Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleme reis. Ben Cüneyt Çakır düdüğü çaldıktan sonra lig tv aspor trtspor falan açmadım henüz. Şampiyon yokmuş lig hiç oynanamamış gibi davranıyorum
Internetle ilgili problemlerim var yoksa bende izlemiyorum butun gun burda takiliyorum Internette sorun olunca mecbur sikintidan aciyorum.oyle bi konusuyolarki ulan diyorum ben farkli lig mi izledim daha gecen hafta yamultmustuk bi Tinercileri sonra elleri ayaklarina dolandi.

Her sistemde başarılı olunabilir sadece oynatmak istediğin sisteme göre oyuncu alman gerekli. Mesa

Haziran sonunda seçim olur , temmuz başında da tff bu sezon 8+3 yapıyoruz kızlar der. Ondan sonra düşün kara kara
Tabikide her sistemde başarılı olunabilir. Ancak benim dediğim bizim ozelimizde. En başarılı olduğumuz sezonlar son 10-15 yılda hep Fatih terim ile ve çoğunda iyi 10 numaralar var. Ha sunuda söyliyim zaten şuan iyi kaç tane 10 numara kaldı dünya futbolunda sayısı çok az. Ben aslında buna dikkat çekmek istemistim. Birde madem iki 8 no olacak. Banega gibi bir oyuncu bulmamız lazım. O adam geçen sene bize gelseydi herşey çok farklı olabilirdi. Zor işte. İyi orta saha bulmak zor. En son Seri orda iyi işler yaptı mesela. O bile çok fark ettirmişti. Tabi o sezon kanat ve forvet yoktu bu defada. Belkide en büyük şey kadroyu eksiksiz kurmak. Bu yönetim her sene takımın bir tarafını eksik bıraktığı için biseyde demek istemiyorum

Ceza sahasinda eli ayagi dolaşmayan 10 numara ve sag kanat alinmali. Gedson kaldi dersek 4 tane onemli mevki var.
6 numara
Sol bek
10 numara
Sag kanat
Bu 4 mevki acilen cozulmeli. Stoper ve sag bek en son halledilir

Genel bi değerlendirme yapalım

Dıagne gerçekten gurrpeginin söylediği gibi IPL de iyi piyasa yaptı en kötü 8-9 kazanırız gibi talipleri de az değil

Falcao artık nereye gidecekse defolup gitmeli tam takıma dönüyor katkı veriyor yine sakatlık kız gibi adam ya dokunsan ağlıyor olmadı yapacak bişey yok kurtulmak lazım

Luyındama galiba Maıcon gibi aldığımızın altına gidicek gibi Diagnedeki gibi 1 sene IPL falan kiralasak 10-15 arasına gider düzenli oynayıp formunu yakalarsa ama bize şuan keş para lazım 5-6 ya giderse öpüp başımıza koyalım

Babel bence şu takımda 1 sene daha kalabilir son zamanlarda çok iyi katlı verdi milli takıma seçilmiş olsaydı belki ufakta olsa bonservis bile kazandırırdı

Feghouli gerçekten Belhanda sonrası takımı falan sabote etti adam defolsun gitsin tüm sezon yatıp ligde son 10 maç oynayacak adama yer yok burda

Linnes oldum olası ısınamamıştım zaten neden sözleşme uzatıldı onuda anlamış değilim yolu açık olsun

Yedlin konusunda çok yanlış karar verdik her IPL oynayan adam iyi olmuyor Patrick Vaan da yedlinin sol bek versiyonu inşallah alınmaz

Onyekurunun zamana ihtiyacı sakatlık hastalık Covıd derken birde monacoda hiç oynamayadan geldi seneye inşallah eski formunu yakalıycak aslan

Halil bonservisini alırmıyız bilmiyorum ama yetenekli çocuk inşallah bonservisiyle alırız

Gedson Fernandes daha bu çocuğun ilk defa adı bizimle çıktığında ne olursa olsun gelmeli demiştim bitmek bilmeyen bi enerjisi dinamizmi var formunu yakaladıktan sonra açıp bakalım önceki maçlara göre kontradan kaç gol yedik inşallah seneye de kiralar + opsiyon koyarız Tsnin Sörloth da yaptığı gibi cebimizden para çıkmadan satabiliriz

