Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Moratti ne büyük adammis arkadas, sözünü tutuyor en azindan. Yabanci siniri olmasa doldur milan'dan inter'den oyunculari..

alperin yerinde olsam 3 milyon euro dan 5 yıllık sözleşme 3 milyon euro da imza parası alırdım nasıl olsa verirler :D

hakkaten anlamadığım şu geçen sene feneri red etmiş adam neden tekrar görüşmek ister ki?

O degilde biz simdi yabanci sinirlamasini ne yapacagiz? Stoper yabanci olacak, sol bek olacak? Ehh?

Ünal başgan artık bu futbol piyasasında babasına bile güvenmemek gerektiğini öğrenmiştir :)

o cüneyt arkın vari konuşmasıyla içimize su serpecek açklama yapar 1-2 gün içinde rahat olun..:cool:

delirdiler iyice emenike ve chedjou'yu da alirsa 10 puan fark hayal olur, biz bu agirlikta devam edersek.

Ne içiyorsanız bana da tavsiye edin Bugün Çarşamba ve lig daha 3 gün önce resmi olarak bitti... İyice coştunuz... Ayarınız bozuldu..

O degilde biz simdi yabanci sinirlamasini ne yapacagiz? Stoper yabanci olacak, sol bek olacak? Ehh?

7+2 olsun artık şu yabancı sınırlaması. Dünyanın parasını akıtıyor taraftarlar sonuç olarak Hakan Balta'ya Sabri'ye Sarpinholara Barış Özbeklere gidiyor paralar.

Yabancı sırı değişmeyecekse Serdar Taşçı ve ya Ömer Toprak alınabilir.

iki senedir bu alper mevzusu dönüyor, biz aylarca bunlarla görüsürken fener'le iki kez oturup görüsüp anlasan da bu melek halil ünal'dir. hersey ortada.. gecen sene 5 milyon, bu sene 6.25 ve iki oyuncu!

Pepe+Barcelona+v+Real+Madrid+La+Liga+oPv0538gzyDl.jpg

Bu Gelsin:cool:

bravo alper hayatındaki en önemli ve en doğru kararı vermek yerine annene sövmüş taraftarların olduğu fenere git,hayatta tek derdi Galatasaray gibi büyük bir kulüp olan eziklere git.sende imza sırasında Galatasaray'a gol atmak için sabırsızlanıyorum de.Ben gol atayım bana daha çok sövülsün de ben genişim anneme sövülünce gurur duyuyorum de.mutlaka de ama bunlar olur mu çocuğum he aferin paşam

Selçuk İnan kadar adam görmedim daha da görmem.(yeni nesil)

ya boşverin alperi filan. meloyu alırsan apler ne gerek var..

türkiye liginde selçuk şahin bile top oynuyorsa-yekta 2 ye katlar..

öenmli olan stoper-solbek ve olacaksa kanat oyuncusudur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt