Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Rus basını, sarı-kırmızılı yönetimin, Hulk'un menajeriyle Moskova'da görüştüğünü duyurdu. Zenit’in hocası Spaletti görevde kalırsa Brezilyalı forvet ayrılacak.

kaynak güvenilir değil ama paylaşıyım isteeim

Yabanci sinirlamasini tek düsünen benim galiba. Ne Nani'si yahu!

'

o rakamlara çıkma ihtimalimiz yok,10 12m pound 13m euro civarı eder.Başkanın dediği 7,5m civarı gelecek yıldızlar arıyoruz.

alperden kalan 6 milyonu ekleriz. naniyi 12 ye ala biliyorsan düsünmeden alacaksin. bedava sayilir. 20 ye ala bilirsin belki o tarz oyuncuyu sansin varsa.

26 yasindaki nanide konusuyoruz beyler iyimisiniz yahu. Nani bu yahu...kafayi yigecem az kaldi :D

Yine başladık şu gelirse oynanmasın lig falan. Geçen sezonda öyle diyorduk son 2 hafta kala şampiyon olabildik.

biz şampiyonlugu antep deplasmanında 31.haftada kazandık . Zaten max budur.

25.haftada kimse şampiyonluk bekleyemez.Yine seneye bu civarlarda biter lig

Su Arda'nın vıdeolarını izliyorumda dönmesi gerek ya.Aziz imzayı attıracak diye cok korkuyorum zaten

takim kimyasina bulursa oynanmasin diyorum bu liiiiiiiiig :D nani bu ligi dagitir . saha disi olaylari saymadim bu öngörünümüde ama tabiki :SS:

bu arada 10 puan farkla sampion olmusuz. az mi yani yahu :asd: oynanmasaydi yani lig :D

Herkes izlediği kadar tanıyor Nani'yi ne yer ne içer nasıl davranır. Sıkıtıları nelerdir öyle bir analiz yapamıyoruz ama şu kadroda en iyi kanat oyuncusu olur o ayrı. Adam peste 90 ile oynuyordu.:asd:

alperden kalan 6 milyonu ekleriz. naniyi 12 ye ala biliyorsan düsünmeden alacaksin. bedava sayilir. 20 ye ala bilirsin belki o tarz oyuncuyu sansin varsa.

26 yasindaki nanide konusuyoruz beyler iyimisiniz yahu. Nani bu yahu...kafayi yigecem az kaldi :D

hocam nani gelsin oturup ağlarım ama zor yani onu diyorum. başkan bizzat dedi 7,5 civarı rakamlara arıyoruz diye

ki transfer bütçesi 30m civarı, daha ön libero stoper sol bek alınacak, tahminim bu bölgelerdeki oyuncular 7 civarı bonservise sahip olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt