Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar Richards free
Wout Faes 5-6 M€
Kaan Ayhan 1.5-2 M€
Onyekuru 4M€
Halil 2.5-3M€
Cengiz Ünder kira 1-1.5M€ ( + opsiyon 10-12 arası )
Gedson kira 1-1.5M€ ( + opsiyon 10-15 arası )
Caudinho veya Evander 7-8 M€
Aytaç free
Alparslan Öztürk free

Diagneden ben ümitliyim 10 M€ gibi bir beklntim var
Luyındama 6M€ gibi bir rakama gider gibi
Feghouli 2-3 M€

Eksi 5-10 M€ arası bir açık olur bu tabloda onuda falcao Feghoul Belhanda Dıagne gibi isimlerden kurtulunca maaş bütçesini düşürerek dengeleyebiliriz

Kenan Karaman'ı unuttuk boşa çıkmış adam bizim ile adı hiç geçmiyor zannedersem?

Sol bek : Omar Richards
Stoper : Wout Faes ( Kaan Ayhan ) - Marcao
Sağ bek : Omar Elabdellaoui

benim geri dörtlü adayım

Diagne'den beklentim 7 milyon pound oradan gelen parayla da Mohamed'in bonservisi alınır ve sol kanata Onyekuru yada onun opsiyonu kullanılmayacaksa 4-5 milyon euro değerinde başka bir kanat alınır. Onun dışında Mert Çetin transferi olur Verona kendisine çok az şans verdi ve 1 yıllık daha kiralama işinden çıkmak isteyeceklerdir uyguna olur gibi. Kaan Ayhan için 5 isterler o yüzden olmaz o transfer bence eğer Luyindama satılmaz ise satılırsa onun yerine as stoper olarak olur ancak.

Ben futbolcu olsam Galatasaray'a gelmem şu şartlarda.
Bugün bir futbolcu Galatasaray'ı istiyorsa illa Galatasaray'ı bekliyorsa o oyuncuya soru işaretiyle yaklaşırım.

Hocası belli değil.
Yönetimi belli değil.
İşin en rezili Taraftarı bile belli değil.

Ekli dosyayı görüntüle 123187
burdan laf yerim diyodum kimse sallamadı , tekrar ısıtıp önünüze sunayım aksiyon iyidir.

Taylana gerçekten çok saygı duyuyorum. Çocuk ofansif orta sahadan 6 numaraya dönüştü kötüde değildi. Ben bukadar beklemezdim. Ancak halen Melo gibi Fernando gibi çok daha iyi orayı organize edebilen biri lazım maalesef.

Sertlik lazım renktaş. Taylan çok iyi oynadı gerçekten ama o bölgede sertlik yüksek olmalı. Taylan, Melo tarzı bir orta sahanın yanında Selçuk görevini üstlenebilir. Çok daha iyi bile oynayabilir. Önlerine de Çalhanoğlu olursa;

-Melo(Temsili)-
Taylan---Hakan
üçlüsü orta sahada çok can yakar. İyi bir stoper ve iyi kanat bekleriyle takım uçar. Çalhanoğlu hem çok gol atar, hem de Mostafa'yı gol kralı yapar.

Muslera
Omar - Stoper - Marcao - Sol Bek
---------Defansif Orta Saha--------
---------Taylan---Hakan Ç.---------
Kerem------Mostafa-----Onyekuru

Taylan'ı ilk 11'e yazmak , oraya adam almamak direkt intihar demek. Transfere en çok ihtiyaç duyduğumuz böyle orası , önüne kimi koyarsan koy helva gibi olur o orta saha. Çabasına falan eyvallah da hiç beğenmiyorum Taylan'ı , max olması gereken 6 numarayı yedeklemesi , fazlası zarar.

Muslera

Hysaj(Yedlin)-Kaan -Marcao- Y.Moreno

Salih(Taylan)-Florentino(Aytaç)

Jean Pyerre(Dorukhan)

Cengiz(Emre Kılınç) - Onyekuru(Kerem)

Mohamed(Kenan,Halil)

Ön elemeleri geçecek kadro

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ön elemeyi bırak gruplara bu kadroyu yetiştiremezler böyle giderse.

Eleme turları İkinci eleme turu 16 Haziran 2021 20-21 Temmuz 2021 27-28 Temmuz 2021 Üçüncü eleme turu 19 Temmuz 2021 3-4 Ağustos 2021 10 Ağustos 2021 Play-off turu 2 Ağustos 2021 17-18 Ağustos 2021 24-25 Ağustos 2021

Sertlik lazım renktaş. Taylan çok iyi oynadı gerçekten ama o bölgede sertlik yüksek olmalı. Taylan, Melo tarzı bir orta sahanın yanında Selçuk görevini üstlenebilir. Çok daha iyi bile oynayabilir. Önlerine de Çalhanoğlu olursa;

-Melo(Temsili)-
Taylan---Hakan
üçlüsü orta sahada çok can yakar. İyi bir stoper ve iyi kanat bekleriyle takım uçar. Çalhanoğlu hem çok gol atar, hem de Mostafa'yı gol kralı yapar.

Muslera
Omar - Stoper - Marcao - Sol Bek
---------Defansif Orta Saha--------
---------Taylan---Hakan Ç.---------
Kerem------Mostafa-----Onyekuru
Aynen renktaş iyi hatırlattın. Çalhanoğlu keşke bu sene gelseydi bu arada :)

burdan laf yerim diyodum kimse sallamadı , tekrar ısıtıp önünüze sunayım aksiyon iyidir.
Yönetim ve hocasi transfer sezonu başladığında belli olcak zaten. Ayrıca sen futbolcu olsan Galatasarayi secmezsen aklında sorun var derim. Büyük kulüpler her futbolcunun hayalidir. Ki Galatasaray Avrupada bile bilinen mazisi olan bir takımdır. Herkes fb ve bjk ye benzemediğini bilir. Üçüncü olarakta sen bilmeyebilirsin de Galatasatay taraftarı bellidir ve diğer takımlardan farklıdır. Sadece pandemi var şuan da hiçbir taraftar aktif olarak bişey yapamaz. Yani neden böyle bir yazı paylasma gereği duyduğunu ve bunu tekrar tekrar paylaşmanı anlayamadım.

Ya iyi guzel herkes hesap kitap yapiyorda yeni yonetim secilmeden kim yapacak bu transferleri? Bizim onceligimiz yonetimin belirlenmesi olmasi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt