Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Denizci lazım bize aloo, Cimbom Ajans.

Kral ses ver öldün mü???

Alpaslan konusunda ama bilgi sahibi olduğum için bir şeyler yazayım ben Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyorum profesyonel hayat tabiki ama feneri yenince bu sene bu konuda onla makara bile yapmıştım baya baya fenerli yani ilk Kadıköy'e çıktığında falan çok heyecanlandıgini söylemişti

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alpaslan konusunda ama bilgi sahibi olduğum için bir şeyler yazayım ben Fenerbahçe'ye gideceğini düşünüyorum profesyonel hayat tabiki ama feneri yenince bu sene bu konuda onla makara bile yapmıştım baya baya fenerli yani ilk Kadıköy'e çıktığında falan çok heyecanlandıgini söylemişti

İnşallah oraya gider üstat. Aytaç'ın yolu da bizimle kesişmez umarım. Bıktım şu yedek adı altında alınıp ilk 11'e monte edilen vasatlardan. Para, imkan yok ise transfer yapmıyoruz desinler ama şu isimleri başımıza bela etmesinler.

SA

................. Muslera
Omar... Ferro..... Marcao... Aanholt
...........Paulinho...Gedson
Trezege....... Calhanoglu....... Felipe
..................... MM

................. . Okan
Yedlin.... Fatih....Donk.......Moreno
............ Taylan.....Aytac
Kerem........Tufekci...........Onyekuru
...................Gomis

+Halil
+Jesse
+Ömer
+Arda

Mis gibi calhanoglu harici gerceklesebilir bir kadro

5 veteran gerisi genc fisek gibi

İnşallah oraya gider üstat. Aytaç'ın yolu da bizimle kesişmez umarım. Bıktım şu yedek adı altında alınıp ilk 11'e monte edilen vasatlardan. Para, imkan yok ise transfer yapmıyoruz desinler ama şu isimleri başımıza bela etmesinler.
Renktas insan olarak çok iyi bir insan ama makara olarak dahi olsa bizim takıma ağır küfürler ettiğini biliyorum adamı yenince kizdirayim dedim harbi ağrına gitti a... koyim 20 senede iki kere yendiniz kiciniz kalktı falan demisligi var bir de fena emre sevici

SA

................. Muslera
Omar... Ferro..... Marcao... Aanholt
...........Paulinho...Gedson
Trezege....... Calhanoglu....... Felipe
..................... MM

................. . Okan
Yedlin.... Fatih....Donk.......Moreno
............ Taylan.....Aytac
Kerem........Tufekci...........Onyekuru
...................Gomis

+Halil
+Jesse
+Ömer
+Arda

Mis gibi calhanoglu harici gerceklesebilir bir kadro

5 veteran gerisi genc fisek gibi
Ferroyu 5 kez tam maç izledin mi gerçekten ciddi soruyorum bunu çünkü izlemiş olsaydın marcaoyla iyi ikili olmayacaklarını anlardın ikiside oyun kurulumu stoperi ama savunma anlamında nispeten zayıflar

Renktas insan olarak çok iyi bir insan ama makara olarak dahi olsa bizim takıma ağır küfürler ettiğini biliyorum adamı yenince kizdirayim dedim harbi ağrına gitti a... koyim 20 senede iki kere yendiniz kiciniz kalktı falan demisligi var bir de fena emre sevici

İnsani yönüne hiç bir şey diyemem ama şu bilgilerden sonra daha çok soğudum. :) Umarım o da, Aytaç'ta gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt