Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Stoper - Solbek - Önlibero

Yani Nani yalan oluyor böyle

Ya da Riera ile devam edilir.

bu adamlara bu kadar inanmaya gerek yok, fatih hoca kendi açıkladı zaten, melonun bölgesine, stopere, sol beke ve ön tarafa transfer düşünüyoruz diye. bu haluk kim ki fatih hocanın sözünün yanında

nani gelirse sneijderi nereye koyacaz off off, 4-3-1-2 naniyle oynayamayız. Nanide joker gibi adam anasını satıyım keşke alsak, sağ kanattanda yardırır sol kanattanda orta saha bile oynar, adam komple orta saha

orta 3 lüyü nani-selçuk-melo yapsak fazla ofansif olur

sneijder olduğu için 4-4-2 oynayamayız, mecbur 4-3-1-2 yada 4-4-1-1

Herkesin birbirinin kuyusunu kazdığı, derin devlet gibi başarılı olmak için büyüklerin desteğinin alınmasını gerektiren her sene istifa haberleriyle çalkalanan bir demokrasi mi?

ünal başkanın gelmesi tamamı ile bi konsensüs ile oldu, kulübü bulunduğu durumdan kurtarmak için birlik oluştu. şimdi gelinen noktada ünal başkan asıl yapmak istediği şeyi yani kulübü profesyonellere emanet etme isteğini gerçekleştirmek ve kendi yönetim kurulu ile çalışmak istiyor. bunu alınan 2 şampiyonluktan sonra istemesi son derece normal bi durum. seçim formaliteden öteye geçmeyecektir.

sneijderi geçtim semih nerde ?

Seminho diye değiştirelim ismini hemen ilk 11'e koyarlar :D

Sneijder'i geçersek transfer beklentimiz Ronaldo'dan başlar,takımın bakınca ilk 11'e ilk düşünülmesi gereken bir kaç oyuncudan biri ama bazıları neredeyse ilk 18'de bile düşünmüyor,sanki oyuncuyu Yolanthe yenge için transfer ettik,o daha çok konuşuluyor,hatta belki ilk 11'e bile konabilir :trollface:

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

15m verelim yeri gelirse şu naniyi alalım, adam 6 sene daha üst düzey oynar, orta sahanın heryerinde oynuyor herif, tam bir joker anasını satıyım.

çok büyük bir şoka hazır olun.. Ingilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... Transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha

Seminho diye değiştirelim ismini hemen ilk 11'e koyarlar :D

Sneijder'i geçersek transfer beklentimiz Ronaldo'dan başlar,takımın bakınca ilk 11'e ilk düşünülmesi gereken bir kaç oyuncudan biri ama bazıları neredeyse ilk 18'de bile düşünmüyor,sanki oyuncuyu Yolanthe yenge için transfer ettik,o daha çok konuşuluyor,hatta belki ilk 11'e bile konabilir :trollface:

Semih Dany yi kesemez şu haliyle, chedjou balon çıkarsa anca onu keser.

Çok büyük bir şoka hazır olun.. İngilterenin en iyisi muhabbeti vardı geçen gün... Gareth Bale için inanılmaz bir çalışma var şu anda... transfer ederiz edemeyiz bilmiyorum..eğer bir olursa.. Korkunç birşey....

yaya toure o ne balesi

olum bak git

yabancı kontejanı belli. herkesin elini belini bağlıyor. bir çok arkadaş kadro kuruyor dikkatimi çeken bazı şeyler var.

defansa ve kaleye ( muslera, chedju. eboue. yabancı sol bek) 4 yabancı oyuncu harcanıyor. ligde önümüzdeki yıl özellikle iç saha maçlarında bu kadar yabancıyı defansa harcamak hiç mantıklı değil. kesinlikle sağ bek ya da sol bek yerli kullanabiliriz. eboue kesilir mi ya da su ooyuncu olmaz demeyelim. buralara yerli alternatif bakalım.

şu takımda ilk yazılacak oyuncu sneijderdir ya ne yedeği :S interdeki oyununun yarısını oynasa seneye 10 değil 20 puanla şampiyon oluruz.

takimda tek bir tane World Class Futbolcu var, adamlar yedek yapiyor... ha dünyada belki ancak 15-20 tane world class topcu vardir. Bunlar üst düzeyin üst düzeyi...

bu taraftara hersey fazla cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt