Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Tamam ben cahilim cahile laf anlatmak zordur o yüzden ben susuyorumIzledim ve sen fussball cahilisin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ben cahilim cahile laf anlatmak zordur o yüzden ben susuyorumIzledim ve sen fussball cahilisin
Şimdi küfür etsem ettiğim küfürün yarısı boşa gider kıt akla gelince marcaonun savunması takımdaki oyunculardan iyi olabilir ama bu onu savunmacı stoper yapmaz kimse marcaoyu savunması için almaz oyun kurulumu için alır O totodan Kan almayı da iyi biliriz de kansızin kanı olmuyor naparsinFortounis sacmaligina karsi kontra yapmaya calistin kit aklinla
Herseyi gectim marcaonun savunmasi zayif dedin
Takimin savunma gucu en yuksek adami marcao
Ligin en az gol yiyen ve en az poz veren takimiysak ve yaninda donk ve bu sene dotunu kaldiramayan boss varken marcaoya savunmasi zayif demek fussball cahilligini tasdikliyor![]()
Nasıl çoğunda oynamış oluyor son 5 maçta toplasan 90 dksı bile yok 8 dk 5 dk falan anca şans bulabilmiş , ne kadar cacık bir herif olduğuna kanaat getirmişler şans verdikleri 7-8 maçtan sonra işte .Seri tüm maçlarda oynamış neredeyse bu söylediğin yalanın sebebi ne?
3 metre önüne pas atamayan oyuncu kaynıyor senin takımında ayrıca.
Zaten sen ve senin gibiler yüzünden Etebo diye bir herif geldi sezon başında.
Badou kötü, Seri kötü al, devam et Etebo'nla.
Milletvekilim ayni zamanda baris elcisiArkadaşlar sakin yahu. Hepiniz Galatasatay için kafa yoruyosunuz. Birbirinizin fikrine katilmayabilirsiniz. Bu gayet doğal birşey neden birbirinize hakaret ediyorsunuz kırıyosunuz. Fikirler uğruna insanlar birbirini kırmamalı. Dinlemeli. İki muhabbet futbol tartışması yapamayacak kadar cahil degilsiniz. En fazla bu düşünceye katılmıyorum dersiniz olur biter Futbol cahili diyo diğeri küfür etcem diyo. Herkes aynı şeyi düşünmez, düşünmek zorunda değil ve düşünmemelidir zaten. Yoksa renklilik ve yenilikler olmaz Dünya'da. Yakışmıyor sakin olun arkadaşlar...
Sen anca yatMilletvekilim ayni zamanda baris elcisi
Yatsam iyiydi ya. İşe geldim sabahin köründeSen anca yat
Burak Günay mi yine kaynagin
Serdar haricinde hepsi bizim kadroda 11 oynar.Muahahahahahhahahahahahahahahahsjs
Hepsi cöp
Bu rixo kolpa mıydı hatırlamıyorum da Haluk Yürekli'den önce paylaşmışlar Alpaslan'ı
Şimdi küfür etsem ettiğim küfürün yarısı boşa gider kıt akla gelince marcaonun savunması takımdaki oyunculardan iyi olabilir ama bu onu savunmacı stoper yapmaz kimse marcaoyu savunması için almaz oyun kurulumu için alır O totodan Kan almayı da iyi biliriz de kansızin kanı olmuyor naparsin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yedlimi alan adam liyundamaya 8 milyon veren adamlar hala transfer yapıyor. kimseninde sesi çıkmıyor.Bunlar sadece örnek daha neler var.Tutarsa diye transfer yapıp takımı şişirmeye gerek yok. bu işle uğraşanlar hiç futbolcudan anlamıyorlar mı?
bu sene bir türlü verim alamadığımı sağ açık bölgesine Danimarka liginden Allan Souza ismini önermek isterim. bir kanatta onyekuru veya Keremin olduğunu düşündüğümde, sağ kanatta daha orta saha özelliği olan bir oyuncu gerekiyor. oyun görüşü ve şutları çok iyi ve ideal bir pasör. çift haneli asiste çıkması çok muhtemeldir. Allan bunun için çok ideal bir oyuncu. mutlaka ilgilenilmelidir.
![]()
Allan Sousa - Oyuncu profili
Allan Sousa, 27, Brezilya ➤ Al-Ula FC, 2023'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 27 Oca 1997, Registro, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
8,9 ilk 11 oyuncusu aldığın vakit ekdekiler otamatikman yedeğe düşecek renktaş. O yüzden sol bek ve stoper haricinde alternatif yerliye gerek yok.Yabancı sınırı falan değişmez.Yanliz baya bi rotasyon oyuncusunada ihtiyac var yeni sezonda lig, kupa, avrupa olacak