Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E3cCzBJWYAIx_ik

E3cCzCOXoAA9jZ1

ulan suat
taş çatlasa bundesligada 7. olacak takıma gidiyorsun
buraya gelip champ yaşamaktansa

E3bmeoIX0AMIzPx

Parlattigi Gedson veya Florentino’yu yanina alabilir. Arsenal Ruben Neves ile ilgileniyormus eger giderse ikisinden birini kesin alir.

E3cEWRBX0AA-CuR

Hala kademeli düsme diyolar

Edit: Yagız Sabuncuoğlu paylaşmıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tannane ile Ghezzal kıyası kabul edilmez oyuncular bence. Bunu Bjk performansına dayanarak soylemıyorum. Tannane Sivas-Alanya-Rize gibi takımların oyuncusu. Ghezzal ise Avrupada her underdog takımda oynar. Sadece mental sorunları var
Ghezzal zaten daha üst düzey hiç şüphe yok ama bu tarz oyuncular ligin buglari oluyor kaleciler ve savunmalar yol geçen hanı gibi iyi şut atan iyi orta açan her oyuncu bu ligde iş yapıyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok böyle bakmamak lazım bence. Geçen sene Ghezzal daha önce Feghouli'den dolayı bazı Anadolu takımları dahil kanatların birini oyun kurucu yapacaklarını düşünüyorum. Buna da belli ölçüde önlem alınacaktır. Fener'de zaten her sene transfer şampiyonu olduğu için böyle bir hamle yapması normal. Daha önce Zinedine Ferhat ismi çıkmıştı, ona nazaran daha makul bir isme gitmiş olacaklar. Bir de ben bu adamı 4-5 sene önce galiba Fransa'da izlemiştim, çok beğenmemiştim. Ayrıca kanat özellikli 10 almaları bence Pelkas'ı satacakları anlamına geliyor. O yüzden güç kaybedeceklerini düşünüyorum.
Zinedine Ferhata göre 50 kere gelsin zaten dağlar kadar yetenek ve kalite farkı var

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hala kademeli düşüş diyorlar kafayı kıracağım bu kuralın devam etmesi gerekiyor en az 10 sene daha ne düşüşü kardeşim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt