Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizimkilerin böyle yemekte falan olmaları Alper'in hakkaten şuan yolda olduğunu gösteriyor olabilir..Halil Ünal'a ben Galatasarayda oynamak istiyorum demeye gidiyor olabilir..Bakalım ne olacak bu işin sonu..Olumluda olumsuzda olsa bundan sonra Eskişehirin ipini çekmeliyiz

Fener teklifini 1-2 milyon € daha artırır bu açıklamalar üzerine.

arkadaşlar olay fatih terimin bi telefonuna bakar bundan sonra, biz bjk değiliz, fener öyle elimizden futbolcu alamaz, muz cumhuriyeti değil burası zamanıdna ergenekonun adamlarını araya sokarak m.topuz işini bitirmişlerdi

alper bize gelirse su dk dan sonra efsane olur

Kesinlikle katılıyorum,bir Hamit Altıntop transferi ile karşı karşıyayız.Oyuncunun isteği herzaman en önemli husus,ayrıyetten Fenerbahçe'de oynamak istemediğini defalarca çevresine iletmiş.Tek çekindiğim konu Eskişehir yönetiminin futbolcu üzerinde kuracağı baskı,biraz iradeliyse Fenerbahçe'ye gitmez.Hayırlısı..

Peki bu Eskisehir cephesi neden bu kadar net acıklamalar yapıyor o zaman,kesin anlastık,Alper de kabul etti diyolar,Alper'i kacıracak mı acaba bizimkiler...:D

Paranın sıcaklığıyla konuşmuş olabilirler,adamlıkları akıllarına gelirse verebilirler Galatasaray'a.:)

Ortada bir kesinlik olsaydı bizimkiler böyle konuşmazlardı bence.

arkadaşlar olay fatih terimin bi telefonuna bakar bundan sonra, biz bjk değiliz, fener öyle elimizden futbolcu alamaz, muz cumhuriyeti değil burası zamanıdna ergenekonun adamlarını araya sokarak m.topuz işini bitirmişlerdi

azizin görüşme için yanında götürdüğü adam mafya. düşün artık, transfer işlerinin nasıl yapıldığını..

A.Albayrak'ın dediklerinin özeti : Başkanlar el sıkışmış , ödeme planında bile anlaşılmış ama Halil Ünal fb ye vermeye çalışıp döneklik yapmış.

Bu kadar iki yüzlü başkan daha görmedim.

Arkadaslar sallayin bosver. Sanki Maradonayi aliyoruz.

Ilk 11'imizde orta sahada Alperden kötü oyuncu yok. Alper ilk 11 zor oynardir zaten bu benim görüsüm. Hamitin yerini doldurur diyor cogu kisi ama Hamit cok caliskan cok top saklayan top tutan oyuncu,

onun yoklugu cok belli oluyodu oynamadigi zamanlar.

Hem nerde para varsa oraya gider Alper. Emre Belözoglu, Mehmet Topuz vs. gibiler parayi secti, o da secsin brakin, herif daha genc, paraya muhtac :o

Drogba, Sneijder gibi süperstarlara sahip takımın, şimdi oturup Alper için yas tutacak hali yok. Gelirse ekime kadar gelmezse ...... kadar :D

FBÖÜ - 22.05.2013 12:29[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu takımda oynamak istemeyen gs ye gitmek isteyen bir adam neden alınır ?

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
Meloik - 22.05.2013 12:32

hahahahaha[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bize transferde etik davranmıyor diye ötüşenler söz konusu şikeciler olunca yılın çalımı diyor harbiden çok tuhaf bir ülkede yaşıoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt