Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

boluspordan emre mı emrah mı neydi her neyse o oyuncu ile ilgilenıyormuşuz.bu arada taylan antalyalı noldu söz möz alacaktık edecektık

Kutucuk içine aldığım satır , aslında bu 20 rakamının bizim beklentimiz olduğunu gösteriyor.

Altı çizili kelimeye de biz sözlükten bakarsanız, her ne kadar eski Chelsea'lı Didi'nin beğenisini kazanmış olsa da henüz yurt dışına çıkmamış birisi için bu fiyatın çok yüksek olduğunu söylemişler.

Şu Burak konusunu kapatalım diye burada da paylaşayım dedim:o

sonra o takımdan CL' de hayır beklersin.

Sen sürekli aynı takım ile oynayacaksın ki onlar CL' de üst düzey oynasın.

FM değil bu

dostum rotasyon diye bişey var drogbayla nani zaten CL oyuncusu değişikler olur elbet bi maç chedjou carlinhos oynamaz bi maç başka yabancılar oynamaz bakarsın inşallah demirören tüpü patlar yabancı sınırı kalkar

8-5 yeneriz o zaman :D işte semihle-chedjou tandemi oturursa sıkıntı olmaz yani hele bi gelsinler de imparator bi çare bulur illa ki

bence bizimkilerin aklında burağı satmak var. sistem değiştirip tek forvete döncez. kanatlara arda nani yada frei olur. takım bence daha dengeli olur.tabi meloda alınmalı

buragin ne verip vermeyecegi belli. bundan sonra ne patlamasi. şu yabanci sinirlamasi olmasa direk satalim umrumda olmaz.

hala burağın bişey verebileceğini düşünenler var. burak ın şansı şenol hoca da bu sene terim de onun üzerine oynadılar, oynattılar. doğal olarak bu istatistik meydana geldi. terim in bu sene ben zone artı pres istiyorum ve kanatlara inilsin dediği anda burağın atacağı gol sayısı elin parmağını geçmez.

dostum rotasyon diye bişey var drogbayla nani zaten CL oyuncusu değişikler olur elbet bi maç chedjou carlinhos oynamaz bi maç başka yabancılar oynamaz bakarsın inşallah demirören tüpü patlar yabancı sınırı kalkar

Defansta rotasyon yapmaya kalktığın anda patlarsın.

Drogba,Nani,Sneijder (hazır halleri ile) yedek oturacak oyuncu değiller.

Bir ara Vladimir Weiss'i cok istiyorduk forum olarak :D

Bonservisi elinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt