Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

berbat demiyelim ama baya baya siritiyor oyun icinde. top kontrolü ve yanindaki adama passi bile zor beceriyor burak malesef. pass teknik zafiyetleri cok büyük malesef. bu yasdan sonra düzeltirmi...:confused:

burak golü kokluyo ama, böyle top çok alakasız bi yere gitse burak orda oluyo :D kaleciden döner burak topun yanında, orte gelir seker burakın ayağına :D

berbat demiyelim ama baya baya siritiyor oyun icinde. top kontrolü ve yanindaki adama passi bile zor beceriyor burak malesef. pass teknik zafiyetleri cok büyük malesef. bu yasdan sonra düzeltirmi...:confused:

Düzelmez hacı bu dakkadan sonra..Hocanın dediği gibi daha fazla koşup daha çok topu istemeli daha çok sorumluluk almalı

yönetim secimler icin cok kötü bir zaman secti.

transferler, yabanci kuralinin degismesi vs. bir sürü sorunlarimiz var..

2014'te olagan genel kurul'da secim yapilmaliydi..

ama bu gösteriyor ki, baskan yönetim kurulundan hic ama hic memnun degil

belki drogbayı yormak istiyorlar dinlendirmek istiyorlar

sordun mu hiç

beliki boşluklarına gelmiş

zaten dorgba yerine sadece burak yazan varsa bil ki milleti sinirlendrmek istiyordur saçmalıklarla

sana para mı göndercem dedim kagıt diyorum . para dediigmi ispat et 3212122 kagıt yollıyım

[video=youtube;QKgO72axAbQ]https://www.youtube.com/watch?v=QKgO72axAbQ[/video]

Hulk mu? Oturup ciddi ciddi sevinçten ağlarım. En sevdiğim 2-3 futbolcudan biri. Ama nasıl olur ki? Gelme ihtimali zor bence.

Transfer Nöbeti

Peki efsane geri döndü diyordunuz , haber varmı ??

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk 2

şu an 9 yabancımız var(elmander colio dahil).olası stoper-sol bek-melo transferleriyle sayı 12 ye çıkacak.8 yabancı hakkımız varken kimler gidecek en fazla 6 oyuncu kadroda olacağına göre kimleri tribünde oturtacağız tribünde oturan sorun çıkarmaz mı

birde zamanında nihat kahveci yabancı statüsünden dolayı ispanya'da oynayamıyordu dava açtı kazandı.aynı şekilde bir kulüp dava açsa türkiye avrupa birliği ülkesi satüsünde diye yabancı sınırlaması ortadan kalkabilir mi?

burak golü kokluyo ama, böyle top çok alakasız bi yere gitse burak orda oluyo :D kaleciden döner burak topun yanında, orte gelir seker burakın ayağına :D

evet golüc meziyetleri cok üst düzeyde. zaten öyle olmasa bukadar piyasa yapamazdi. ama teknik kadroda ve pasa dayali oyunumuzda zayif olan noktasi takima zarar veriyor malesef diye düsünüyorum. takimin ritmini bozuyor . ama bir tarafdan da leblebei gibi gol atiyor. döfsen olmaz sevsen yine olmuyor tam olarak. cok zor oyuncu benim gözümde acikcasi. hem cok yararlari ama ayni zamanda zararli . gelde cik isin icinden :) yabanci kontenjani olmasa bir dakika düsünmem satardim acikcasi ve yerine lewandowski gibi birisini alirdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt