Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 36.019
- 20.753
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kurdeşen döktürecek 1 gelişmebüyük cimbomlu salih bjkde
Futbolcusun ve Torino-Beşiktaş-Fenerbahçe-Galatasaray sana talip.Yönetim ve hocasi transfer sezonu başladığında belli olcak zaten. Ayrıca sen futbolcu olsan Galatasarayi secmezsen aklında sorun var derim. Büyük kulüpler her futbolcunun hayalidir. Ki Galatasaray Avrupada bile bilinen mazisi olan bir takımdır. Herkes fb ve bjk ye benzemediğini bilir. Üçüncü olarakta sen bilmeyebilirsin de Galatasatay taraftarı bellidir ve diğer takımlardan farklıdır. Sadece pandemi var şuan da hiçbir taraftar aktif olarak bişey yapamaz. Yani neden böyle bir yazı paylasma gereği duyduğunu ve bunu tekrar tekrar paylaşmanı anlayamadım.
Ultraaslan ne alaka anlamadım. Açıkçası futbolcu taraftarimiza hayranken bu gereksiz bir kriter olmus. Tartışmam bile. Çarşı demek istersen mali çekip maçlarda futbolcusuna küfürler yağdırdığıni bilmeyen yok ama yinede onlarida seven futbolcuları var ama taraftar konusu saçma konuşmaya gerek yok. Bizdeki futbolcular taraftarımıza hayran deyip konuyu kapatıyorum. İkincisi sanırım böyle bir tercih şansı olsa sen direk Beşiktaş'ı seçersin dimi hani şampiyonlar ligi filan garanti gibi bişey oldugu için ?Futbolcusun ve Torino-Beşiktaş-Galatasaray sana talip.
Ultraslan mevzusu , başkan hoca durumu ortadayken Galatasarayı seçiyorsun,Galatasarayı bekliyorsun hatta.
Evet bunu akıllı olma ile izah ediyorsak ve bunu yapan akıllı ise benim aklımda sorun olabilir nitekim böyle bir kafayla aynı tarafta olmam mümkün değil.
Ultraaslan ne alaka anlamadım. Açıkçası futbolcu taraftarimiza hayranken bu gereksiz bir kriter olmus. Tartışmam bile. Çarşı demek istersen mali çekip maçlarda futbolcusuna küfürler yağdırdığıni bilmeyen yok ama yinede onlarida seven futbolcuları var ama taraftar konusu saçma konuşmaya gerek yok. Bizdeki futbolcular taraftarımıza hayran deyip konuyu kapatıyorum. İkincisi sanırım böyle bir tercih şansı olsa sen direk Beşiktaş'ı seçersin dimi![]()