- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
Gedson + 2 yabanci ortsaha+ 2 yerli ortsaha,feghouli ve babel yerine de alioski ve felipe anderson lütfen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kenan K > bjkMarcao 15m
Luyindama 5m
Diagne 7.5m
Kenan K. Free
Caulker free
Kaan Ayhan 3m
Mohamed 4
Onyekuru 4
Halil 3
Marcao 15m
Luyindama 5m
Diagne 7.5m
Kenan K. Free
Caulker free
Kaan Ayhan 3m
Mohamed 4
Onyekuru 4
Halil 3
Kenan K > bjk
Biz sanırım Salih Özcan'ı hedefliyoruz yada onunla anlaştık. Çünkü anlaşılan yada anlaşılmaya yakın 5-6 isim var ama bu belirsizlik olumsuz etkiler diye söyleniyordu. Salih Özcan'ın onlar arasında olduğunu düşünüyorum.Salih bjk yaptıysa , dorukhanı neden biz almıyoruz fb de çok fazla orta saha var mantıken gitmesi yanlış olur. Ozan , gustavo flan satacaklarsa bilemem ama bence alternatifli kadro için güzel bir yerli dorukhan. Büyük ihtimalle yüksek maaş talebi var yoksa bjk de kalırdı gibi
SterlingTopa mermi gibi vuran topcu acigi mohamed ile giderildi,halili alip calim atan forvet acigini giderelim.bi de durdurulamayan bi hücum oyuncusu istiyorum.alioski ve felipe anderson yetmez
Yalnız Ali Koç'un yöneticilik zamanı da fosdu ama Burak Elmas'ın yöneticilik zamanında başarıları var.En son bunu fenerliler diyordu sonra hepsi dolandırıldı fenerol vs
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
topçu bilmiyorum os mevkisi için. Hiç izlemedim son dönemde hep kanat bek topcuları izledim.Orta sahada sen mi oynayacaksin Sami? Oraya niye transfer yazmadin
Tam cimbom topcusu bu serefsizin evladi abiBunlardan bir bok olacağı yok.
Alioski kaçmasın bari, heryerde kullanırız
Kurumsal yapılarda devamlılık esastır lakin ben bunların anlaştığımız topçu varsa dahi anlaşmaları iptal edebileceğine yüksek ihtimal veriyorumBunlardan bir bok olacağı yok.
Alioski iddiaları yalan diyorlar. Yairo Moreno diye birini söylüyorlar.Bunlardan bir bok olacağı yok.