Saracchi ye gelirsek çok seviyorum şu çocugu tüm maç boyunca at topu önüne yine bindirir ama çok sık sakatlandı ne hikmetse bizden önce sakatlık geçmişi bile yok belki 2. Yabancı bek olarak 1 sene daha kalır çünkü sağlıklı bir saracchi ligde çoğu rakibi hem bezdirdi yetmedi kanatı arı gibi işledi hep

Omar reis de inşallah sağlıklı bir şekilde döner gözler onu arıyor

Akbaba bizi şampiyonluk potasında olmamızı sağlayıp bi yandan da belkide şampiyonluktan eden adam her neyse bence artık bizde kalmamalı sakatlıklar onu ilk geldiği zamana kıyasla çok çok geri götürdü

Kerem Aktürkoğlu çocuk saf yetenek Mason Greenwood gibi sonradan girdiği her maça etki etti asist gol hareketlilik takımı pozisyona sokma fiziksel olarak güçlenmesi ve son vuruşlarda biraz daha çalışması gerekli eğer üstüne koyarsa çok rahat 1-2 seneye Avrupa yapabilir

Taylana gelirsek sezonun bizim adımıza Marcaodan sonra en iyi oyuncusu mükemmel katkı sağladı defansif olarak yaptığı hatalara kim ne derse desin hiç kızmadım çünkü çocuk köpek gibi mücadele etti alışkın olmadığı bi yerde oynamanın verdiği önde oynamanın verdiği hataları yapıp gol yemdmize birkaç maçta sebep oldu ama oda eski alışkanlıklarından kaynaklı diye düşünüyorum Avrupa'dan teklifler beklemiyo değilim 7-8 arası teklifler gelir diye düşünüyorum

Her şey muamma olsa da yeni sezon için orta sahada Taylan'ı görmeye katlanamıyorum.
Taylana gerçekten çok saygı duyuyorum. Çocuk ofansif orta sahadan 6 numaraya dönüştü kötüde değildi. Ben bukadar beklemezdim. Ancak halen Melo gibi Fernando gibi çok daha iyi orayı organize edebilen biri lazım maalesef.

1621335425457.webp

^hayaller

APO ile gerçekler:

1621335448293.webp

kaan kenan umut ve cengiz

hemen almalıyız hemen

bunları alırsak onyekuruya gerek kalmaz

bu arada luyindama sürecini çok iyi yönetmek lazım.

bence 2-3 m bonservis ile bırakılacak stoper değil kesinlikle. maaşı da makul seviyede. bu sene ağır sıçtı ama beast modunda mbappe'ye dahi göz açtırmayan bir adam normalde. ligin çook üzerinde bir savunmacı. neticede elimizdeki değerdir. bu hali bile bjk'de vida ve fb'de szalai dışındaki bütün stoperlerden daha değerli değil midir sizce? tisserand'ı mı, wellington'u mu tercih ederdiniz, luyindama'yı mı?

bence max 2-3 teklif alırsa satılmayıp kadroda kalmalı. 7-8 m eur teklif gelirse transfere bütçe açmak için satılabilir tabiki. ama 2-3'e değmez.

Milli Takima yükselmis herif. Ayagi da düzgün. Penalti da kullaniyor. Demek ki mental olarak cool biri. Genelde yerliler tedirgin oluyor bize gelince. Hem stoper hem sag bek rotasyonuna girer. Gelsin bence. Düsünceleriniz?

Yonetim belli olsada olmasada adam satmakta cok kotuyuz birisi gelip al para ver oyuncuyu demedikce adam satamayiz zaten son haftadan once adam almiyoruz bostaki oyunculari hep rakiplere veriyoruz neticede yenk yonetim son haftaya yetisir o yuzden bizi etkileyen birsey olmaz
fm de bile aynı. Marcao'yu valencia takip ediyor diyor ama sat deyince teklif yapan yok.

Salih Uçan'dan kolay vazgeçme sebebimiz olabilir ki kendisi bence Salih Uçan'dan çok daha iyi ve büyük takıma uyacak oyuncu. 1.5 milyon euro istiyor diye okumuştum 1.2'ye falan okey olur gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt