Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.301
- 6.050
- 1.483
Cevap: Transfer Nöbeti
Ya kanat alacak mıyız almayacak mıyız anlamadım gitti
Ya kanat alacak mıyız almayacak mıyız anlamadım gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper - Solbek - Önlibero
Yani Nani yalan oluyor böyle
Ya da Riera ile devam edilir.
yabacı sol bek alacağımıza inanmıyorum
kimi alcaz o zaman?
Herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, derin devlet gibi başarılı olmak için büyüklerin desteğinin alınmasını gerektiren her sene istifa haberleriyle çalkalanan bir demokrasi mi?
akhisardan bikoko ile ilgilensekte bu ezikler hemen atlasa sonra çekilip ellerine bıraksak oyuncuyu![]()
sneijderi geçtim semih nerde ?
çok büyük bir şoka hazır olun.. Ingilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... Transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....
Seminho diye değiştirelim ismini hemen ilk 11'e koyarlar
Sneijder'i geçersek transfer beklentimiz Ronaldo'dan başlar,takımın bakınca ilk 11'e ilk düşünülmesi gereken bir kaç oyuncudan biri ama bazıları neredeyse ilk 18'de bile düşünmüyor,sanki oyuncuyu Yolanthe yenge için transfer ettik,o daha çok konuşuluyor,hatta belki ilk 11'e bile konabilir :trollface:
Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....
Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....
şu takımda ilk yazılacak oyuncu sneijderdir ya ne yedeği :S interdeki oyununun yarısını oynasa seneye 10 değil 20 puanla şampiyon oluruz.
drogba wesley muslera melo yabancı stoper +++ sol bek nerde oynayacak trübündemi bunlar banko oynucak daha kanat oyuncusu alacağımız konuşuluyor