Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alperle uğraşcağına git leon osman (türk pasaport var) ı al valla :) yaşıda 30 felan ama olsun. en azından premier ligde everton gibi bir takımda min 30 maç oynuyor

Metehan eğer o bildirim KAP a geçmezse ne yapacaksın?

bugün kapa bildirim yapilir büyük ihtimalde. halen nyie yapilmadigina sasirdim ben acikcasi . alper olayini cokdan kapa bildirmemiz gerekirdi görüsmeler olumsuz tamamlandigi hakinda. benimki duyum degil daha cok ic sesgilerim ama alper konusu daha kapanmadi gibi.

metehan reyisin burda en az 3-4 tane transferi net bildiğini söylüyoruz ne şerefi ne aydını dostlar

O da bildi bir çok transferi isim yarıştırmaya gerek yok yani ama karalamayada gerek yok Drogba daha hiç bir gazete veya herhangi bir yerde çıkmamışken bile Drogba gelse ne dersiniz gibisinden zarf atmıştı en son mesela yani ha bu Metehan "reyisin" yanılacağı ya da boş olduğu anlamına gelmez tabii ama değinmek istediğimi belirttim sanırım.

Bugün KAP'a anca Alper'den vazgeçtiğimizi bildiririz başkada birşey olmaz...

O zaman kimse duyum ve bilgi paylaşmasın.

Herkes yanılabilir ama yeter ki bilerek yalan uydurmasın.

Yoksa nöbetin heyecanı mı kalır ?

Metehan arkadaşımız bilgi almış ve paylaşmış bu kadar.

Yanılırsa da canı sağ olsun.

ne oldu yine ? son haberler ne??

orta saha erromü veriyor anlamadım_

alper olmazsa melo gelir- melo gelmez ise- onun ayarında biri gelir- olmadı sarpinho:lol:

Ben de sinirliyim ama Metehan renktaşın tecrübesi var. Bekleyeceğiz artık.

albayrak konustu trtsporda sampiyonluk yemeginde . alperi sordular. bizle anlasmis eses daha sonra aksam halil unal albayraki aramis fb 7,5 veriyor demis. unal aysalda biz acik artirmaya gitmeyiz demis. peki kesin olarak alperle iliski bitti mi dediler albayrak da gulerek yemekten sonra konusalim dedi.

Alper Potuk , Amrabatin karakteri kadar karakter bende yok .. Benim Tasmam baskanin elinde . Kime Tasmami teslim ederse ben onun kopegi olurum ..

albayrak konustu trtsporda sampiyonluk yemeginde . alperi sordular. bizle anlasmis eses daha sonra aksam halil unal albayraki aramis fb 7,5 veriyor demis. unal aysalda biz acik artirmaya gitmeyiz demis. peki kesin olarak alperle iliski bitti mi dediler albayrak da gulerek yemekten sonra konusalim dedi.

kapa bildirim yapılmaması, bu haberler sanki her şey bitmiş gibi değil.

güzel bir söz vardır, gelirse ekime kadar diye, aynı bu durum için geçerli.

Trt 3 tE Abdürrahim Albayrakla konuşuyorlardı Seçim sürecini felan sordular alper sorusunda 7 kez görüşmüş halil ünalla son görüşmede Ünal Aysal başkanımızda vardı dedi.Gece 11 de telefon gelmiş fener 7.5 veriyor ne diyorsunuz diye bizim başkanda açık arttırmaya girmem demiş.Şuan çekildiniz mi olma ihtimalini sordular bişi demiycem yemekten sonra konuşuruz bunları dedi yemekten sonra diye ısrar etti ve ayrıldı

Alper hayirli olsun tekrardan..

adam açıkmış, bunda ne var?:lol:

alperle uğraşcağına git leon osman (türk pasaport var) ı al valla :) yaşıda 30 felan ama olsun. en azından premier ligde everton gibi bir takımda min 30 maç oynuyor

Mükemmel bir futbolcu. Ingiltere'nin en underrated adamlarından. Ama yaşı 32-33 olmazsaydı keşke.

Arkadaşlar verdiğim bilgi Alper Potuk ile ilgiydi. Gözümden kaçmış belirtmemişim kusura bakmayın.

O duyum vermesin bu duyum vermesin ne konuşucaz o zaman biz burda söylermisiniz ?

ben duyum vermesin demiyorum. tabi ki versin en büyük hakkı. ama bitmiş bir transferin ardından değil.. mesela nani desin, chedjou desini carlinhos desin ama alper demesin. alper bitti artık.. zaten emreyi örnek alan adamı istemem takımımda

inlerin_menajerinden_transfer_aciklamasi13673226210_h1020537.jpg

nani-manchester-united-vs-aston-villa_2750127.jpg

Valencia-v-AZ-Alkmaar-Adil-Rami-goal_2744840.jpg

Fulham-v-Odense-Kerim-Frei_2691176.jpg

kolarov.jpg

:trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt