Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muhammet Demir gayette kendini geliştirir drogbanın yanında sakatlıgı ne durumda yada sakatmı bi bilgim yok ama.Yaşı 21.Potansiyelide gayet var bana göre.Herkesin fikri kendine.@Cagdas Turk

potansiyelli diye deneyelim diyorsun yani. ya tutarsa hesabı ? bu zihniyet yüzünden 3 sene önce bu takım ligi 8. bitirdi.

ya biz bu yabancı sınırlamasıyla CLde nasıl hedeflerimize ulaşıcaz kupa alıcaz :( merak ediyorum dogrusu

geçen sene 7 yabancı ile reali eleyebilirdik. dany ve riera yerine üst düzey adamlar olsa. bu da yarı final demek. eh gerisini de geliştirip alırız ama mevcut düzen daha da inerse ki iniyor imkansız olacak.

Düzenli oynamaktan bahsediyorum, Carroll kekosuna bile sabrettiler belki olur diye.

caroll kadar kendini kanıtlamış oyuncu mu samed? verilen bonservis ücreti aynı mı?

bu sezon onun çıkış yapma ve kadroya girme olasılıgı en yüksek sezondu.hedef büyütmesi gereken sezonda liverpoolda şans bulursa namaz kılsın

Arkadaşlar Selam,ne zamandır soracağım uygun yeri de bulamadım kusuruma bakmayın lütfen ,tablet veya telefondan girmeye çalıştığım zaman şifremi kabul etmiyor sistem ama aynı şifre ile pc veya notebooktan girebiliyorum nedenini bilen varsa sevinirim.tşkler

hic sanmıyorum,cok genc,revacta bi topcu,cok begenirim teee hollanda dan beri,cok cok isterim,kalitesi yüksek topcu

Bu sene NCU'nun durumu yüzünden mutsuz olabilir. İngiltere'den talipleri illa ki çıkar ama Tiote'yi ikna edersek (ki Drogba ve Eboue varken zor olacağını sanmam) kulüple anlaşırız bence.

diğer konuyada aynı şeyleri yazmıştım burayada yazıyorum.

Burak yılmaz satılmalı diyenleri anlamıyorum. şampiyonlar liginde neredeyse bizi tek başına çeyrek final oynatan oyuncu.. türkiye ligi şampiyonluğunda en fazla katkı veren oyuncu. 2 yıldır gol kralı.. drogba bile yılın oyuncusu burak yılmaz diyor. burda bazılarıda burak yılmaz satılmalı diyor şaka gibi.

Takımda satılıcak en son isim Burak yılmazdır. dünyanın en iyi forvetlerinden birisini alsan bile türkiye liginde Burak yılmaz kadar gol atar. Burak yılmaz seneyede en az 20 gol atar. böyle bir oyuncusu satmak demek hedeflerini küçültüyorsun demektir.

caroll kadar kendini kanıtlamış oyuncu mu samed? verilen bonservis ücreti aynı mı?

bu sezon onun çıkış yapma ve kadroya girme olasılıgı en yüksek sezondu.hedef büyütmesi gereken sezonda liverpoolda şans bulursa namaz kılsın

Liverpool'da kadroya giremeyen adam bizde hiç giremez zaten şu anda.

La atin ortaya bi cerez, meze filan yahu. Biraz oyalanalim :) Hani hazirdi transferler?

orda durumu ne olur bilemem ama bizim için iyi transfer olur.

Cenk = Sercan :sad007:

:SS:

Cenk simdi bir ronaldo yapmayalim ama Cenk sercana göre cok daha iyi bir oyuncu. alt yapisi bir kere cok iyi. tercübe eksikligi ve bazen kendisini göstermek amacli bencil hareketleri yüzünden bazi maclarda olmaz deniliyor galiba. iyi bir forvet bence. fatih hocanin elinde o bencil olayini birakir diye düsünüyorum ki zaten bu benciligi genelikle büyüklere karsi oynadigi maclarda görülmekte. ben cenki begeniyorum acikcasi ama 11 icin daha 40 firin ekmek yemesi lazim. yedek olarak iyi bir alternativ bence türk oyuncusu olarak. umutan daha iyi bence.

Yerli futbolcu piyasasında standartlar bu, daha iyisi ya da uygun olanı yok.

Bunlar yedek kalabiliyorsa ötekiler de hayli hayli kalır.

zaten yabancı sınırı olmasa emre, selçuk, burak, hamit, semih, gökhan, eray, umut, yekta harici diğer yerlilerin hepsini yollarım.

diğer konuyada aynı şeyleri yazmıştım burayada yazıyorum.

Burak yılmaz satılmalı diyenleri anlamıyorum. şampiyonlar liginde neredeyse bizi tek başına çeyrek final oynatan oyuncu.. türkiye ligi şampiyonluğunda en fazla katkı veren oyuncu. 2 yıldır gol kralı.. drogba bile yılın oyuncusu burak yılmaz diyor. burda bazılarıda burak yılmaz satılmalı diyor şaka gibi.

Takımda satılıcak en son isim Burak yılmazdır. dünyanın en iyi forvetlerinden birisini alsan bile türkiye liginde Burak yılmaz kadar gol atar. Burak yılmaz seneyede en az 20 gol atar. böyle bir oyuncusu satmak demek hedeflerini küçültüyorsun demektir.

Kesinlikle.

bu sene yabancı transferden öte yerli de ne yapacagımızı merak ediyorum,bizim icin daha mühim bi konu artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt