Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Twitterdan transfer dedikodularına bakarken 15000 kişilik kapalı spor salonu için fenerli veletlerin Spor bakanı suat kılıça twit yağmurunu gördüm.

Arkadaş,devlet bize o arsayı verdide biz yapmadık mı ? hastane konut yapılıyor oralara,hangi alana yapılacak kapalı spor salonunu diye akıl edemiyor zeka yoksunları :SS:

renktaş sözleşmenin şartlarını bilmeden yorum yapmasak daha iyi diye düşünüyorum. biz para yoklugundan stadın üstünü kapatamadık.. 15000 kişilik stad için devlet yer göstermiştir belki ancak biz yapamamışızdır mesela.. olamaz mı?

Alper diyorlarda benim hiç kanım kaynamıyor kanka.

Sol bek istiyorum ben. Wederson gökçek ne diyorsun

Alper hızlı ataga çıkabilen rakip defansı bozabilcek bi adam Engin'in geçen sene yaptıklarını yapıcak bence

Wedersen Adnan Polat Style transferi olurdu ancak Carli gelicek sanırım bi onun ismi var

şaka gibi yabancı sayısını 9'a çıkartmışlar yok mu artıran 11 yabancıya tamamlayın da hallolsun bu iş nasıl olsa yabancı sınırı yok.

Re: Cevap: Transfer Nöbeti

717263_Galatasaray_SK.jpg

Şöyle bi CL kadrosu güzel olur sanki :cool:

Kadro güzel olmasına güzelde bu kadar yabancıyı sadece Şampiyonlar ligi için almazlar.Bu arada paraya kıyıp Nani yi Adriano yu Chedjou yu Melo nun bonservisini almışsın Arda fazla mı geldi?:D

Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 2 dk YETHER BE YETHERRRRRRRRR KANDIRMAYIN GALATASARAYLILARI GELMEZZZ

Ftw ‏@FtwGS Korumalı hesap 59 sn

1 tane yabanci transfer tamamlanmis ama kandirmayin Galatasaraylilari :(

Vallahi en son Drogba için bu twitlerden atıyodu offf çok feci heycan yaptım :D

Sneijderin formasini almak isteyenler az beklesin belki gelecek ismin formasini almak isterler demisti bu :D

uykusuz geceler basliyor yine :sad007:

Cevap: Re: Cevap: Transfer Nöbeti

Kadro güzel olmasına güzelde bu kadar yabancıyı sadece Şampiyonlar ligi için almazlar.Bu arada paraya kıyıp Nani yi Adriano yu Chedjou yu Melo nun bonservisini almışsın Arda fazla mı geldi?:D

Sende haklısın oldu olcak onuda aliyim be elimemi yapışcak sanki :cool: :lol:

renktaş sözleşmenin şartlarını bilmeden yorum yapmasak daha iyi diye düşünüyorum. biz para yoklugundan stadın üstünü kapatamadık.. 15000 kişilik stad için devlet yer göstermiştir belki ancak biz yapamamışızdır mesela.. olamaz mı?

Doğru diyorsun ama stadın yanına yapılacaktı spor salonu bunu net hatırlıyorum,sözleşmede nasıl geçiyor bilmiyorum,stat ayrı yerde salon ayrı yerde olmaz öyle yav :o

Gerçekçi olursak ;

Alper Potuk

Melo

Carlinhos

Chedjou

Umut Bulut
- Gelicek oyunculardır-

Nani - Q7 - Robben - Arda
Bonustur

Serdar Aziz - Sener Özbayraklı - Kerim Frei - Aykut Demir
Fırsat transferidir gereklilik yoktur ama alınırsa katkı alabilceğimiz oyunculardır

Puhaha unal baskan costu yine. Ezikler kesin kuduruyodur simdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt