Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

telaşa gerek yok ,yönetim akıllıysa işin içinden cuk diye karlı şekilde cıkar ,efendim gidersin hakan calhanoğlu ve kerim freiyi alırsın yanlarına serdar gürler al sana bal gibi rotasyon oyuncuları... hakan calhanoğlu cok rahat 4-5 milyon euroya alınır ,3 civarı frei , takas artı 2 serdar al sana harika bir operasyon birde yanlarına taylan antalyalı .. olay budur ,alper diye ağlamaya gerek yok ,cok alperler gelip gecer futbolun icinden dolayısı ile akıllı hareket şart...

Kanat diyorsunuz da hem çift forvet hem Sneijder hem kanat nasıl olucak??

Yabancı kontejyanına girmiyorum bile

bu sene sneijder'i satıp kanat alırlarsa kızmam

kanatlı sistemde selçuk tek ön libero kalıyor sneijderle kevgire döneriz.

not: 3 lü ortasaha yaparsak ve sneijder burak drogba ikilisinin arkasında olursa büyük bir zevkle izlerim fakat hoca kanat futbolu oynatmak istiyorsa da saygı duyarım.

bizim teklimiz gerçekten leşmiş

Bence alpere verdiğimiz bu verilen rakam, alperin vadettikleri için verilmiştir.

Çünkü alper henüz istikrarını garantileyecek kadar güven vermiyor. Cimbomda Kaliteli oyuncular arasında eksiklerini tamamlayabilirdi...

febeş te de istikrarlı olacağını sanmıyorum. çünkü ona hocalık yapacak kapasitede oyuncu arkadaşı olmayacak....

Nasıl fenerin türk kadrosu bizden daha iyi dersiniz anlamıyorum Selçuk+Burak> fenerin tüm Türkleri..Arda ve Gökhan İnler transferleri bozabilir dengeyi bunun üzerine o kadar..

Biraz sakin olun biz şampiyon takımız bizden önce takviye yapması gerekenler 2 senedir arkamızda nal toplayanlar bu yönetim bu takımı yapmadımı biraz güvenin emin olun gerisi de gelir. Bırakın kendilerini erkenden zorlasınlar erken sevinsinler ilk atak yapan at genelde geride kalır. Biz hamle şansımızı elimizde tutuyoruz. Biz Türkiye de en çok şampiyon olan son şampiyonun taraftarıyız bir tane kıytırık adam için bu panik nedir anlayamıyorum.

Selçuk ve Burak Allah'ın bize hediyesi, onları tartışmam. Semih eh işte belki ilerde iyi olur, gerisi çöp maalesef.

idare ediyorlar bizi. engin geçen sene şaampiyonlukta etki etti. fenerde gökhaan gönül var. volkan eskisi gibi degil. digerleride idare ediyor. ligde bir sorun olmaz. sorun avrupa zaten. bana fenerin iyi türk oyuncularini say. geçen senede böyle şeyler dönüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt