Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobil orta saha istiyoruz
Al orta sahada oynat
Ama Ciro'muz yetmez
images.webp

Hay sokayim salihe ya,hocamiz bi zahmet bartugu kazanma hevesinde olsun,gedsonla beraber de 2 ortasaha daha lazim

Salih gibi benle ilgilenmeyen ve belirsiz kendi içinde patlayan Galatasaray’ı seçmektense beni mutlu etmeye çalışan ve planları olan Beşiktaş’ı seçerim eğer profesyonel düşünüyorsam.
Aytaç gibi talibim Konya ve Bizsek evet bizi beklerdim

Salih size geliyorum dese sözleşme imzalamaya 1 ay bekletir bunlar ne anlatıyorsunuz Allah aşkına , atın şu holigan profesyonellikten uzak gözlükleri
Şimdi bilmeden konuşuyosunda ben sana bildiklerimden biraz bahs ediyim bari. Salih in ilk tercihi Galatasataydi. 1m Euro istedi bizimkiler almadı. Oda istediği ücrete bjk ye gitti. Her futbolcu taraftarlık yapmaz işin profesyonelliginde olanlarda var.
Aytaç bjk de Josef i yedeklemek için mükemmel bir tercih olurdu. Galatasarayli ve taraftar gibi düşünüyor. Bu sebeple Galatasataya imzayı attı bile. Bjk istesede alamazdi.
Mesela sana bir örnek daha. Bir onceki sezon bjk leminayi çok istedi ama Galatasarayi seçti.
Bir örnek daha. Josef ilk Galatasaraya gelmek istedi. Galatasaray istemedi.
Daha bir sürü örnek verebilirim de gerek yok.
Ha surda katılırım. Bu adamları almamak hata evet...
Sen futbolcu olsan bjk yi seçersin çünkü vizyonun dar. 3 yıldır bjk nin bir sürü futbolcu ile maddi sorunlar yaşadığını araştırdığım an bjk ye yaklaşmam hani profesyonelsin ya ondan diyorum.
Ayrıca transfer sezonu resmi olarak başlamadi. Sen başlayınca Galatasatay yönetimi ve teknik direktörü belli olmayacak saniyosan bunu ben sana anlatamam araştırman lazım.
Kimseye iftira atmak istemem ama seni biraz bjk hayranı gördüm. Hakkını yediysem kusura bakma ama bana öyle geldi. Fikrimi söylemekte özgürüm. Ha bana fark etmez ben her kesimden insanla tartışırim

Orta saha komple yok akü yok mevzusu gibi. Orijinali orta saha olan topçu yok şu an da takımda. En az 4 transfer lazım orta sahanin ortasına sol bek yok, defans yedegi yok, sağ bekte 4 topçu var yetersiz, 10 numara yok penaltıci yok, frikikci yok, kaleci yedeği yok, forvet yedeği yok. Kadro planlamamiz o kadar boktan ki tıkanıp kaldık. 12-13 tane transfer lazım yoksa sözleşmesi bitenler ile tekrar 1 senelik anlaşılacak mecbur. Satacağımız parlattigimiz adam yok hoca arda ve emre akbabayi parlatti bu sene yüksek bonservis bedeliyle bu iki genci pazarlayabiliriz. Üstüne üstlük bedava alabileceğimiz salih uçani elimizden kaçırıyoruz şu yoklukta şaka gibi. Bu takima 50 milyon euro luk bi transfer bütçesi lazım bu da imkansız doğal olarak eee boştaki herifi kaçırmayacaksin o zaman andaval sinirden çatlayacam yemin ederim.

Şimdi bilmeden konuşuyosunda ben sana bildiklerimden biraz bahs ediyim bari. Salih in ilk tercihi Galatasataydi. 1m Euro istedi bizimkiler almadı. Oda istediği ücrete bjk ye gitti. Her futbolcu taraftarlık yapmaz işin profesyonelliginde olanlarda var.
Aytaç bjk de Josef i yedeklemek için mükemmel bir tercih olurdu. Galatasarayli ve taraftar gibi düşünüyor. Bu sebeple Galatasataya imzayı attı bile. Bjk istesede alamazdi.
Mesela sana bir örnek daha. Bir onceki sezon bjk leminayi çok istedi ama Galatasarayi seçti.
Bir örnek daha. Josef ilk Galatasaraya gelmek istedi. Galatasaray istemedi.
Daha bir sürü örnek verebilirim de gerek yok.
Ha surda katılırım. Bu adamları almamak hata evet...
Sen futbolcu olsan bjk yi seçersin çünkü vizyonun dar. 3 yıldır bjk nin bir sürü futbolcu ile maddi sorunlar yaşadığını araştırdığım an bjk ye yaklaşmam hani profesyonelsin ya ondan diyorum.
Ayrıca transfer sezonu resmi olarak başlamadi. Sen başlayınca Galatasatay yönetimi ve teknik direktörü belli olmayacak saniyosan bunu ben sana anlatamam araştırman lazım.
Kimseye iftira atmak istemem ama seni biraz bjk hayranı gördüm. Hakkını yediysem kusura bakma ama bana öyle geldi. Fikrimi söylemekte özgürüm. Ha bana fark etmez ben her kesimden insanla tartışırim

Yabanci siniri ne olacak sn vekilim

Bjk: Atiba, Josef, Necip, Oguzhan, Hasic, Ljajic, Salih

Fb: Ozan, Gustavo, Mert Hakan, Sosa, Irfan Can, Ozil, Pelkas, Ferdi

GS: Taylan, Kilinc, Aytac

fb53b3f4bd388407fd844eb7c9bed549.gif
Şampiyonluk neden gitti güzel bir özet bence. Hocaya kızıyoruzda yönetim daha fazla suçlu. Hiçbir sezon tam bir takım kuramadilar. Kimse yinede iyi iş çıkardılar demesin. Bir sürü isim sayarım bize almadılar. Bonservissiz alabilirlerdi.

Burak Elmas vizyonlu bir abiye benziyor baskan olursa transfer konusunda Cengiz gibi beceriksiz olacagini sanmiyorum
Şöyle düşün renktas orta sahaya oyuncuyu bile senin teknik direktörün eski bağlantılarını kullanarak yapabildi ancak. Yani yönetim maalesef bazı konularda hakkını yemek istemesemde transfer konusunda çok kötüydü. İyi olan tarafları çok daha az maalesef

Yahu adamlar kasa kolaylığı sağlayacak iş adamı dedi ama doğrulanmaya ihtiyaç var dedi. Artık kimse sanki %100 sponsor olmuş gibi hesaplardan paylaşılıyor. Daha ortada bişey yok.

Bjk: Atiba, Josef, Necip, Oguzhan, Hasic, Ljajic, Salih

Fb: Ozan, Gustavo, Mert Hakan, Sosa, Irfan Can, Ozil, Pelkas, Ferdi

GS: Taylan, Kilinc, Aytac

fb53b3f4bd388407fd844eb7c9bed549.gif

Salih bjk yaptıysa , dorukhanı neden biz almıyoruz fb de çok fazla orta saha var mantıken gitmesi yanlış olur. Ozan , gustavo flan satacaklarsa bilemem ama bence alternatifli kadro için güzel bir yerli dorukhan. Büyük ihtimalle yüksek maaş talebi var yoksa bjk de kalırdı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt