Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

..bu ara yeni Chelsea formasini begendim

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/05/1952013139235444.jpg

Almak mi istemedi kimse? Chelsea ne kadar istedigini bilmiyorsun heralde. Sacmalamaya gerek yok.

chelsea almak isteyseydi alirdi. degerinden fazlada verirdi chelsea . almak istedikleri dogrudur ama riskli transfer gözüyle bakildigi icin alinmadi. eksikleri cok vahim takim oyun icinde hulkun. hizli oyuna ayak uyduramaz diye düsünülüyor . brezilya milli takiminda bire siritiyor dikalice izleidigmiz zaman.

Hulk kariyerinde simdiye kadar ne yaptida bukadar isteniliyor?! yani büyük elit takimlar niye almadi hulku ve oda rusya gibi ligine gitti birisi bana mantikli cekilde anlatsin lütfen ?!

fiziki durumu ve sut özeligi yaninda ne gibi baska özeligi var hulkun positif anlamda?!

Hulk parayı tercih etti bu kadar basit. Yoksa istediği takıma gidebilirdi. Baya da talipleri vardı. Ona kalsa Falcao'da çok üst düzey bir takıma gitmedi. Sırf İspanya'da olduğu için fazla söz edilmiyor ama o da parayı seçti. Biz Hulk niye Rusya'ya gitti dersek, adamın biri de Sneijder niye Türkiye'ye geldi der. Rusya'yı da çok küçümsemeyin derim. Hem milli takım bazında, hemde kulüpler bazında bizden üstünler.

Dribling- adam geçebilme- topsuz oyun- Asist- serbest vuruş- 55 milyon euro olan bir adam sonuçta nasıl bunları yazdın hayret.

assit özeliklerimi var hulkun :SS: topsuz oyundami var hulk :SS: adam gece bilme özeliklerimi var hulkun yoksa topu saklama özeligimi var sadece...?!

55 milyonluk degil asla. bu benim fikrim ve kimsede degistiremez :D ben kendi izledigim cekilde degerlendiroyrum oyunculari. fiyatlarina göre degil yada isimlerine görede degil.

Bu ara, Muslera giderse, onun yerine bi isim buldum.

Jack Beer

Ingiltere ikinci ligde oynyior...ama büyük yetenek olarak görüliyor

tumblr_mmy5nnvyFy1r2xls3o1_500.jpg

Hulk parayı tercih etti bu kadar basit. Yoksa istediği takıma gidebilirdi. Baya da talipleri vardı. Ona kalsa Falcao'da çok üst düzey bir takıma gitmedi. Sırf İspanya'da olduğu için fazla söz edilmiyor ama o da parayı seçti. Biz Hulk niye Rusya'ya gitti dersek, adamın biri de Sneijder niye Türkiye'ye geldi der. Rusya'yı da çok küçümsemeyin derim. Hem milli takım bazında, hemde kulüpler bazında bizden üstünler.

hulkun kac macini izledim sorsam cevaplaya bilirmisin. hele hele rusya ligindeki hali ile...rusya ligi sert lig ve birazda italianlara benzetiyorum. ama chelsea real barca almak isteseydi 60 da verirdi 70 de hulka. kötü demioyrum hulka ama asla ve asla 55 etmez. maximum 30 edecek oyuncu oda ismi güzel diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt