder Selçuk

Drogba Burak Arda

Haksizlik etmeye gerek yok. Zaten takimin yildizi olmasini beklemek hep sacmaydi. Cünkü Hamit oynadigi hicbir takimda yildiz degildi zaten. Sag kanatta Keita´lik yapmasini bekleyenleri de anlamiyorum. Sanki 5 sene evvel cok farkli bir futbolcuydu Hamit. Abartiyorsunuz. Bu sene katkisi gözardi edilemez. Bircok maci getiren futbolcu olmustur Hamit. Bu bile ona saygi duymamizi gerektiriyor. Hamit gelecek sezon da bizim icin cok önemli olacaktir. Bazen yedek oturur, bazen orta saha oynar, bazen sag bek oynar vs. Ama hertürlü faydali olur.

Normal oynasin yeter, Keitalik beklemiyorum.. Hamit bu seviyeye çok agir kaliyor..

Alper ondan daha iyi katki verecektir o bölgede göreceksin..

Futbol artik hizli ve çevik adamlara oynaniyor hocam, Hamit o kadar maç oynadigi yaptigi katki minimum kusura bakma..

CV'si olmasa Hamit suanda çoktan yedek kulubesine boylamisti, Hamit ismi olmasa takasta kullaniliyordu belkide..

aynen. hamit kalitesi-tecrübesi bazı şeyler için yeter..

sene başında çoğu oyuncu kötü idi. özellikle taraftarın yaptıklarıda hoş değildi.

kendini bulmuş bir hamit ve diğer oyuncular zamanla performansılarının üstüne giderek koyarsa. hamit bildiğimzi hamit olur.

nasıl arda joker misali bir adamsa her yere gitmye çalışan. drogba nasıl tecrübesi ile takımı alıp taşıyorsa bazen. burak nasıl inat ediyorsa...

iyi bir hamit te jokerdir- görevini yapar her yerde- tecrübesini katar. inat eder. kişiliklidir en önemlisi. kötü olması çoğu maçta bu admaın kötü olduğunu göstermez, iyi olduğundada çok iyi süpermişde denmez. hamit kendi seviyesini yaklarsa katacakları tatışılmaz..

Normal oynasin yeter, Keitalik beklemiyorum.. Hamit bu seviyeye çok agir kaliyor..

Futbol artik hizli ve çevik adamlara oynaniyor hocam, Hamit o kadar maç oynadigi yaptigi katki minimum kusura bakma..

CV'si olmasa Hamit suanda çoktan yedek kulubesine boylamisti, Hamit ismi olmasa takasta kullaniliyordu belkide..

Alper´i dinamizm getirsin diye aldik zaten. Terim´in dediklerini yaparsa formayi kapacaktir, bunda hemfikiriz.

Ama yine de Hamit´e ihtiyacimiz var bizim. As-Yedek ayrimi yapmamiza gerek yok bence. Kadroyu bir bütün olarak degerlendirelim.

Hamit basariya giden yolda ihtiyacimiz olan bir futbolcu olacak herzaman. Bircok macimiz olacak seneye. Terslikler de olabilir.

Ben Hamit´e hala cok güveniyorum. 2 sene futbol oynamamasina ragmen performansindan da genel anlamda memnunum.

CL´de yine is yapmak istiyorsak, yedek kulübesinde de Hamit kalitesinde adamlarin olmasi lazim.

Gelecek sezon 20 maci bulacagini düsünüyorum ben yine de. Rotasyon, yabanci kontenjani filan derken baya sans bulur yine.

Transfer Nöbeti

Hamit gerçekten bu sezon bekleneni veremedi ne yazıkki. Daha doğrusu, sezonun son 10 maçına kadar yavaş yavaş artan bir performansı vardı, ama sonra sezon başındaki rezalet görünümüne büründü tekrar.

Hamit sağ iç olarak, top taşıyan, adam eksilten, uzaktan şutları ve uzun paslarıyla hücuma enerji etiren bir görünüm sergiledi milli takımda, formunun zirvesindeyken. Ama şu andaki durumu o zamanın gölgesi bile değil. Kimse Keita gibi çalım atmasını beklemiyor ama sürekli 4 kişinin arasına dalıp anlamsız top saklama çabalarına girmesi de çok kötü görünüyor açıkçası. Umarım seneye kampın yıldızlarından biri olur, ama bence iyi bir rotasyon oyuncusu olacaktır.

Serdar TAŞÇI yıllık 5 m euro kazanıyor.

Pardon anlamadim:D

almanyada bayern takimindan ve wolfsburgda 1-2 oyuncu haric hangi takim bu kadar para veriyor bir oyuncuya ?! 5Milyon euro kazanmasi mümkün degil stuttgart gibi takimda. bide stoper olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt