Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

temmuz güzel bi ay ama haziranda sararsa iyi olur.malum emirates cup falan var.öncesinde de turnuvalar olur.haziran iyidir uefa.:f

ben zaten kölnde yasiyorum, cok fazla gitmem artik gece hayatina, ama arkadaslar gider ve cogu görür, Ömer Toprak da fazla görülüyormus...

ya hepsi gece hayatina karisir zaten ama herseyinde bir limiti ayari vardir cogunda. bide takildiklari insanlarda önemli. arkadaslarin kötü ise ister istemez seni asagaya cekiyorlar. fatih hoca mesela kasim kasimi nyie yoladi :)

ciddi ciddi sneijder'i gözden çıkarmışız..ben önümüzdeki sene takımın en önemli futbolcusu olacağını düşünüyorum..şu kalitede adamı kadroya yazmamak mümkün değil kadroyu ona göre kurmak lazım..

muslera+drogba+selcuk ve sneijder.

bu 4lü bu takim olmas ise olmazlari bence gelecek yildan itibaren. bu isimleri ilk olarak tahtaya yazar hoca.

muslera+drogba+selcuk ve sneijder.

bu 4lü bu takim olmas ise olmazlari bence gelecek yildan itibaren. bu isimleri ilk olarak tahtaya yazar hoca.

bana göre de Terim Hoca Burak a gicik kapmis, yani öyle Aykut Kocaman sinsi tipinde degil. Kosmadigindan, hep ayni yerlerde duruyor. Bi bakalim, insallah Hoca biseyler degistirir, cünkü oyun icinde Burak berbat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt