Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla kendileri ne büyük b.ka bulaştığının farkında değil Ünal Reisi kızdırmıcaklardı.

Re: Transfer Nöbeti

Galatasaray en doğrusunu yaparak fiyat artırımına gitmiyor.

Transfer şampiyonu nedir A..... kendi kendinize adamlara yem veriyorsunuz

Telefonunu aldım bugün şans eseri mersin üniversitesinde okuyan kuzeniyle tanıştım o arattı

Valla yönetim ektiğini biçer.. Hiç ses çıkarmayan, tamam üstünü kapatalım diyen yönetim mi olur? Bi Adnan Öztürk vardı adam akıllı sesini sert bi sekilde çıkaran onuda yönetime almamıslar. Böyle mi Efsane olacaksın Ünal Başkan?

Alper de az beyin ve vizyon varsa fenerin teklifini kabul etmez ve adam gibi gitmiyorum der, he para cok guzelse onun icin herseyden daha onemliyse tam yerini bulmus olur bu kadar basit

biz de ona iyi para veririz.mesele para değil.haysiyet ..gün doğmadan neler doğar...fenerin devreye gireceği inan içime doğmuştu.çünkü çok sinsi ilerliyodu görüşmeler..ama bu iş daha bitmedi bence.birileri fazla kaşındı hepsi bu.herşey fatih hocanın elinde.

Yapma be abi. Baya da güvenmiştim :(

eksisözlük:

ftw1905

kendisine ait web sitesinden iki gün önce fatih terim'in quaresma'yı veto ettiğini, dolayısıyla galatasaray'da q7 defterinin kapandığını duyurmuştu.

bugün ise q7'nin galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını iddia ediyor...

paylaş

21.05.2013 17:10

srfydn

abi yerli oyuncu alalım,alper önemli diil,alpein yaslarda potansiyelli yerli almamız lazım,türkiyede yok öyle topcu,almanya ingiltere iyice taranırsa bulunur öyle topcu

kap açıklamasını yap artık.bizde başka şeyler konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt