Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet Özcan'ın istatistiklerine baktım da, rotasyona bile girememeli bizde.

Sekidika, Şener, Jimmy, Mehmet Özcan, Alpaslan, Aytaç, Ömer Bayram.

Şu saydiklarimin yerine Yunus Akgün, Atalay Babacan, Bartug Elmas, Emin Bayram oynasaydi/oynasa ne farkeder?Bence tek fark bu çöplere verilen para cebimizde kalır.

Taylan'ı Euro 2020'den sonra bence satabiliriz. İyi paralara 17-18 mesela gidip bizi rahatlatırsa FFP'nin bu yıl da devam ettiğine dair söylem gördüm bence bizi rahatlatır. Ancak yerli dos , amc ve mc almalıyız. Yabancı zaten bulunur. Bizim yerli rotasyonumuz orta sahada ve sol bekte bence çok iyi değil.

Mehmet Özcan denilen adama Kereme verdiğin gibi düşük maaş verirsin.

Tutarsa kazancın olur, tutmazsa dehlersin bu kadar basit.
İzlediğim kadarıyla mehmet özcanı deneneye falan gerek yok. Değil bizde süper ligde hiçbir takumda rotasyon oyuncusu bile olamaz. Bir tane bile özelliği yok dümdüz.

İzlediğim kadarıyla mehmet özcanı deneneye falan gerek yok. Değil bizde süper ligde hiçbir takumda rotasyon oyuncusu bile olamaz. Bir tane bile özelliği yok dümdüz.
Abi bu adamı 8 numaraya almayacak miyiz? Adamın Eskişehir'de yaptığı skor katkısı belli yahu. Yaşı 18 falan olsa scoutlar izlemiştir alalım gelişir diyeceğim. Yada Fener gibi ortasaha oyuncuların olur, rotasyona alalım gelişir belki dersin.

Takımda Taylan hariç orijini "ORTASAHA" olan oyuncu yok 11 için.

Tutarsa diye transfer yapıp takımı şişirmeye gerek yok. bu işle uğraşanlar hiç futbolcudan anlamıyorlar mı?

Abi bu adamı 8 numaraya almayacak miyiz? Adamın Eskişehir'de yaptığı skor katkısı belli yahu. Yaşı 18 falan olsa scoutlar izlemiştir alalım gelişir diyeceğim. Yada Fener gibi ortasaha oyuncuların olur, rotasyona alalım gelişir belki dersin.

Takımda Taylan hariç orijini "ORTASAHA" olan oyuncu yok 11 için.
Haklısın katılıyorum. Ama bu adamdan yedek de olmaz yav 1.ligde bile fark yaratamadı, yaşı da ilerledi. Güç desen güç yok, pas desen pas yok, dribling desen dribling yok, defansif değil ofansif değil, ne idüğü belirsiz.

Aslolan,benim icin asil olan Galatasaraydir diyen göbuscan kimdir bilin bakalim🐤

Uzun ince bi yoldayim,gediyorum gunduz gece,bilmiyorum ne haldayım,gediyorum gunduz gece
#Galatasaray #günlük #fatihterimenotlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt