Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper eğer galatasaray lıysa çıkmalı ve ben Galatasaray da oynamak istiyorum demeli. ancak böyle olur bu transfer bizim açımızdan.ama şu ana kadar hiç bir şey demediğine göre artık takımımıza gelmesin.. istemiyoruz

Türkiye'nin 106 yıllık bir kulübü. 18 ( DOĞRUSU 17) şampiyonluğu olan bir takım. Tek amacı Türk futbolu geriletmek ve Türk futbolcusuna zarar vermek. İstikrar ne bilmeyen şampiyonlukları şaibe, şike ve rakip takımları zayıflatarak alan bir takım. 88 sezonundan itibaren hatırlarım. Bir kulübün transfer listesi olmaz mı? Daha görmedik. Rakipleri kimi isterse, rakibin en iyi oyuncusunu alır ve futbolcuları bitirir. Tek politikası bu ve bu sayede 18 (17) şampiyonluk almıştır. Hakkıyla aldığı bir şampiyonluk yoktur. Türk futbolu bugün çöktüyse onun yüzündendir. Genç yıldız olacak Türk futbolcuları bitirerek Milli takıma adam bulamaz olduk. Türkiye liginde bu takım olmasaydı; Türk takımların en az 5 Avrupa kupası ve Türkiye'nin 1 Avrupa ve Dünya şampiyonluğu vardı. Türk futbolunun ve futbolcusunun talihsizliği EZİKBAHÇE

alper eğer galatasaray lıysa çıkmalı ve ben Galatasaray da oynamak istiyorum demeli. ancak böyle olur bu transfer bizim açımızdan.ama şu ana kadar hiç bir şey demediğine göre artık takımımıza gelmesin.. istemiyoruz

alper i zorluyolar bu iste,cok net belli,bu is adamı kimmis adını unuttum,baya karanlık bi adammıs zaten

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

evet haklisin dediklerinle. ama bir türlü isyanlarini disara vurmak istiyorlar. trabzonlulun yerine koymak lazim bide kendimizi. adamlarin haki yemis bu ülkede ama sahip cikan hic kimse yok. hata suclu duruma düsürecekler adamlari resmen.

yemişim hakkını. hakkım yendi diye anca karalar bağlayıp elindekine sahip çıkamazsan büyük takım filan olmaz. dımdızlak kalırlar böyle işte...

alper görüşmeye gidip aziz yıldırım ile konusurken gömleğinin düğmelerini açar ve ortaya sarı kırmızı bir görüntü çıkar...:trollface:

Yönetim çok iyi niyetli ve profesyonel ama karsıdaki insanlar sözünün eri değil ve amator Bundan sonra transferlerde ön protokol imzalanmalı sneijder transferindeki gibi.

Biraz gerginiz hepimiz. Kimse yanlis anlamasin. Böyle seyleri de duyunca sinirleniyor insan.

Ufak tefek degisiklikler olacak sandik. Haznedaroglu gibi 95 yasindaki yöneticiler degisecek sandik.

Bu kadarini kimse tahmin etmedi. Hadi profesyoneller geliyor olsa, kabul ederim sahsen.

Kimseyi asagilamak gibi bir niyetim yok, ama Saffet Ulusoy makarasina oyuncularla takilan bir adam yahu.

Oguz Altay´in da taraftar grubu disinda hicbir referansi yok. Umarim hersey yalandir ve böyle komik islere kalkismayiz

Yalnız bu olay amatörlerin gidip profesyonellerin gelmesi olayı değil..Kurumsallaşmaya karşı çıkan veya kurumsallaşma yolunda zorluk çıkaran yöneticilerle yola devam edilmeyecek, olay bundan ibaret..Bu sayede yönetim içinde verilen kararlarda daha rahat davranılması hedefleniyor.

Yani bu seçim olayı yönetimi profesyonelleştirme projesi olarak algılanmasın, yoksa yanılgıya düşeriz.

vay be cok sasirdim melo gibi bir adama 6 miliyonu cok goruyor bizim yonetim ama amrabata 8.5 veriyor nasil bir mantik ve futbol gorusu var son 2 yildaki sampiyonlugmuzun en buyuk faktorlarinden biri melo.. umarim kacirmayiz cok arariz cok onun gibisini ama bumak kolay olmiyacak hele o fiyata..

Beyinsiz Adam‏@beyinsiz_adam18 saTransfer söylentilerinde bile yokuz artık. Beşiktaş Alper Potuk için 3-5 bin lira önerdi deyin bi şey deyin. Neden bizi yok sayıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt