Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim uyumaya devam, abv bırakın gidin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Transfer sezonuna hızlı girdik. Yine çalım müptelası olacağız sanırım vaziyet onu gösteriyor.

Kim kaldı şimdi beleş alınabilecek orta saha?
Salih özcan, Hakan Ç. mi? :asd:

Salak bunlar yaa kelepir adamları kaçırmaya devam edin Allahın cezaları. Orta saha yok takımda bu sene alanya ya level atlatmış adamı alamadık. Defolup gidin lan hepiniz. Şampiyonluktan daha çok üzdü bu beni

yeni lige çıkan takım yok mu elimizden topçu alsınlar. sonra da ömer bayram bank asya topçusu hea..

Yok mu şöyle fbjk'nin yüzüne bakmayacak, cimbomun öz evladı futbolcu?
Yönetim transfer yapacak.

Ne plan var ne program var mal bunlar mal yaa seneye de en büyük rakibin onlar hem adamlar güçleniyor hem de en büyük eksikliğin ulan o bölge Allah kahretsin yaa bunları.

Yönetim ve hocasi transfer sezonu başladığında belli olcak zaten. Ayrıca sen futbolcu olsan Galatasarayi secmezsen aklında sorun var derim. Büyük kulüpler her futbolcunun hayalidir. Ki Galatasaray Avrupada bile bilinen mazisi olan bir takımdır. Herkes fb ve bjk ye benzemediğini bilir. Üçüncü olarakta sen bilmeyebilirsin de Galatasatay taraftarı bellidir ve diğer takımlardan farklıdır. Sadece pandemi var şuan da hiçbir taraftar aktif olarak bişey yapamaz. Yani neden böyle bir yazı paylasma gereği duyduğunu ve bunu tekrar tekrar paylaşmanı anlayamadım.
Futbolcusun ve Torino-Beşiktaş-Fenerbahçe-Galatasaray sana talip.
Ultraslan mevzusu , başkan hoca durumu ortadayken Galatasarayı seçiyorsun,Galatasarayı bekliyorsun hatta.
Evet bunu akıllı olma ile izah ediyorsak ve bunu yapan akıllı ise benim aklımda sorun olabilir nitekim böyle bir kafayla aynı tarafta olmam mümkün değil.

Avrupa mazisine bakacaksak Nottingham Forest daha cezbedici olabilir , yalın olarak bunla izah etmek dar bakmak demek benim için.

Galatasarayda transfer falan birakin kampi ligin ilk macina bile yetismez

Futbolcusun ve Torino-Beşiktaş-Galatasaray sana talip.
Ultraslan mevzusu , başkan hoca durumu ortadayken Galatasarayı seçiyorsun,Galatasarayı bekliyorsun hatta.
Evet bunu akıllı olma ile izah ediyorsak ve bunu yapan akıllı ise benim aklımda sorun olabilir nitekim böyle bir kafayla aynı tarafta olmam mümkün değil.
Ultraaslan ne alaka anlamadım. Açıkçası futbolcu taraftarimiza hayranken bu gereksiz bir kriter olmus. Tartışmam bile. Çarşı demek istersen mali çekip maçlarda futbolcusuna küfürler yağdırdığıni bilmeyen yok ama yinede onlarida seven futbolcuları var ama taraftar konusu saçma konuşmaya gerek yok. Bizdeki futbolcular taraftarımıza hayran deyip konuyu kapatıyorum. İkincisi sanırım böyle bir tercih şansı olsa sen direk Beşiktaş'ı seçersin dimi hani şampiyonlar ligi filan garanti gibi bişey oldugu için ? :) Yanlis anlama merak ettiğim için soruyorum

Şaka gibi ya bu transfer döneminede bu beceriksizlerle girdik 8.transfer dönemi bu yönetimle bakalım bu kez hangi rezaletleri göreceğiz şuan takım yok öyle rezil bir kadro kurdularki sözleşmeli oyuncu sayımız 2 haneleri bulmuyor.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ultraaslan ne alaka anlamadım. Açıkçası futbolcu taraftarimiza hayranken bu gereksiz bir kriter olmus. Tartışmam bile. Çarşı demek istersen mali çekip maçlarda futbolcusuna küfürler yağdırdığıni bilmeyen yok ama yinede onlarida seven futbolcuları var ama taraftar konusu saçma konuşmaya gerek yok. Bizdeki futbolcular taraftarımıza hayran deyip konuyu kapatıyorum. İkincisi sanırım böyle bir tercih şansı olsa sen direk Beşiktaş'ı seçersin dimi :)

Salih gibi benle ilgilenmeyen ve belirsiz kendi içinde patlayan Galatasaray’ı seçmektense beni mutlu etmeye çalışan ve planları olan Beşiktaş’ı seçerim eğer profesyonel düşünüyorsam.
Aytaç gibi talibim Konya ve Bizsek evet bizi beklerdim

Salih size geliyorum dese sözleşme imzalamaya 1 ay bekletir bunlar ne anlatıyorsunuz Allah aşkına , atın şu holigan profesyonellikten uzak gözlükleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt