Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim yedek diye alacağımız oyuncu için bu kadar yaygara koparıyorlarsa arada bayağı bir fark var demektir,hemen Mustafa Sarp ile görüşmelere başladığımızı KAP'a bildirmemiz lazım,bir Sarpinho lazım bu kuşlara :trollface:

Bu ntvspor ne kadar yalama bir oluşum ne kadar aşağılık bi oluşum.Alperi biz alacağımız zaman bi tane haber olmaz.Şimdi yok yükselen yıldız yok son dönemdeki en büyük türk oyuncu.Messi yaptılar adamı fener alıcak diye

yanliz sunu suraya yaziyorum, olurda alper bize gelirse, fener butun turkiyeye rezil olucak ve bu olaydan sonra bidaha bizim transferlerde araya girmeye biyerleri yemez.

Eğer fenere imza filan atarsa şöyle konuşmaz inşallah '' Ben zaten doğuştan fenerliyim, emre abiyi örnek alıyorum Gs derbilerini iple çekiyorum ''

Beyler Eskişehir'deyim.Dışarı çıkıp bi koloçan ediyim ortalığı. Belki bişeyler duyarım.

çok basit :) bjk yöneticler çok akılldır ..

fernandesi fenere kakarlar 9-10 ye. ordan gelen para ile

5 alper potuk alırlar- holosko zaten cacık... /fazla maaştan kurtulurlar...:lol: nasıl senaryooo

İster misiniz alperi febeşe kakaladıktan sonra, üstüne 2-3 M€ daha koyup yerine fernandes olsun..

15 haziranda secim olacak yani. iyi temmuzun basinda camp basladigina göre 2 hafta icinde yeni yönetim kendisini toparlar. transferler umarim 15 hazirana kadar hal ederler.

Alper i felan boşverin o kadar para verilmez. Melo yu alsınlar İyi bir stoper sol bek birde Arda tamamdır. Şuan takımda Alper tarzında oyuncuya ihtiyaç yok.

abi biz oyuncuyu fener kulübü bağladı kim kazanacak

Birde tersini düşünün artislik yapacağım diye oyuncu ayartmaya kalk sonra o oyuncudan olumsuz cevap al, transfer yatsın alper Galatasaraya gelsin. Bu sefer aziz harbiden taraftarın elinde kalır. :D

Alper transferi hafta sonuna kadar süre bilir. ondaki menajerler iyi Galatasarayliymis hata dün dügündeymisler umutun. duruma bakarsak bize gelmesinde büyük rol oynaya bilir bu iki menajer alper konusunda.

@Amkspor SON DAKİKA: Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk ve menajeri Ali Egesel arasındaki görüşme devam ediyor. Detaylar az sonra.

Alper transferi hafta sonuna kadar süre bilir. ondaki menajerler iyi Galatasarayliymis hata dün dügündeymisler umutun. duruma bakarsak bize gelmesinde büyük rol oynaya bilir bu iki menajer alper konusunda.

edgar davids de umutun düğünündeymiş o da mı galatasaray lı

_________Sneijder________

___Selçuk_______Fernandes

__________Melo__________

Acayip bir ortasaha olur.Zaten Ferdi ilk geldiğinde Guti'nin arkasında oynuyorud.Tabi yabancı kontejyanının 8 olması lazım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt