- 2 Temmuz 2011
- 140.002
- 60.141
- 5.628
Alpaslan ortasaha oynasin lan geliyosa,once ortasahaydi o.hatta yillar once potansiyeliydi.mehmet ozcan da hayirli olsun o zaman.aytac manyak biri,var oyle deliye ihtiyac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb eski şampiyonluklaer mevzusu hala açıklanmadı. Gidişat olumlu haber çıkacağı yönünde. Bu kadar uzaması hayra alamet değil
Renktaş Altay Ozan İrfan bu üçü ancak yerli olarak oynar onlarda. Gerisi çöp onlarda biliyor. Sakatlığı vs. var. Böyle bir riske girmek istemezler. Birde bunlar sampiyon olmak için yine iyi kadro kurmaya çalışır. Mesut sanırım Alman milli takımını seçtiği için yerli statüsünde oynayamiyo. Birde bak söyliyim Hakan Çalhanoğlu nu aldığımız gün yabanci sınırsız olurFenerbahçe'nin yerli kalitesi bizde yok bu arada. Yabancı kuralı en az Fener'e koyar çünkü net olarak 11'e yazacakları 5-6 adam (Altay, Serdar, Nazım, Ozan, İrfan, Mesut) var zaten. Ama biz yabancı alamazsak bitmişiz demektir. O yüzden getirirler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salih özcan da lazim abiaytaç-özcan rotasyon için iyiler, alpaslan tu kaka.
Mehmet Özcan ben 1-2 kere izledim vasat bir oyuncu gibiydi Mehmet Güven tarzı biri gibiydi.Alpaslan Öztürk
Fatih Kuruçuk
Çağtay Kurukalıp
Mehmet Özcan
Salih Uçan
Salih Özcan
Aytaç Kara
Kenan Karaman
Halil Dervişoğlu
Yerli kalitesini arttırmak istiyorsak buradan 3-4 oyuncu almamız gerekir sanırım, Bu listedeki oyuncuların maliyeti çok yüksek değil hatta çoğu bonservissiz. Halil'i zaten biliyoruz ama diğerleri de denenebilir.
Salih özcan da lazim abi
Ben hiç izlemedim açık söyleyeyim sadece konuşulanlar ve iddialara göre yazdım bu isimleri, Yerli olarak kadroya katabileceğimiz uygun isimler bunlar. Yüksek bonservis ödeyebilecek gibiysek Kaan Ayhan veya Okay gibi isimleri zaten direkt isterim. Mehmet Özcan ismi orta saha rotasyonuna deep bench olarak katılabilir en fazla.Mehmet Özcan ben 1-2 kere izledim vasat bir oyuncu gibiydi Mehmet Güven tarzı biri gibiydi.
olumsuzluk pompalamaya basladiydan resmi olarak transfer sezonu acilmistir demektirFb eski şampiyonluklaer mevzusu hala açıklanmadı. Gidişat olumlu haber çıkacağı yönünde. Bu kadar uzaması hayra alamet değil
Hem tekniği hem sertligi olan 2 orta saha bulup keyfimize bakalım. Salih falan tjknin de aradigi adam dğl gibi geliyor bana. Buyuk takimlara cok yumusak gelecek adam. Ben Selçuk'un da bu yönünü sevmem.o da gelsin.
Hem tekniği hem sertligi olan 2 orta saha bulup keyfimize bakalım. Salih falan tjknin de aradigi adam dğl gibi geliyor bana. Buyuk takimlara cok yumusak gelecek adam. Ben Selçuk'un da bu yönünü sevmem.
Meloyu bile getirebiliriz 1 yıl. Efsaneyi 1 yil daha izlemis oluruz.