- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.193
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şans verdi ki
Muhammet Demir gayette kendini geliştirir drogbanın yanında sakatlıgı ne durumda yada sakatmı bi bilgim yok ama.Yaşı 21.Potansiyelide gayet var bana göre.Herkesin fikri kendine.@Cagdas Turk
Gayet imkanlı.![]()
ya biz bu yabancı sınırlamasıyla CLde nasıl hedeflerimize ulaşıcaz kupa alıcazmerak ediyorum dogrusu
Düzenli oynamaktan bahsediyorum, Carroll kekosuna bile sabrettiler belki olur diye.
hic sanmıyorum,cok genc,revacta bi topcu,cok begenirim teee hollanda dan beri,cok cok isterim,kalitesi yüksek topcu
caroll kadar kendini kanıtlamış oyuncu mu samed? verilen bonservis ücreti aynı mı?
bu sezon onun çıkış yapma ve kadroya girme olasılıgı en yüksek sezondu.hedef büyütmesi gereken sezonda liverpoolda şans bulursa namaz kılsın
caroll kadar kendini kanıtlamış oyuncu mu samed? verilen bonservis ücreti aynı mı?
bu sezon onun çıkış yapma ve kadroya girme olasılıgı en yüksek sezondu.hedef büyütmesi gereken sezonda liverpoolda şans bulursa namaz kılsın
Cenk = Sercan :sad007:
Yerli futbolcu piyasasında standartlar bu, daha iyisi ya da uygun olanı yok.
Bunlar yedek kalabiliyorsa ötekiler de hayli hayli kalır.
Liverpool'da kadroya giremeyen adam bizde hiç giremez zaten şu anda.
diğer konuyada aynı şeyleri yazmıştım burayada yazıyorum.
Burak yılmaz satılmalı diyenleri anlamıyorum. şampiyonlar liginde neredeyse bizi tek başına çeyrek final oynatan oyuncu.. türkiye ligi şampiyonluğunda en fazla katkı veren oyuncu. 2 yıldır gol kralı.. drogba bile yılın oyuncusu burak yılmaz diyor. burda bazılarıda burak yılmaz satılmalı diyor şaka gibi.
Takımda satılıcak en son isim Burak yılmazdır. dünyanın en iyi forvetlerinden birisini alsan bile türkiye liginde Burak yılmaz kadar gol atar. Burak yılmaz seneyede en az 20 gol atar. böyle bir oyuncusu satmak demek hedeflerini küçültüyorsun demektir.