Transfer Nöbeti (2013 Yaz Dönemi ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper transferi dengemizi bozdu. Fatih hoca bile "Hani ne oldu Alper" diye bozuk atmış yönetime. Transferlerde ağır davranıyoruz. Yumruk yemiş gibiyiz. Transfer yine kampa yetişmeyecek. Gözüken net o.

yıldırım demirören malının gazetesinin yazdığına inanıyosun yani, yazık daha 20 yaşındaymışsın :o

Ne alakasi var Onur Fenerle? Hele Chedjou hayrani olmuslar dedigin icin üstüme aldim mesaji. Ama fenerle alakasi yok bir cok kisinin. Kaldi ki ben bu adami iki transfer dönemi öncesinde de yazmistim. Istedigim stoperler arasindaydi.

Her zaman günü kurtarma operasyonu pesindeyiz. Ne Terry'si. Gecen lig macini izledim yine, ayakta duramiyordu Aston Villa'ya karsi.

Artik 30 yaslarin altinda kolay kolay futbolcu almayalim.

Herkes bi Drogba degil ve onda da net yasinin etkisi görülüyor.

Yok kardesim seninle alakasi yok. Senin Chedjou´yu önceden de begendigini biliyorum ben. Sende baska isteyen de yoktu zaten :)

Chedjou´yu isteyenler birden cogalmis da, ondan söyledim :)

Arkadaslar, *********************'nin Chedjou haberi bende acilmiyor. Baska bir sayfaya gonderiyor. Sizde aciliyor mu?

İyi de bu her gazetenin, magazinin derdi. Böyle düşünürsek, o zaman hiç kimse doğruları yazmıyor?

evet aynen öyle, o yüzden hiçbirine inanmamak lazım.

fatih hoca çıkıp canlı yayında şuraya şuraya oyuncu alcaz diye açıkladı, ona inanan yok süsleyip püsleyen basına inanan çok.

Yok kardesim seninle alakasi yok. Senin Chedjou´yu önceden de begendigini biliyorum ben. Sende baska isteyen de yoktu zaten :)

Chedjou´yu isteyenler birden cogalmis da, ondan söyledim :)

Inanin Terry'nin su an ki durumu Chedjou dan iyi degil. Terry yerine Chedjou tercih edilmeli (eger iki aday bu ise). Stoper konusunda söyle en azindan 2 sezon rahatlariz diye düsünüyorum.

Alper transferi dengemizi bozdu. Fatih hoca bile "Hani ne oldu Alper" diye bozuk atmış yönetime. Transferlerde ağır davranıyoruz. Yumruk yemiş gibiyiz. Transfer yine kampa yetişmeyecek. Gözüken net o.

jxffj.gif

(herzaman yapmak isterdim bir kere)

Takımın yaş ortalaması 30'a dayandı. Başkan da söyledi biraz gençleştirmemiz lazım diye. Her sene 1-2 yıl oynasın diye adam alınmaz. Chedjou iyidir. Rami iyidir.

Hulk ve Nani'den gelen olur mu bilmem ama Melo Inter'e giderse oraya da birini almak gerekecek. Hem de yerli olması lazım.

terry 3 yil daha üst düzey stoper acigimizi kapatir bukadar net.sanki Chedjou yu alsak 6 yil yil takimda kalacak hey allahim ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt