Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.370
- 21.349
- 2.238
Tam Sergene yakışır hareket olurSergeni de alacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam Sergene yakışır hareket olurSergeni de alacaklar
![]()
Hala kademeli düsme diyolar
Malatya başkanı parmak bassaymış daha iyiymiş.![]()
Hala kademeli düsme diyolar
Ghezzal zaten daha üst düzey hiç şüphe yok ama bu tarz oyuncular ligin buglari oluyor kaleciler ve savunmalar yol geçen hanı gibi iyi şut atan iyi orta açan her oyuncu bu ligde iş yapıyorTannane ile Ghezzal kıyası kabul edilmez oyuncular bence. Bunu Bjk performansına dayanarak soylemıyorum. Tannane Sivas-Alanya-Rize gibi takımların oyuncusu. Ghezzal ise Avrupada her underdog takımda oynar. Sadece mental sorunları var
Zinedine Ferhata göre 50 kere gelsin zaten dağlar kadar yetenek ve kalite farkı varÇok böyle bakmamak lazım bence. Geçen sene Ghezzal daha önce Feghouli'den dolayı bazı Anadolu takımları dahil kanatların birini oyun kurucu yapacaklarını düşünüyorum. Buna da belli ölçüde önlem alınacaktır. Fener'de zaten her sene transfer şampiyonu olduğu için böyle bir hamle yapması normal. Daha önce Zinedine Ferhat ismi çıkmıştı, ona nazaran daha makul bir isme gitmiş olacaklar. Bir de ben bu adamı 4-5 sene önce galiba Fransa'da izlemiştim, çok beğenmemiştim. Ayrıca kanat özellikli 10 almaları bence Pelkas'ı satacakları anlamına geliyor. O yüzden güç kaybedeceklerini düşünüyorum.