Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mehmet Topuz da aynisini yapmisti. Yok efendim ben Besiktasliyim Fenerliler beni rahat braksin, yok bilmemne benim ailem de Besiktasli. Sonra anasi babasi cikti televzyona oglumuz Besiktasa gitmek istiyor pürüz cikarmasin kimse lütfen falan felan. Sonra hayatimin dönekligini gördüm, herif Fenere gitti hemde güle oynaya, mutlu mutlu. Nefret ediyorum bu kari kilikli insanlardan :cool:

Mehmet topuzda olduğu için buda oyle olacak dıyorsun yaniii

Halil Ünal denen adam gidene kadar eskişehirle bütün ilişkiler kesilmeli bide sezon bası adamlar yalvarmıs kume dusucez Necatiyi verin diye. Gidin alın gokhan inleri tolga cigerciyi bi oyuncuyuda bu kadar buyutmeyelim bide şaşırmış gibi yapmayalım zaten biliyoruz kimin ne kadar şerefli olduğunu

apdulrahımde çok agır konuştu halil ünal için

kapımıza geldı küme düsecegız necatıyı verın bize dıye

Dün gibi hatırlıyorum,Fatih hoca bile istemiyordu Necati'nin gitmesini,Neco izin istedi hocadan.

Böyle başkan olmaz olsun,ne yüzsüz adammış be.

ondan sonra burda a.albayrak bıraksın- ali dürüst bıraksın filan. böyle iyi ilişkileri olan- kendini sevdiren adamlar olmaz ise itici yöneticilerke sürekli ortam gerilir..

ee albayrak dediğimize geliş

necatiyi bedava sayılacak bir rakama yollarken kapacaktınız alperi, işte böyle kazığı yersiniz şikecilerden

Ali Dürüst : "Alper Potuk transferinde oyuncunun tercihi çok önemli. Kulübün bunu kabul etmesi gerekiyor. Hayırlısıysa olur. Biten bir şey yok" dedi.

Kaynak : Ajansspor

2 senedir nasilda duman ediyoruz ligi. Eze eze gebertiyoz BJK sinden tut FB sine kadar vallaha. Nekadar da batmisiz bunlara, nekadar da nefret ediyolar. Bizle sidik yarisina girdikleri ise bak..

Alper Potuk .... :o

Es-Es taraftar formu bile Sayın Albayrak 'ın açıklamalarından sonra Başkanlarına çok büyük bir tepkisi var , Bizi Türkiye' ye rezil ettin. Yazıklar olsun. diyolar :) Albayrağ'ın açıklama yapması çok çok iyi oldu.:yenieek::yenieek::yenieek:

Radyospora yeni baglandi su Sahbaz denen herif..

Ve Alperin kabul ettigini yeniledi..

Hürriyet Arama Mobil

aziz yıldırım gibi adamlar ve çevresinde kullandıkları spor mafyası bu ülkeden temizlenmedikçe bu ülkeden hiçbişey olmaz. 3 TEMMUZ SÜRECİNİ ÖRTBAS EDEN DEVLET ADAMLARI YAZIKLAR OLSUN

2 senedir nasilda duman ediyoruz ligi. Eze eze gebertiyoz BJK sinden tut FB sine kadar vallaha. Nekadar da batmisiz bunlara, nekadar da nefret ediyolar. Bizle sidik yarisina girdikleri ise bak..

Alper Potuk .... :o

vallaha açık konuşmak gerekirse son 2 seneki şampiyonluğumuz inter'in italya'daki şike sürecinden sonra aldığı şampiyonluklara benziyor biraz.asıl rekabet bence bu sene yaşanır gibime geliyor

Alper mert çok iyi konuşuyor.Böyle Galatasaraylı medya mensubu görmek beni mutlu etti.Harbi Galatasaraylı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt