Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;Y4WrAZQCJnk]https://www.youtube.com/watch?v=Y4WrAZQCJnk[/video]

Tolga Ciğerci iyi futbolcu..Fiziği de kuvvetli.Bu golü atan adam da zeka da yetenekte var demektir.İlk gol Tolga'dan ayrıca ne kadar iyi şut attığını da gösteriyor.Alper şut atma özürlü

O degil de bu fener ya Melo'yu alırsa ? :confused: :confused: :confused:

Ya kardeşim yeminle konustum.Kuzeninin adı Kemal.Seref foruma girerse sorun konuştu mu konuşmadı mı diye.Naniyi q7 yi Alperi chadliyi sordum.Niye yalan söyleyeyim.Adam Ankara da yasıyormuş arada da Mersin'e geliyormuş haftaya yine gelecekmiş

ee ne dedi

Ya kardeşim yeminle konustum.Kuzeninin adı Kemal.Seref foruma girerse sorun konuştu mu konuşmadı mı diye.Naniyi q7 yi Alperi chadliyi sordum.Niye yalan söyleyeyim.Adam Ankara da yasıyormuş arada da Mersin'e geliyormuş haftaya yine gelecekmiş

Ben sana inanmiyorum demedim ki. Berkay'a sira alsin dedim. Ilk benim dediklerimi yap diye. Yani sor birseyler. Nani fln..

seneye de kiralik devam edecek ve sezon sonu opsiyonu ellerinde oldugu icin satin alacaklarmis, 6 milyon euro galiba

Nuri isterse kiralık sözleşmesini fesh edemez mi? Liverpool'da olduğu gibi.

Üzüntümüz sundan kaynaklaniyor bence.

Melo-Alper-Selcuk-Sneijder müthis bir 4lü olacakti. Bunun hepimiz farkindayiz.

Bunu önlemis oldular. Ancak onlara ne fayda. Büyük ihtimal Aykut kocaman bunuda körertecek. Hadi diyelim bunu körertmedi, yinede baya bi üstünüz. Cokta üzülmemek gerek.

Gram fenere gitmesine uzuluyorsam neyim zaten renktas

Fenerde iyi is cikarir ama buyuk bi patlama yapamaz zaten Aykut Kocamanin elinde dedigin gibi korerir Salih felan varken hele.

Tek uzuldugum nokta melo alper selcuk sinayder ortasahasi olmayacak olmasi ligi domine ederdik.

Biz birşey kaybetmeyiz bu sene sınır zaten çok aleyhte değil seneye gerçekten 5 e indirirlerse Arda gibi sağlam isim var alırız Ardayı olur biter.

İnşallah bu olaya takılıp kalmayız ve seri şekilde bu transfer işine odaklanmaya devam ederiz.Biz önce eksiklerimizi kapayalım stoperimizi, sol bekimizi bi halledelim sonrasında Nani gibi bi kanat oyuncusu da gelirse yine havamızı yakalarız, yeter ki böyle şeyleri saplantı haline getirmeyelim..Alper olayı normal bi olay değil, biraz komplo havası seziyorum sanki ama artık önemi yok, önümüze bakalım.

Çok güzel alalım diyorsun da yabancı sınırı ne olacak?

Ben üstüne basarak soyluyorum kı alperın haberı bıle yok fenev transferınden.Halıl kabul ettı alpere de kabul ettırmeye calısacak.

Yalnız halıl unala bundan sonra yagmurlu havada su vermesın bızm yonetım.Okul cocugu:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt