Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 18.025
- 10.025
- 2.668
Al orta sahada oynatMobil orta saha istiyoruz
Ama Ciro'muz yetmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al orta sahada oynatMobil orta saha istiyoruz
Şimdi bilmeden konuşuyosunda ben sana bildiklerimden biraz bahs ediyim bari. Salih in ilk tercihi Galatasataydi. 1m Euro istedi bizimkiler almadı. Oda istediği ücrete bjk ye gitti. Her futbolcu taraftarlık yapmaz işin profesyonelliginde olanlarda var.Salih gibi benle ilgilenmeyen ve belirsiz kendi içinde patlayan Galatasaray’ı seçmektense beni mutlu etmeye çalışan ve planları olan Beşiktaş’ı seçerim eğer profesyonel düşünüyorsam.
Aytaç gibi talibim Konya ve Bizsek evet bizi beklerdim
Salih size geliyorum dese sözleşme imzalamaya 1 ay bekletir bunlar ne anlatıyorsunuz Allah aşkına , atın şu holigan profesyonellikten uzak gözlükleri
KURUDUNUZ MU? KOLPA OLSA DA HEYCANLANSAK MI DIYORSUNUZ?
Aradiginiz Burda:
Şimdi bilmeden konuşuyosunda ben sana bildiklerimden biraz bahs ediyim bari. Salih in ilk tercihi Galatasataydi. 1m Euro istedi bizimkiler almadı. Oda istediği ücrete bjk ye gitti. Her futbolcu taraftarlık yapmaz işin profesyonelliginde olanlarda var.
Aytaç bjk de Josef i yedeklemek için mükemmel bir tercih olurdu. Galatasarayli ve taraftar gibi düşünüyor. Bu sebeple Galatasataya imzayı attı bile. Bjk istesede alamazdi.
Mesela sana bir örnek daha. Bir onceki sezon bjk leminayi çok istedi ama Galatasarayi seçti.
Bir örnek daha. Josef ilk Galatasaraya gelmek istedi. Galatasaray istemedi.
Daha bir sürü örnek verebilirim de gerek yok.
Ha surda katılırım. Bu adamları almamak hata evet...
Sen futbolcu olsan bjk yi seçersin çünkü vizyonun dar. 3 yıldır bjk nin bir sürü futbolcu ile maddi sorunlar yaşadığını araştırdığım an bjk ye yaklaşmam hani profesyonelsin ya ondan diyorum.
Ayrıca transfer sezonu resmi olarak başlamadi. Sen başlayınca Galatasatay yönetimi ve teknik direktörü belli olmayacak saniyosan bunu ben sana anlatamam araştırman lazım.
Kimseye iftira atmak istemem ama seni biraz bjk hayranı gördüm. Hakkını yediysem kusura bakma ama bana öyle geldi. Fikrimi söylemekte özgürüm. Ha bana fark etmez ben her kesimden insanla tartışırim
Bence getiremeyecekler. FB var işin ucundaYabanci siniri ne olacak sn vekilim
Şampiyonluk neden gitti güzel bir özet bence. Hocaya kızıyoruzda yönetim daha fazla suçlu. Hiçbir sezon tam bir takım kuramadilar. Kimse yinede iyi iş çıkardılar demesin. Bir sürü isim sayarım bize almadılar. Bonservissiz alabilirlerdi.Bjk: Atiba, Josef, Necip, Oguzhan, Hasic, Ljajic, Salih
Fb: Ozan, Gustavo, Mert Hakan, Sosa, Irfan Can, Ozil, Pelkas, Ferdi
GS: Taylan, Kilinc, Aytac
![]()
Burak Elmas vizyonlu bir abiye benziyor baskan olursa transfer konusunda Cengiz gibi beceriksiz olacagini sanmiyorum
Şöyle düşün renktas orta sahaya oyuncuyu bile senin teknik direktörün eski bağlantılarını kullanarak yapabildi ancak. Yani yönetim maalesef bazı konularda hakkını yemek istemesemde transfer konusunda çok kötüydü. İyi olan tarafları çok daha az maalesefBurak Elmas vizyonlu bir abiye benziyor baskan olursa transfer konusunda Cengiz gibi beceriksiz olacagini sanmiyorum
En son bunu fenerliler diyordu sonra hepsi dolandırıldı fenerol vsBurak Elmas vizyonlu bir abiye benziyor baskan olursa transfer konusunda Cengiz gibi beceriksiz olacagini sanmiyorum
Bjk: Atiba, Josef, Necip, Oguzhan, Hasic, Ljajic, Salih
![]()
5 ortsaha ,3 kanat gelecek sakin olBjk: Atiba, Josef, Necip, Oguzhan, Hasic, Ljajic, Salih
![]()