Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fortounis sacmaligina karsi kontra yapmaya calistin kit aklinla :)

Herseyi gectim marcaonun savunmasi zayif dedin

Takimin savunma gucu en yuksek adami marcao :)

Ligin en az gol yiyen ve en az poz veren takimiysak ve yaninda donk ve bu sene dotunu kaldiramayan boss varken marcaoya savunmasi zayif demek fussball cahilligini tasdikliyor :)

Fortounis sacmaligina karsi kontra yapmaya calistin kit aklinla :)

Herseyi gectim marcaonun savunmasi zayif dedin

Takimin savunma gucu en yuksek adami marcao :)

Ligin en az gol yiyen ve en az poz veren takimiysak ve yaninda donk ve bu sene dotunu kaldiramayan boss varken marcaoya savunmasi zayif demek fussball cahilligini tasdikliyor :)
Şimdi küfür etsem ettiğim küfürün yarısı boşa gider kıt akla gelince marcaonun savunması takımdaki oyunculardan iyi olabilir ama bu onu savunmacı stoper yapmaz kimse marcaoyu savunması için almaz oyun kurulumu için alır O totodan Kan almayı da iyi biliriz de kansızin kanı olmuyor naparsin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar sakin yahu. Hepiniz Galatasatay için kafa yoruyosunuz. Birbirinizin fikrine katilmayabilirsiniz. Bu gayet doğal birşey neden birbirinize hakaret ediyorsunuz kırıyosunuz. Fikirler uğruna insanlar birbirini kırmamalı. Dinlemeli. İki muhabbet futbol tartışması yapamayacak kadar cahil degilsiniz. En fazla bu düşünceye katılmıyorum dersiniz olur biter Futbol cahili diyo diğeri küfür etcem diyo. Herkes aynı şeyi düşünmez, düşünmek zorunda değil ve düşünmemelidir zaten. Yoksa renklilik ve yenilikler olmaz Dünya'da. Yakışmıyor sakin olun arkadaşlar...

Seri tüm maçlarda oynamış neredeyse bu söylediğin yalanın sebebi ne?

3 metre önüne pas atamayan oyuncu kaynıyor senin takımında ayrıca.

Zaten sen ve senin gibiler yüzünden Etebo diye bir herif geldi sezon başında.

Badou kötü, Seri kötü al, devam et Etebo'nla.
Nasıl çoğunda oynamış oluyor son 5 maçta toplasan 90 dksı bile yok 8 dk 5 dk falan anca şans bulabilmiş , ne kadar cacık bir herif olduğuna kanaat getirmişler şans verdikleri 7-8 maçtan sonra işte .

Ben ve benim gibiler yüzünden bir oyuncu gelecek olsaydı kapımızda yatan Bjk ile çifte kupa kazanmış Josef gelirdi ama hocamız sağolsun illa regista isterim hevesinde olduğu için boş beleş alınamayacak oyuncular peşinde koşuldu ya da koşulmadı bile orası bir tevatür , Ndiaye servis edilip tepki görünce almak için Eteboyu alıp getirdiler anca .

Ki hepsinden ziyade gelen bir oyuncunun öbüründen daha kötü olmasının müessibi taraftar nasıl olabilir ?
Scoutlarımız var diye gece gündüz arıyoruz tarıyoruz diye övünen takım gidipte menajer torpiliyle topçu getiriyorsa taraftar sırf istediği için mi suçlu ?
Tam bir şuyuu vukuundan beter örnekler yani , Seri de kötüydü Ndiaye de kötüydü Etebo da kötü bu adamların yeri zaten normal bir Galatasaray'da ilk 11 oynayacak kabiliyette değil oynarlarsa gider Madridden Psg den 6 yersin Şl'de 1 golü zor atarsın

Ha para yok o yüzden anca bunları alabiliyoruz ya da bulabiliyoruz makas farkı açıldı gibi bahaneler de var tabi işin arkasında ama gidip 8 milyon € 'ya stoper alabiliyorsun ki daha sonra aynı stoperi pas oyunu sistemine uymadığı için çöp de yapıyorsun , öbür stoperine de verdiğin para 4 milyon € yine , ikisine 12 milyon € para vermişsin ama en kritik bölgeler hep göz ardı edildi niye çünkü hocanın oynatmak istediği sistem de sadece 4 oyuncu önemli 2 stoperin ve 2 bekin tüm oyunu kuran tüm hücumu başlatan hep aynı bölgeler yaklaşık 4 yıldır izlediğimiz futbola binaen.

Ama aynen tüm suçlu illa orta saha gelsin diye yönetime baskı yapan taraftarlar falan .

Arkadaşlar sakin yahu. Hepiniz Galatasatay için kafa yoruyosunuz. Birbirinizin fikrine katilmayabilirsiniz. Bu gayet doğal birşey neden birbirinize hakaret ediyorsunuz kırıyosunuz. Fikirler uğruna insanlar birbirini kırmamalı. Dinlemeli. İki muhabbet futbol tartışması yapamayacak kadar cahil degilsiniz. En fazla bu düşünceye katılmıyorum dersiniz olur biter Futbol cahili diyo diğeri küfür etcem diyo. Herkes aynı şeyi düşünmez, düşünmek zorunda değil ve düşünmemelidir zaten. Yoksa renklilik ve yenilikler olmaz Dünya'da. Yakışmıyor sakin olun arkadaşlar...
Milletvekilim ayni zamanda baris elcisi

bu sene bir türlü verim alamadığımı sağ açık bölgesine Danimarka liginden Allan Souza ismini önermek isterim. bir kanatta onyekuru veya Keremin olduğunu düşündüğümde, sağ kanatta daha orta saha özelliği olan bir oyuncu gerekiyor. oyun görüşü ve şutları çok iyi ve ideal bir pasör. çift haneli asiste çıkması çok muhtemeldir. Allan bunun için çok ideal bir oyuncu. mutlaka ilgilenilmelidir.

Şimdi küfür etsem ettiğim küfürün yarısı boşa gider kıt akla gelince marcaonun savunması takımdaki oyunculardan iyi olabilir ama bu onu savunmacı stoper yapmaz kimse marcaoyu savunması için almaz oyun kurulumu için alır O totodan Kan almayı da iyi biliriz de kansızin kanı olmuyor naparsin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kudurma

Haksiz olunca bel altina gectin her ortadogulu haksiz gibi :)
Klavye delikanlisi seni :)

Tekrarliyorum fortounis yalanina kontra yapmaya calistin kit aklinla

Marcao konusunda R yapmanida takdir ediyorum :)

Tutarsa diye transfer yapıp takımı şişirmeye gerek yok. bu işle uğraşanlar hiç futbolcudan anlamıyorlar mı?
yedlimi alan adam liyundamaya 8 milyon veren adamlar hala transfer yapıyor. kimseninde sesi çıkmıyor.Bunlar sadece örnek daha neler var.

ondan sonra aslolan Galatasaray diye ortalıkda gezinir Fatih hocam.

bu sene bir türlü verim alamadığımı sağ açık bölgesine Danimarka liginden Allan Souza ismini önermek isterim. bir kanatta onyekuru veya Keremin olduğunu düşündüğümde, sağ kanatta daha orta saha özelliği olan bir oyuncu gerekiyor. oyun görüşü ve şutları çok iyi ve ideal bir pasör. çift haneli asiste çıkması çok muhtemeldir. Allan bunun için çok ideal bir oyuncu. mutlaka ilgilenilmelidir.

Calimci arkadas en sevdigim

zarara gireceksek transferden kaçınalım
eldekiyle artık

Yanliz baya bi rotasyon oyuncusunada ihtiyac var yeni sezonda lig, kupa, avrupa olacak
8,9 ilk 11 oyuncusu aldığın vakit ekdekiler otamatikman yedeğe düşecek renktaş. O yüzden sol bek ve stoper haricinde alternatif yerliye gerek yok.Yabancı sınırı falan değişmez.

Ama başımıza gelecek yöneticiler ve transfer işinde olacak adamlar inşallah bu taraftar gibi düşünmüyordur.Buradaki kadro planlamasındaki yorumlar beni hayal kırırklılığına uğratıyor.

Orta saha ya alternatif sadece Aytaç yeterli olacaktır as 11'e alacağın adamlarla zaten Taylan Kılınç gibi yedeklerin olucaktır esas defansa yedek lazım Marcao-Alparslan-Kaan+ 1 isim daha gerekli defans çok eksik sol bek hiç yok bakalım çok transfer lazım plan program lazım 23 Ağustos yada 3 ağustosta gibi sezonu açıcaz galiba elemeler için başkanlık seçiminden sonra 15 gün içinde en azından baş üstü 4-5 transferi bitirmek lazım umarım United kazanır uefayıda bi 10 gün daha zaman kazanırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt