- 18 Mayıs 2011
- 54.460
- 58.765
- 4.613
ne transferi hemserim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok inandırıcı bulmadım ama normalde demez böyle şeyler Yunanistan da yaşayan akrabam kendisi Galatasaraylidir kostas fortounisi istediğimizi duymuş iş yerinde oly yönetimin de olan müdüründen hatta adam baya endişeliymis fortounis giderse diye kulüp üyesiymis daha doğrusu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Makara yapma yahu ben inanmadım sadece farklı bir duyum diye yazdım ben öyle duyum falan bilecek biri değilim Göztepe futbolcuları hariciSA bende aldim o duyumu gayet inandirici
Exim yunandi
van anholt geldi gibi gece duyumu kesine yakındır beni bilen de bilir
İnşallah oraya gider üstat. Aytaç'ın yolu da bizimle kesişmez umarım. Bıktım şu yedek adı altında alınıp ilk 11'e monte edilen vasatlardan. Para, imkan yok ise transfer yapmıyoruz desinler ama şu isimleri başımıza bela etmesinler.Alpaslan konusunda ama bilgi sahibi olduğum için bir şeyler yazayım ben Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyorum profesyonel hayat tabiki ama feneri yenince bu sene bu konuda onla makara bile yapmıştım baya baya fenerli yani ilk Kadıköy'e çıktığında falan çok heyecanlandıgini söylemişti
Renktas insan olarak çok iyi bir insan ama makara olarak dahi olsa bizim takıma ağır küfürler ettiğini biliyorum adamı yenince kizdirayim dedim harbi ağrına gitti a... koyim 20 senede iki kere yendiniz kiciniz kalktı falan demisligi var bir de fena emre seviciİnşallah oraya gider üstat. Aytaç'ın yolu da bizimle kesişmez umarım. Bıktım şu yedek adı altında alınıp ilk 11'e monte edilen vasatlardan. Para, imkan yok ise transfer yapmıyoruz desinler ama şu isimleri başımıza bela etmesinler.
Ferroyu 5 kez tam maç izledin mi gerçekten ciddi soruyorum bunu çünkü izlemiş olsaydın marcaoyla iyi ikili olmayacaklarını anlardın ikiside oyun kurulumu stoperi ama savunma anlamında nispeten zayıflarSA
................. Muslera
Omar... Ferro..... Marcao... Aanholt
...........Paulinho...Gedson
Trezege....... Calhanoglu....... Felipe
..................... MM
................. . Okan
Yedlin.... Fatih....Donk.......Moreno
............ Taylan.....Aytac
Kerem........Tufekci...........Onyekuru
...................Gomis
+Halil
+Jesse
+Ömer
+Arda
Mis gibi calhanoglu harici gerceklesebilir bir kadro
5 veteran gerisi genc fisek gibi
Ferroyu 5 kez tam maç izledin mi gerçekten ciddi soruyorum bunu çünkü izlemiş olsaydın marcaoyla iyi ikili olmayacaklarını anlardın ikiside oyun kurulumu stoperi ama savunma anlamında nispeten zayıflar
İnsani yönüne hiç bir şey diyemem ama şu bilgilerden sonra daha çok soğudum.Renktas insan olarak çok iyi bir insan ama makara olarak dahi olsa bizim takıma ağır küfürler ettiğini biliyorum adamı yenince kizdirayim dedim harbi ağrına gitti a... koyim 20 senede iki kere yendiniz kiciniz kalktı falan demisligi var bir de fena emre sevici
Ferroyu 5 kez tam maç izledin mi gerçekten ciddi soruyorum bunu çünkü izlemiş olsaydın marcaoyla iyi ikili olmayacaklarını anlardın ikiside oyun kurulumu stoperi ama savunma anlamında nispeten zayıflar
Klavyesi olan kadro kuruyor üstat