Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper olayını buyultmeye gerek yok arkadaslar :) iyi oyuncudur eyvallahda, hem daha iyisini bulup alabiliriz hemde alpere verilen paralar komedi. Tabi

türk futbolunun komedısıdır buda. (not: biz alsaydıkda aynı düşüncedeydim )

Ayrıca alışmanız gerekır anadolu klüplerının bu tur fıyat arttırımlarını buyuk pıyango onlar ıcın. He verilen sözleri tutmamak şerefsizlik o ayrı mesele :)

biz böyle başkanların-böyle yöneticilerin-böyle futbolcuların her zaman olduğunu biliyoruz..

para için etik davranmadılar yasal maddeyi kullandılar verdiler...

her zaman şunu savuncam.. bundan 2 sene öncee..

kümeye kümeye diye bağırtıran yöneticilerdir-azizin uşaklarıdır- karaktersiz koyun sürüsü taraftarlardır..

anadolu kuluplerine acımayacaksın. parayı görünce agam-paşam diyenlere acımayacaksın- karaktersiz futbolculara acımayacaksınn...

taraftar bunu istiyor eminim. bayern-b.dortmund-barca yakaladınmı acımıyor 5-6 yapıp gönderiyor..

bizde 2-3 yeter demeyeceksin folloş edip göndereceksin, gitsin teknik adammı buluyor-futbolcumu alıyor- batsınlarrr gitsinler..

futbolu bu hale getiren 3 büyükler değil, futbolu sektöür bilip o koltuğa oturduğunda kendini bişey zannedenlere-ahkam kesenlere cevabını sahada ezip geçerek vereceksin..

Ben bunu hep söylüyorum arkadaslar. Rakibim güclenmesin, ona celme takayim diye yapilan transferlerden bugüne kadar hayir gelmemistir. Ben Fenerbahce´nin Alper´i banko oynatacagini düsünmüyorum bile. Emre var, Topal var, yabanci oyuncu da ariyorlar sanirim, Meireles´ten de memnunlar. Zor oynar Alper. Eksiklerinin de fazla oldugunu hep söylemisimdir. Fatih Terim´in elinde cok önemli bir futbolcu olabilirdi 1-2 sene sonra ama olmadi. Yapacak birsey yok. Yeterki diger transferlerde sorun cikmasin bundan sonra.

Mesela Nani´yi biz isterken Fenerbahce alirsa, yavas yavas sorun baslar yani. Taraftar da sinirlenmeye baslar.

Her transfer döneminde şu taraftarın yanar döner tutumundan sıkıldım artık.. 2 yıldır şampiyonuz hemde eze eze.. Şampiyonlar Liginde Çeyrek finale çıktık 12 yıl sonra...

Dün Alper ile görüşüp anlaşmak üzereyken "BÜYÜK BAŞKAN" dı...

Halil Ünal ve Alper'in kaypaklık yapmasından dolayı "Şunu yapma Başkan" diyoruz...

Şu afra tafralı taraftar grupları şuanki takıma ve duruma yakışan davranışlar sergilemiyor.. Başkan'a başta bende kızıyordum ama adamın şekli bu açıkca söylüyor ha ona rağmen 2 senedir en iyi transferleri biz yapmışız 2 senedir şampiyonuz... Zaten karakterli insanlarda ne kadar para teklif edilirse edilsin sözünden dönmüyor, parayı elinin tersiyle itiyor.. Selçuk gibi, Sneijder gibi...

Ne yapıp edip yabancı sınırını kaldırtmalı Başkan. O zaman görelim dünyayı.

Öyle bir ihtimal kalmadı bence artık.

Alper'e o kadar para verdikten sonra Fener kalkmaması için uğraşacak, TFF de hayatta bizim sözümüzü dinlemez.

en iyi ihtimalle 6+2 devam eder 6+0+4 yerine

Ayrica Arda Turan´i ne yapip edip almak lazim. Bence kesinlikle dönmeli. Ne pahasina olursa olsun.

utkucan a güveniyorum,kaliteli gurbetcileri takımımıza katarız insalla

Holmen ve Veysel'i de alıyorlarmış. Meirelles ve Baroni'yi beraber satacakalr ya da 11 ortasaha ile maça çıkacaklar.

Ben bunu hep söylüyorum arkadaslar. Rakibim güclenmesin, ona celme takayim diye yapilan transferlerden bugüne kadar hayir gelmemistir. Ben Fenerbahce´nin Alper´i banko oynatacagini düsünmüyorum bile. Emre var, Topal var, yabanci oyuncu da ariyorlar sanirim, Meireles´ten de memnunlar. Zor oynar Alper. Eksiklerinin de fazla oldugunu hep söylemisimdir. Fatih Terim´in elinde cok önemli bir futbolcu olabilirdi 1-2 sene sonra ama olmadi. Yapacak birsey yok. Yeterki diger transferlerde sorun cikmasin bundan sonra.

Mesela Nani´yi biz isterken Fenerbahce alirsa, yavas yavas sorun baslar yani. Taraftar da sinirlenmeye baslar.

en iyisi anadolu kuluplerinden futbolcu almamakdır. (belirli karaktersiz takımlardan)

şu anda alınabilecek en iyi yerliler avrupada oynuyor. al getir oynat veya kadronda tut.

6 milyon euroya ne adamlar alınır yahu. geçen programda bilgin gökberk demişti snejder parası nerdeyse diye,

futbolcunun yetenekleri değil-karakteride önemli işte.. neysee ben sinirleniyorum böyle işlere..

yabancı sınırlaması-futbol kalitesi diyip duranları boşverin. amaçları sadece futbolcu satmak olan dansöz anadolu kulup yöneticileri varken bişey beklemeyin bu ülkedeki takımlardan.

sonra milli takım niye hep gurbetçi oyuncu ile dolu, sorun yetenek değil karakter meselesi...

Alper'i fazla büyütmeyin ve kendinizi üzmeyin arkadaşlar. Gün ola harman ola ;) Ezikler Alex için ağlarken Salih bebesini görünce ağızlarının suyu akmaya başladı. Haklılar da adamlar. Bakarsınız bizim de altyapıdan sağlam bir genç çıkar, ya da Alper yerine daha iyi transferler yapılır. Bir oyuncuya bu kadar kafayı takmamak lazım. Ünal Aysal'ın transferden çekilmesi de gayet doğru olmuş. Fener de i*neliğine girdiyse bu işin içine ESES başkanı şerefsizliğiyle kalır ortada.

Necati resti cekmis,hicbiriniz adam degilsiniz demis...:D

Nani 4,5m istiyorsa 3,75-4m arasında anlaşılır.Sıkıntı olmaz bu konuda.

7-8m civarında bir bonservisi ile de alınırsa zaten Sneijder ile hemen hemen aynı maliyette oluyor.

Man.Utd 7-8'e razı mı bence orası muamma.*********************'ya göre 7-8 arasına anlaşıyoruz.

Bursaspor, Kayserispor ve Bucaspor haric hic bir anadolu takimdan oyuncu almayacaksin.

en iyisi anadolu kuluplerinden futbolcu almamakdır. (belirli karaktersiz takımlardan)

şu anda alınabilecek en iyi yerliler avrupada oynuyor. al getir oynat veya kadronda tut.

6 milyon euroya ne adamlar alınır yahu. geçen programda bilgin gökberk demişti snejder parası nerdeyse diye,

futbolcunun yetenekleri değil-karakteride önemli işte.. neysee ben sinirleniyorum böyle işlere..

yabancı sınırlaması-futbol kalitesi diyip duranları boşverin. amaçları sadece futbolcu satmak olan dansöz anadolu kulup yöneticileri varken bişey beklemeyin bu ülkedeki takımlardan.

sonra milli takım niye hep gurbetçi oyuncu ile dolu, sorun yetenek değil karakter meselesi...

Su 6-7 Milyon´u komple altyapiya yatiralim, biraz sabredelim. Daha yararli olacaktir uzun vadede.

Kaldi cok acil bir ihtiyacimiz yoktu bizim. Yandik bittiklik bir durum yok ortada.

Moraller bozuldu tabiki, cünkü serefsizceydi. Bunu da sadece Aziz Yildirim yapar zaten. Ama son gülen iyi gülermis.

Nani 4,5m istiyorsa 3,75-4m arasında anlaşılır.Sıkıntı olmaz bu konuda.

7-8m civarında bir bonservisi ile de alınırsa zaten Sneijder ile hemen hemen aynı maliyette oluyor.

Man.Utd 7-8'e razı mı bence orası muamma.*********************'ya göre 7-8 arasına anlaşıyoruz.

1 yillik sozlesmesi var. 10'a bitebilir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt