Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou için Fenerbahçe'de devreye girmiş.Twitter'daki FB Muhabirlerinden Sedat Kaya yazmış.

Adamların bir transfer listesi yok bence.Galatasaray'ın izlediği oyunculara sırf fiyat artsın diye talip oluyorlar,geri çekilince de transfer etmek zorunda kalıyorlar :asd:

yemisim alper'i su melo'nun bonservisini alin artik ya en önemlisi melo

Alper, Hamit'in yerinde oynamayacak mıydı zaten? Yabancı konusunda(bu sistemde devam edeceksek) bir değişiklik olmayacak.

Hayir transfer planlamasina göre degisecekti iste.

Biz yabanci sol bek almak istiyoruz, yabanci stoper? Nasil olacak bu is..?

Kaleci+sag bek+stoper+sol bek+defansif orta saha+Sneijder+Drogba+kanat?

Chedjou için Fenerbahçe'de devreye girmiş.Twitter'daki FB Muhabirlerinden Sedat Kaya yazmış.

Adamların bir transfer listesi yok bence.Galatasaray'ın izlediği oyunculara sırf fiyat artsın diye talip oluyorlar,geri çekilince de transfer etmek zorunda kalıyorlar :asd:

hemen mustafa sarpa talip olalım.yada biyenvenüye

Eğer mevcut kurallar değişmezse yedek kulübesine oyuncu alamıyoruz.(6+0+4)

ha birde bu var ama onun degişecegini düşünüyorum nedense. böyle malca sistemi anca tüpçü getirebilirdi. mantigi yok 4 yabancinin tribünde olmasinin:yenieek:

Cigerci'den daha iyi, ama özel oldugunu düsünmüyorum acikcasi.

bizi idare edebilir ama ligde. olcay denen kamil bile defansif olarak ofsayt olsada işe yaradi beştaşta.

KONU DEĞİŞSİN...

quaresma-vs-nani.jpg

hangini tercih ederdiniz biri bedava diğeri bonservis 10m yıllık olarakta nani q7nin en az 2 katını alır yoksa bu tür oyuncuya ihtiyacımız mı yok ne dersiniz beyler

alper'i bilmem ama bu transfere de sulandilarsa topuklarina sikmak lazim :D

Fener bundan sonra yabanci sinirlamasini desteklemezse birsey bilmiyorum. Sirf bize vurmak icin yapacaklar.

El freni hamit yerine alper iyi olacaktı.

Hamit'in muadili bir türk yok mu şu koca dünyada. Abi kaldırın şu yabancı sınırını yeter sövücem artık ...

ha birde bu var ama onun degişecegini düşünüyorum nedense. böyle malca sistemi anca tüpçü getirebilirdi. mantigi yok 4 yabancinin tribünde olmasinin:yenieek:

bizi idare edebilir ama ligde. olcay denen kamil bile defansif olarak ofsayt olsada işe yaradi beştaşta.

aynen olcay bile bu kadar katki yaptiysa gurbeticilerden iyi arastirildiktan sonra kötü performans ihtimali % 0.15184161

10 puan arkamızdan nal toplayıp, doğu avrupa süt kupasında bate borisov victoria pilzen gibi mahalle takımlarını ıkına sıkına geçip g...ü kalkan, Galatasataray'ın transferlerine salça olmak için milyonlarca doları sokağa atacak kadar ezik, şike ile aldığı kupayı geri vermemek için kanırtmaya devam eden fenerbahçe'den yine bi cacık olmaz, olmayacak...

Ribery mi Nani mi sizce? ben kararsız kaldım açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt