Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bırakın Alperi falan da İspanya'dan kim gelecek ? :)) bence Xabi alonso

Yahu niye bu kadar telaş yapıyorsunuz. Chedjou'dan başka stoper mi yok? Ben de isterim Chedjou'yu ama o olmazsa başkası olur.

Bizim kaptan hala açıklama yok delircem ! Şikeci,ırkçı,sahtekarların açıklamasını mı bekliyoz ?

Ben erkeğim diyorsan seneye gel de arenada maç izle halil ünal

"Halil Ünal, pazartesi günü bize 'Alper'i iyi ki aldınız, Aziz Yıldırım'ı hiç sevmiyorum, ona vermezdim' demişti.."

Hünalin para icin ne yapabilecegini düsünmek istemiyorum.

Alper her ne olursa olsun 22 yaşında ve türk statüsünde.İstenilen rakamlar doğal fakat karaktersizlik yapmak yanlış.Sen o masadan anlaştım diye kalkıp başka takımın teklifi daha yüksek diye kabul ediyorsan karaktersiz paragözün tekisindir.Bir de arayıp bizi açık arttırmaya sokmaya çalışmış.Şu saatten sonra almamamız daha iyi olur kendisi bilir fenere gidip kariyerini bitirsin ama azcık beyni varsa gitmez

ya bırkaın. bu arkadaş inadınamı koyuyor buraya bu mesajlarıı.. milleti kızdırmak-provake etmek için o şeyleri koyuyorlar...

ayrıca herşeye inirlenmyin biraz.. başkasının yaptığı şerefsizliğe kızıp, yönetime suç bulmayı getirmeyin. lig biteli 3 gün olmuş.

Dalga mı geçiyorsunuz lan? 6,6 M € ya biz Sneijder'i aldık be Sneijderi

6 M € + Culio'yu beğenmeyenler var forumda ne yapacaktık? Kulübün tapusunu da verelim normal piyasa değeri 2 M € etmeyen bir adam için...

Yok taksitmiş yok şuymuş... Sneijder'i peşin parayla mı aldık onda da taksit yaptırmadık mı?

Yönetim ne yapacaksa yapsın şu yabancı sınırını kaldırsın başlarım böyle işe ya... Bizim taraftara da aferin iyice gaza geldiniz 2 yıldır kulüp gelir getirmeye başlayınca.. 7-8 M €lar veremeyiz biz öyle Fener gibi Tarihimiz boyunca toplasan 5-6 oyuncuya ancak vermişizdir o kadar bonservis bedeli...

takmayın şu çocuğu bir şey yapacağı yok zaten boşverin

Alper isterse gitsin Fenere.

Ama su SEREFSIZ HALIL ÜNALA haddini bildirmek SART! Resmen yalanci diyor bizimkinlere. Bu herifle ve bu burda oldugu sürece bir daha Eskisehirsporla iyi iliskiler kurmasinlar.

ÜNAL Baskan bunun Kulüpler Birligi Baskani oldudu yere gitmemeli!!!!

millet zaten sakin.biz bize yapılan yanlışa tepki gösteriyoruz.yoksa yemişim alperini.sizin koyunları avutmakta üstüne azizin.

Halil Ünal'a sorarsanız, "Son teklifiniz bu mu diye sordum, söz falan vermedim" diyor. Bizimkiler de dün bu iş bitmişti, sözünü yedin diyorlar. Kim doğru söylüyor? Bizimkiler transferi bitirememenin acısıyla abartıyor da olabilir, bu herif gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor da...

Sonuçta benim görüşüm, her iki şekilde de bizim yöneticiler transfer nasıl yapılır bilmiyor. Madem bu kadar kaypak bu herif, o gece bitir, kesinleştir, kaypaklık ihtimalini ortadan kaldır.

İstedikleri kadar sullansınlar no problem. azizin anca şike çetesine lafı geçer.Zaten yurt dışına çıkması bile yasak:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt