Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi ya bu konu daha ilk haftadan heyecan vermeye başladı. alperdi naniydi derken :D

Liste belli ama Aysal Sneijder gibi fırsat transferi bulursa affetmez, şu anda piyasada öyle bi adam yok ama ya olursa?

o dediğin adam robben veya nani olacak bence. çünkü 2 si de kulüplerinden ayrılacaklar bence ve bunlara 15 den fazla verecek kulüp piyasada yok gibi juventus hariç.

ilk haftadan saldırdık yine her tarafa :D büyüksün başkan dün oktay derelioğlu içerden tanıdıklarım var 20 güne biter transfer dedi drogbanın babasının geldiği programda

o dediğin adam robben veya nani olacak bence. çünkü 2 si de kulüplerinden ayrılacaklar bence ve bunlara 15 den fazla verecek kulüp piyasada yok gibi juventus hariç.

8-9m€ kabul ederlerse alınır. 10m€'un üzerine çıkılacağını sanmıyorum ben.

ilk haftadan saldırdık her tarafa büyüksün başkan :D dün drogbanın babasının da geldiği programda oktay derelioğlu içerden tanıdıklarım var 20 güne transfer biter Galatasaray'da dedi :D

Nani gelirse kötü olmaz ama ne kadar faydalı olur orası muamma.

Kanatlarda oynadığı için aslında çok faydalı olabilir.

bu sene söylenen isimler alınırsa

carlinhos - chedjou - alper - melo - kanat(nani, arda, q7, vb) - bursadan şener ve serdar aziz falan...

diğer takımlar dükkanı kapatıp gitsin direkt.. ama bu kadar oyuncu almak ciddi mali külfet olacak.. sonumuz beşiktaş gibi olmasın sonra dikkat etmek gerek

Bende senin gibi düşünüyorum neden düşünülmedi ki Alper ile birlikte tam Fatih hocanın adamı her yerde oynuyor.

ulan nani'yi nerde oynatacağımızın derdine düştüm mutsuz oldum be. lükse bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt