Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alper olayı iyi oldu melo'nun alınma olasılığı arttı diğer transferlerde kullanılabilecek 6m klüpte kaldı

ortalık karışık.

bir tarafta ispanya da mevkiisinin ilk 10 oyuncusundan biri haberleri, diğer tarafta arda ve nani ye yapılan teklifler.daha stoper ve sol bek i saymıyorum bile.

Alpere o kadar para teklif edenler nasıl melo'ya hala teklif götürmez anlamış değilim. Eğer melo giderse o zaman sıkıntı çıkar yönetim için.

başkan meloyu istemiyor, bunu en kibar dille belirtti.geçen yılki gibi hoca ısrarıyla alınırsa alınır yoksa zor transfer

başkan meloyu istemiyor, bunu en kibar dille belirtti.geçen yılki gibi hoca ısrarıyla alınırsa alınır yoksa zor transfer

Baskan iyi hosda...ona ne oluyormus af edersiniz yani. daha dogrusu hadimi acmadan söyleyim de saha ici Fatih hocanin ben karismam orasina diyen bir baskan ancak fikrini söyleye bilir belki ama son söz hocanindir bu konuda . melo baskanin can düsmani olsa ve hoca alin dese alacakdir. bülent tuluna karismiyoruz nede olsa yada karisamaiyor hoca. bu cizgiyi kendisi kurdu ve cizgdiyi gecme haki yokdur baskaninin bu saaten sonra.

Beyler Gary Medel nasıl bir oyuncu size göre ?

Medel ve O'nu gibi oyunculardan dünyada çok var. Ama top class dediğiniz Yaya - Alonso gibi adamlara yanaşamazlar bile. İşin ilginç tarafı bizim takımda bence dünya çapında bir önlibero var ve yönetim neyi bekliyor anlamış değilim.

Potuk tarnsferine hiç kızmadım . Ne yapacağı belli değil. Olmazsa olmaz değil. Ama Melo olmazsa olmaz bana göre...

renktaşlar takip edemedim fazla, İspanya'ya kim için gitmişiz bir haber var mı? bir ara xabi alonso diye gördüm sanki ama :)

Arkadaşlar hesap makinesinden yazıyorum varmı bi gelişme ?

safaksezergora.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt