Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki dengeli bek,ujfalusi gibi savunmaya liderlik yapacak bir stoper,merkeze adam gibi topcular ve gerçek bir 10 numara mümkünse,sağ ve sol kanat iki fişek gibi adam kale ve forvet zaten iyi..
yeni gelecek yönetim bu büyük çaplı işi yapamayacaksa gelmesin zaten..
1621412887688.webp

Kudurma

Haksiz olunca bel altina gectin her ortadogulu haksiz gibi :)
Klavye delikanlisi seni :)

Tekrarliyorum fortounis yalanina kontra yapmaya calistin kit aklinla

Marcao konusunda R yapmanida takdir ediyorum :)
Ben sana herhangi bir şey demeden hem kendin laf ettin kötü niyetli olmayan bir şeye hem de ikincisi kıt beyinli falan gibi tabirler kullandın ben normalde kimseyle tartışmam forumda falan klavye delikanlısı olan sensin ayrıca marcao konusunda R yaptığımı düşünecek kadar Türkçe özürlüsünü olduğunu bilmiyordum kusura bakma sana çok yüklenmisim bunu görünce konuyu uzatmamam gerektiğini farkettim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ciddi ciddi isimler konuşuluyor yahu müspet bir çalışma var mı cidden benim bildiğim herkes tatilde

yedek oyuncu bir yığın var zaten , yedlin, kerem, onyekuru, Mostafa,Taylan vb. net 11 oyuncuları alıp güçlü takım kurmamız lazım bu ttf olduğu sürece fbjk ittirilir , bizide hoca ve oyuncular sürekli ceza ve kartlarla engeller hainler
formation_19_05_2021%2010_29_29.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin yerli yabancı kadrosu iyi diyenler masa tenisini azaltıp futbola yonelsinler derim sikecilerden pelkas ve gustavo harici 3.oyuncu için epey düşünürüm özellikle yerliler alayını toplasan 1 adam anca çıkar ve bu çöp kadro için kamyonla para harcadılar inşallah aynen devam ederler

Fenerin yerli yabancı kadrosu iyi diyenler masa tenisini azaltıp futbola yonelsinler derim sikecilerden pelkas ve gustavo harici 3.oyuncu için epey düşünürüm özellikle yerliler alayını toplasan 1 adam anca çıkar ve bu çöp kadro için kamyonla para harcadılar inşallah aynen devam ederler
hakem ittirmesi olmasa Hatay , Alanya ayarında bir takım 6. 7ci olurdu zaten

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hadi ordan ya hadi ordan hadi bi git isine hadi hadi

Şikecilerin kötü görülen yerli kadrosunda Altay, Mesut (!), Ozan, Mert Hakan, İrfancan gibi isimler var beyler. Bizde ise bizim oyuncumuz diyebileceğimiz tek yerli aklıma gelmiyor.

bu sene bir türlü verim alamadığımı sağ açık bölgesine Danimarka liginden Allan Souza ismini önermek isterim. bir kanatta onyekuru veya Keremin olduğunu düşündüğümde, sağ kanatta daha orta saha özelliği olan bir oyuncu gerekiyor. oyun görüşü ve şutları çok iyi ve ideal bir pasör. çift haneli asiste çıkması çok muhtemeldir. Allan bunun için çok ideal bir oyuncu. mutlaka ilgilenilmelidir.

Baya beğendim... Bunu scout ekibine önermek lazım

Altay teklif alirsa bence avrupaya transfer olmayi ister. Aynisi Ozan icinde gecerli. Irfan bile kacmayi isterse sasirmam.

Henüz yönetim belli olmadığı için fazla bir beklenti içinde olmamakta fayda var. Seçimden sonra transfer felan derken ağustos olur eğer gelen yönetimin bir hazırlığı yoksa tabi.

Fatih hocadan başkasını getirmezler takımın başına, kimse o riske mevcut koşullarda kolay kolay girmez. Fatih hoca ile devam dersek Gedson bir ihtimal kalırsa bu oğlanın etrafına onu anlayacak oyuncular lazım. Bir çok maçta uyuz olduğum bir konu, adam pas atmak için etrafına baka baka dönüyor kimsede hareket yok, pası alan geri Gedsona atıyor. Ofansif gücü yüksek, gezen oyuncular lazım.

Mesela Espanyol takımı La Liga 2'de şampiyon oldu, takımda etkili olan oyuncular Raul de Tomas (20 milyon euroya geldi), Javi Puado (kendi alt yapısından ve Adrien Embarba (10 milyon euroya geldi). Düşünün böyle takımlar bile bu rakamlara oyuncu alıyor.

İmkan olsa Espanyol takımından Javi Puado (lw/rw/cf) ve Adria Pedrosa (lb) almaya çalışırdım. Espanyol alt yapısından, İspanya u21 takımının banko oyuncuları ve bu sezon müthiş geliştiler. Bu ikisi beraber komple sol kanadı beraber oynuyor.

Bunlar gibi ne oyuncular var Avrupa'daki birinci ve ikinci liglerde.

Fakat yönetim yok ve içimden geçen bir ses diyor ki yine her sezon olduğu gibi aynı isimlerin peşinden transfer için koşacağız. Bu takıma genç oyuncular lazım hemde mümkünse kendi alt yapımızdan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Yedek klubemiz sağlam olmalı,yedek klubemiz de zaten 1 ton oyuncu var diyenler onların hepsi boş sadece isimleri var,onların kimseye faydası olmadı ;
O yüzden

Halil akbunar,Alparslan öztürk,Efecan Karaca,Rodellega alınmalı

Iddaa ediyorum Rodellega hayali kahraman Falcao'dan daha tehlikeli bir forvet ve hala beygir gibi kuvvetli

Şikecilerin kötü görülen yerli kadrosunda Altay, Mesut (!), Ozan, Mert Hakan, İrfancan gibi isimler var beyler. Bizde ise bizim oyuncumuz diyebileceğimiz tek yerli aklıma gelmiyor.
emre kılıç, kerem , oguz, emin , halil altyapıdan da bir iki ismim monte edebilirsek bence iyi bir yerli rotasyonumuz var diyebiliriz.bjk'den her türlü iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt