Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Xabi Alonsoyu alıcaz yazın bi kenara herkes ters köşe olucak :trollface:

Yok yahu... Alper de kim oluyor ki bünyede karamsarlık yapsın? :D

yapan bünyeler açıklasın :asd:

bugün 18-19 yaşında olan gurtbetçilerden birkaç tane alper çıkar 3 sezon sonra, gider ordan alırız amaç yerli seviyesini yükseltmekse. o süre boyunca hamitin ölüsü alperi harcar :lol:

Alper Potuk kim yahu, üst seviye Türk oyuncuların çoğu bizde,kuşlara baksan akla bir Gökhan Gönül gelir bir de Volkan ayısı,Emre'nin devri geçti artık.

Ilk 11'e zor koyacağımız bir oyuncu için bu kadar tantana gereksiz ki biz Yekta'yı bile zor oynattık geçen sene.Hadi alacağın adam direkt takıma girecek oyuncu olur,tek başına maçın seyrini değiştirir anlarım ama,pozisyon sonu panik atak bir oyuncu zaten :D

Dün suratı sirke satıyordu,yeni kulübüne seve seve! gittiği her halinden belliydi.İleri ki günlerde Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diye açıklama yapar biz de Stoch ve Kuyt bir sıra kayın yanınıza Alper oturacak deriz :D

tekihtimaliolanın bahsettiği yaya toure galiba, o iş olmazsa melo gelir heralde, city meloyu istiyormuş peh

Alper Potuk kim yahu, üst seviye Türk oyuncuların çoğu bizde,kuşlara baksan akla bir Gökhan Gönül gelir bir de Volkan ayısı,Emre'nin devri geçti artık.

Ilk 11'e zor koyacağımız bir oyuncu için bu kadar tantana gereksiz ki biz Yekta'yı bile zor oynattık geçen sene.Hadi alacağın adam direkt takıma girecek oyuncu olur,tek başına maçın seyrini değiştirir anlarım ama,pozisyon sonu panik atak bir oyuncu zaten :D

Dün suratı sirke satıyordu,yeni kulübüne seve seve! gittiği her halinden belliydi.İleri ki günlerde Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diye açıklama yapar biz de Stoch ve Kuyt bir sıra kayın yanınıza Alper oturacak deriz :D

Eski kulubune yaranayim derken kariyerinin icine etti hirboski

Alper'in gelmesini çok istiyordum bize çok yararlı olurdu. Tabi 11 e girip giremeyeceği biraz meçhuldü ama fenerin baya işine yarayacağı bir adamı almalıydık. Neyse ki beni teselli eden Sneijder yeni bir transfer gibi olacak, onun olduğu yeni bir sistem ve güçlü durumda olması büyük bir artı olacak.

Gökhan İnler ve Arda olsun isterim. Ancak Gökhan için o maliyetlere çıkamayacağımızı düşünüyorum. Hele Burak Yılmaz-Chelsea'ye giderse defansta dahil 3 bölgeye Türk almamız lazım. Forvet-Defans-Kanat. Şöyle olur ; Serdar Taşçı-Arda-Gökhan .

melo 50 maçın 10 tanesinde sayılı ön liberolardan biri, başka 10 maça bakarsak mustafa sarp gibi. bize her maç iyi performans gösterecek adam lazım. üstelik yerli.

Geçen sene de mi böyle düşünüyordunuz?

Her maç iyi olacak, Melo ayarında yerli bir ön libero biliyorsan, söyle bir şekilde kulüp alır onu merak etme.

Alperi isterdim İyi bir alternatif olurdu rotasyonlarda işimize yarardı ama ilk 11 için hiç düşünmedim.... Bize Alper değil Arda İlkay, Nuri İnler gibi isimler lazım. Üstelik 10m a Ardayı gönderip 6m+2 futbolcuyla Aperi almak :confused:

Ben bir Nuri Şahin hamlesi bekliyorum. Kendisi de bu sezon gelmeyi kabul edebilir. Alper gibi değildir umarım kafası. Drogba-Sneijder ile oynayacak.

Ben bir Nuri Şahin hamlesi bekliyorum. Kendisi de bu sezon gelmeyi kabul edebilir. Alper gibi değildir umarım kafası. Drogba-Sneijder ile oynayacak.

Nuri bu lig için çok yumusak bi topcu..

Gelirse Selçuk-Melo(kattiyen alinmali o zaman), Nuri, Sneijder güzel olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt