Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AW: Transfer Nöbeti

Enginin sözlesmisi uzatilsin....

Türk olarak cok iyi dikine gidebilrn, takimi atesliyebilen oyuncu...

Cevap: Transfer Nöbeti

alper ben gsye gidicem diye tutturursa 4 milyon versin başkan yoksa kabul etmesin. madem verilen sözlerden dönülebiliniyor gitsin alperi ikna etmeye uğraşsın fb git diye.

Manchester City'nin başarılı orta saha oyuncusu Yaya Toure, kulübe yeni kontrat konusunda rest çekti.

:confused::confused:

abartmayayım diyom ama. tamda içimden geçeni söylüyordum biraz önce..

Bizim en büyük transferlerimiz Aziz yıldırım ve Aykut kocamandır. Alperide alsalar sezon sonunda görüntü değişmez. Bu kafayla sezon sonunda fenerbahçe taraftarının hali.

[video=youtube;krHX-e-vF74]https://www.youtube.com/watch?v=krHX-e-vF74[/video]

Sevgili renktaşlarim caninizi sıkmayin. Aslanin ağzından et parçası çalmak ne demek olduğunu hepimiz biliyoruz. Ünal Aysali çok kızdırdılar. Bu sene transfer şov olucak rahat olun ;)

AW: Transfer Nöbeti

Iyi futbolcu..dogru karakter Problemu var. AMA yekta, sabri, emre girecene Engin girmeli.

..ona göre bi mükavelle yaparsin!

Yaz kampi ile fit duruma gelir

Alper umrumda değil bir şey demem de MELO KAÇARSA varya....

yabancı sınırlaması kalkmaz kalkmayacak. hele şimdi asla kalkmaz.

bu olursa alper transferini ararim isde ben . yabanci konuusu inmeyecek gibi duruyor galiba cidi cekilde. anadolu takimlarin isine gelmez tabiki.

paraci onlarki arada sirada böyle alper gibi tonlarca para kaldiriyorlar. herkez mefatci bu ülkede. igrenmeye basladim resmen bu ülkede yasayan babadan zengin olan cakma is adamlarindan.

fenerde bunu biliyordur büyük ihtimalde ki piyasada ne kadar türk varsa toplamaya calisiyor. onlarin maksati bu oyunculari cürütmek yada sadece ben kunlanayim digerlerine bir sey kalmasin olayidir.

BK1tQ_kCQAAo4RZ.jpg

Mazzari Inter'e giderse istediği ilk isim Felipe Melo...

BK1tQ_kCQAAo4RZ.jpg

Mazzari Inter'e giderse istediği ilk isim Felipe Melo...

hayırlı olsun :)

şimdi seçim kararın kötü durumları aklıma geliyor işte.. iyi durumu belli yine başkan çıkacak ve daha güçlü oalcak ama, bu ara da biraz işler seçim kazanmaya- yeni yönetime oluşturmaya zaman ayrılcak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt