Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyekuru kesin alinmali ama 10 numara ve sag kanat da tehlikeli olacakki sadece Onyekuru'ya onlem almasinlar

Topa mermi gibi vuran topcu acigi mohamed ile giderildi,halili alip calim atan forvet acigini giderelim.bi de durdurulamayan bi hücum oyuncusu istiyorum.alioski ve felipe anderson yetmez

Daha onyekuru var lan,ben bu 14 yabanciyi bi liste yapip,kafamda belirleyim

Basına gore alioski ve solbek hollandali yakin.felipe andersonda gelişme var.son haberlerden bunlari cikarim yaptim.instagramdan hep onume düştü de

Salih bjk yaptıysa , dorukhanı neden biz almıyoruz fb de çok fazla orta saha var mantıken gitmesi yanlış olur. Ozan , gustavo flan satacaklarsa bilemem ama bence alternatifli kadro için güzel bir yerli dorukhan. Büyük ihtimalle yüksek maaş talebi var yoksa bjk de kalırdı gibi
Biz sanırım Salih Özcan'ı hedefliyoruz yada onunla anlaştık. Çünkü anlaşılan yada anlaşılmaya yakın 5-6 isim var ama bu belirsizlik olumsuz etkiler diye söyleniyordu. Salih Özcan'ın onlar arasında olduğunu düşünüyorum.

----------------Muslera
Transfer - Transfer - Marcao - Transfer
--Gedson(?)- Transfer - Transfer
--Kerem - Mohamed(?) - Onyekuru(?)
-(Transfer)--------------(Transfer)

Yedek/Rotasyon: Saracchi, Taylan, Halil, Donk, Omar, Babel, Kılınç, Oğulcan, Ömer
Yolcular: Diagne, Falcao, Luyindama, Feghouli, E.Akbaba, Etebo, Yedlin, Sekidika, Arda, Şener, Linnes, Emre Taşdemir, Ozornwafor

Mariano tarzi sagbek istiyoruz akliyla oynayan,omar yetmez

8c5e6a7d2f46dabc8dac8b8f52e588031255088.jpg

🙏

Omar da gelirse yabancı sınırı olayı da olursa yedek beke "Yedlin" 1M vermek ne kadar doğru? Zaman zaman tribünde bile olabilir kural olursa eğer.

Yedlin'den kurtulmamız gerekiyor sanırım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt