Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hmm o da bir rekor. Yıl başına 1 mesaj yazmışsın ve çok tepki almışsın.

Önünde saygı ile eğiliyorum bu günden tezi yok gözümde reyislik mertebesindesin

Ben buraya 2010'da üye oldum ve yeni mesaj yazıyorum.Tebrik ederim çok zekiymişsin çok ince bir detay yakaladın çok polisiye filmi izlemişsin belli ki.Ağzımdan buraya yazdım,buradan tepki aldım diye birşey çıktı mı..Üye olduğum bir çok Galatasaray forum sitesi mevcuttur

fenere anadoludan gelip dogru duzgun oyuncu varmi Gokhan gonul disinda ?

Başka bişi yapamaz mı :Z19:

Haksızlık ediyorsun, son 3 dakka kala oyuna girip son dakika kalemizde tehlike yaratmakta üstüne yok ama benim hala umudum var:o

:D :D Demı o ozellıgını unuttum ben ya ne zaman top kaptırsa mutlaka pozısyon verıyoruz.Kale onunde defans topu uzaklastırmaya calısırken bunun onune dusuyo calım atmaya calısıp kaptırıp tekrar pozısyon yıyoruz fılan :D

kötü olan ne biliyor musunuz alperi ikna edebilecek daha önce olduğu gibi a.albayrak ve ali dürüsttü küstürdük emin olun bunlar olmadan tarzını sevmesemde adnan öztürkte dahil daha zor günler görecek gibiyiz.

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

kardes kusura bakma sohbetinizi bölüyorum

emrenin gelisime acik oldugunu diyorsunda ,yarismaci olan bir külüp daha kac sene bekleyecek emrenin patlama yapmasini?

avrupada gencler formayi bikere giydikten sonra hakediyorlarsa bir daha birakmiyorlar

sence emreye daha ne kadar sans verilmeli?iki üc sene falan mi

Kardeşim Emre 22 yaşında.Bu sezon kendi hatalarından ve takım kalitesinden dolayı fazla şans bulamadı.Ben inancımı söylüyorum iyi çalıştığı taktirde iyi yerlere gelecektir.Tabi sende haklısın beklentiler büyük ama Galatasaray forması ağırdır herkes kendini kolay gösteremez.

Çok değil 1 hafta önce

"Son günlerde yazılı ve görsel medyada yer alan, Eskişehirsporlu oyuncu Alper Potuk'un kulübümüze transfer olacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Alper Potuk, gelecek sezona dair transfer planlamamız ve çalışmalarımız dahilinde yer almamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,"

Çok şerefsiz ve kaypak bir kulüp fenerbahçe.Kıskançlıkları yüzünden yapmayacakları şey yok.Sırf çalım atalım haberi dalgalansın diye şampiyonluğu gölgelemeye çalışıyorlarmış akılları sırasınca.Ezik olmayalım lütfen.Alper iyi oyuncu olabilir ama hayatını karartmıştır yaptığı seçimle.Herşeyden büyük GALATASARAY var...Eziklere duyurulur (Not:Misafir konuklara bu yazım kapak olsun "keke canlar").

Renktaşım saygılar şelale...

Madem Alper'i alamıyoruz...Daha makul bir fiyata Selçuk vol2'yi alsak ya...

[video=youtube;c_EEB91WyVk]https://www.youtube.com/watch?v=c_EEB91WyVk[/video]

Daha makul daha teknik...

aziz için basketbolda da elenmeleri bardağı taşıran som damla olmuş demek ki:lol:

Cevap: Re: Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Gökhan Abi bu sene kötü oynadı ama geçen sene gayette iyi kullandı verilen şansı taraftar çok tahammülsüz ne zaman maç merkezine girsem yenilince Emreye sallıyorlar.

taraftar konusunda haklisin ancak emrenin verilen sanslari iyi kulandigini zanetmiyorum ,maalesef bizim gencler iki üc mac oynadiktan sonra bir yerleri kalkiyor.düsünsene o kadar genc ayrildi bizden hicbirisi biryerde tutunamadi ,öyle gitikten sonra ah vah dedigin bir topcu var mi?

Kurtulamadık Emre Çolak, Hamit, Amrabat, Aydın gibi futbolcuların ilk 11'de oynama mecburiyetinden yine, hayırlı olsun.

Transfer yapamayız ya da kötü transfer yaparız demedim. Kötü transfer yaparsak seneye sıkıntı yaşarız dedim. Daha eylüle çok var panik yapmadan ve çingene pazarlığı yapmadan transfer yapmalıyız. Chedjou en çok istediğim transfer şu an. Tecrübeyle sabit olan daha önceki yıllarda 1 adet tam gerekli 4 adet ya tutarsa şeklinde yapılan transferlerden sonra gelen başarısızlık dönemlerimiz. Bunu tekrar yaşamayız umarım diyorum. Yaşarız demedim.

Bu yönetim ve Fatih Hoca olduktan sonra ya tutarsa transferleri yapmayız çünkü tecrübelendiler hatalardan ders çıkardılar tabi olacak tutmayan transfer hangi eğer 3 transferden 2si tuttuysa bu bir başarıdır ve ederi neyse onu verir bu yönetim kazık yemeye gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt