Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şike çetesi iş başında.Yok efendin Halil Ünal Gs söz verdim olmaz demişmiş.Lan 750 bin euro için mi sözünden dönüyorsun:o

üzülmedim desem yalan olur artık en büyük nefretım eskısehırspor

390 Konuk kuş aklınız alacağız rahat olun Alper'i almanız size çok pahalıya mal olacak.

Alper'i tü kaka eden sizlere inanamıyorum Türkiye'nin bence alınabilecek tek oyuncusuna burun kıvırıyorsunuz..

Kesinlikle karşı hamle yapmamız lazım bu adamı karşı tarafa bırakamayız!

Aziz Yildirim turkiye sallanacak felan demisti dun demekki bu hersey bi oyunmus halil unalla kesin boyledir sikeciden bu beklenir

adim gibi eminimki bu boyle.

Fakat Alper nasil kabul eder inanamiyorum insAllah etmez.

çipet pet pet, altılı yedili. dağılın lan forumdan kuş sürüsü

yav site yavaşladı, potuk için büyük hayal kırıklığına uğracağımızı ve yönetime sallayacağımızı ümit eden tüm kuşlar doluştu buraya, ama boşuna bekliyosunuz bide hepinize benden sinkaflı bol küfür hadi gidin şimdi

Baskanı halil unal td si ersun yanal olan klube güvenmiceksin kardeşim bu kadar net

Konuklara kapatsak artık Modlar:confused::confused:

Alper Karakter koysa bari.Ama oyuncuyla görüşmeden de kap bildirimi olmaz heralde

Forum moddalari bir zahmet ziyaretçi ve yeni üye alımını kapayın

ana avrat sövdüler alper oraya giderse hakkaten karaktersizin önde gidenidir.Selçuk'la kıyaslanmasın bile yok selçukvol2'miş yok bilmem ne.adam dediğin Selçuk İnan'dır.

Fenerbahçe'nin saçma sapan rekabeti yüzünde Salih gibi bir potansiyel orda unutulup gidecek...Forma şansı neredeyse hiç kalmadı...Umarım bir an önce gider...

Alper'i Kadıköy'de oynatmazlar heralde orada çok küfür ediliyor çocuğa.

Ersun Yanal Halil Ünal şike çetesinin içindediyler zaten

:D ikinci mehmet topuz vakası olur inş eriyip gider futbolu unutur umarım ne kadar beddua varsa ederim eziklerede alper eziginede giderse oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt