Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Spor Servisi, Fuat Akdag: Alper Potuk daha tam evet demedi Fenerbahce'ye

Skybet'e göre Xabi Alonso veya Robben'i transfer etme ihtimalimiz Nani'ye oranla daha muhtemel.

Fenerli taraftarlara aciyorum , Aziz Yildirim .. Sirf transfer yaparak koltugunu kurtariyor ..Oda kopek gibi biliyor o koltugu biraktiginda sike davasindan kicina hapis' cezasini yargitay gecirecegini .. Fenerbahce koltugunda oturdugu surece kimse dokunamaz gozuyle bakiyor .. O yuzden her istedimiz adami alip kendi koltuguna daha da cok yapismak icin elinden geleni yapacak sikeci tohum

ne yaparsa yapsın.. adaletten kaçamaz.. hep beraber metrise uğurlayacağız bu yaz :ayatollah:

Muslera

Eboue-Semih-Chejdou-Riera

Melo-Selcuk

Nani-Sneijder-Burak

Drogba

Champs kadrosu guzle olur .
​

Anasına maç boyu küfür eden bir taraftar topluluğuna gitmeyi kabul edeyim mi etmeyim mi diye düşünmek bile basiretsizlik..Selçuk gibi ben şu takıma söz verdim gitmem başkasına demek önemli..Selçuk İnan'a saygım bin kat artıyor her gün..

Anasına maç boyu küfür eden bir taraftar topluluğuna gitmeyi kabul edeyim mi etmeyim mi diye düşünmek bile basiretsizlik..Selçuk gibi ben şu takıma söz verdim gitmem başkasına demek önemli..Selçuk İnan'a saygım bin kat artıyor her gün..

Emre abisini ornek alan adamdan daha ne beklenir . :)

Spor Servisi, Fuat Akdag: Alper Potuk daha tam evet demedi Fenerbahce'ye

Onlar da eyyamcı..

Eskişehir başkanına 2 çift laf söylemelerini bekledim.. Ama yapamadılar.

Alper faydalı futbolcu, çok yerinde transfer oldu deyip geçiştirdiler.. Açıkçası Mehmet Demirkol'dan eleştiri beklemiştim.

Tv söyleyin açayım netten la yok mu Alperle ilgili haber yapan son dakika veren kanal?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt