Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpaslan ortasaha oynasin lan geliyosa,once ortasahaydi o.hatta yillar once potansiyeliydi.mehmet ozcan da hayirli olsun o zaman.aytac manyak biri,var oyle deliye ihtiyac

Fb eski şampiyonluklaer mevzusu hala açıklanmadı. Gidişat olumlu haber çıkacağı yönünde. Bu kadar uzaması hayra alamet değil

Asıl konuşulmaması negatif etki ediyor hiç ses yok FB utanıyor konusunu açmaya kaçan şampiyonluktan sonra. avrupa şampiyonası başlayacak, TFF seçimleri kulüplerin seçimleri derken bu olay artık üstü kapanıp gidecek öyle birden yarın hop diye olacak şey değil.

Fenerbahçe'nin yerli kalitesi bizde yok bu arada. Yabancı kuralı en az Fener'e koyar çünkü net olarak 11'e yazacakları 5-6 adam (Altay, Serdar, Nazım, Ozan, İrfan, Mesut) var zaten. Ama biz yabancı alamazsak bitmişiz demektir. O yüzden getirirler.
Renktaş Altay Ozan İrfan bu üçü ancak yerli olarak oynar onlarda. Gerisi çöp onlarda biliyor. Sakatlığı vs. var. Böyle bir riske girmek istemezler. Birde bunlar sampiyon olmak için yine iyi kadro kurmaya çalışır. Mesut sanırım Alman milli takımını seçtiği için yerli statüsünde oynayamiyo. Birde bak söyliyim Hakan Çalhanoğlu nu aldığımız gün yabanci sınırsız olur :) Da hepsinden önce konuşmamız gereken neden yabancı sınırı geliyor. Bu ülkede bu futbolla alakası olmayan insanları def edecek kimse yokmu. Gerçekten insanın sınırını bozuyor bu saçmalıklar

Aytaç, Mehmet Özcan vs bunlara hiç gerek yok o pozisyonu manasız şişirmemeliyiz. Salih Özcan-Taylan Antalyalı yeter 4 tanede yabancı almalıyız o bölge yabancı ağırlıklı olmalı.

Alpaslan Öztürk
Fatih Kuruçuk
Çağtay Kurukalıp
Mehmet Özcan
Salih Uçan
Salih Özcan
Aytaç Kara
Kenan Karaman
Halil Dervişoğlu

Yerli kalitesini arttırmak istiyorsak buradan 3-4 oyuncu almamız gerekir sanırım, Bu listedeki oyuncuların maliyeti çok yüksek değil hatta çoğu bonservissiz. Halil'i zaten biliyoruz ama diğerleri de denenebilir.

Alpaslan Öztürk
Fatih Kuruçuk
Çağtay Kurukalıp
Mehmet Özcan
Salih Uçan
Salih Özcan
Aytaç Kara
Kenan Karaman
Halil Dervişoğlu

Yerli kalitesini arttırmak istiyorsak buradan 3-4 oyuncu almamız gerekir sanırım, Bu listedeki oyuncuların maliyeti çok yüksek değil hatta çoğu bonservissiz. Halil'i zaten biliyoruz ama diğerleri de denenebilir.
Mehmet Özcan ben 1-2 kere izledim vasat bir oyuncu gibiydi Mehmet Güven tarzı biri gibiydi.

Mehmet Özcan ben 1-2 kere izledim vasat bir oyuncu gibiydi Mehmet Güven tarzı biri gibiydi.
Ben hiç izlemedim açık söyleyeyim sadece konuşulanlar ve iddialara göre yazdım bu isimleri, Yerli olarak kadroya katabileceğimiz uygun isimler bunlar. Yüksek bonservis ödeyebilecek gibiysek Kaan Ayhan veya Okay gibi isimleri zaten direkt isterim. Mehmet Özcan ismi orta saha rotasyonuna deep bench olarak katılabilir en fazla.

Hem tekniği hem sertligi olan 2 orta saha bulup keyfimize bakalım. Salih falan tjknin de aradigi adam dğl gibi geliyor bana. Buyuk takimlara cok yumusak gelecek adam. Ben Selçuk'un da bu yönünü sevmem.

Meloyu bile getirebiliriz 1 yıl. Efsaneyi 1 yil daha izlemis oluruz.

Salih Özcanin maas beklentisi cok ucuk. Türkiyeye resmen gelmeyi istemiyorum diyor. Herif 1,5 maas ve 1,5 imza parasi istiyormus

Bizim orta saha , sol bek ve sağ kanat orjinli hiç oyuncumuz yok. Özelikle 8 numara ve sol bek yerli kesinlikle almamız lazım. Umarım genç ve gelecek vadeden adamlar buluruz. Salih'i kaçırmamamız lazım bence.

Hem tekniği hem sertligi olan 2 orta saha bulup keyfimize bakalım. Salih falan tjknin de aradigi adam dğl gibi geliyor bana. Buyuk takimlara cok yumusak gelecek adam. Ben Selçuk'un da bu yönünü sevmem.

Meloyu bile getirebiliriz 1 yıl. Efsaneyi 1 yil daha izlemis oluruz.

hem tekniği hem sertliği olan orta sahalardan 1 tanesini bile alabilirsek memnun kalırım. öteki için melo denenebilir tabi neden olmasın. bizim üst düzey bir 6 numaraya ihtiyacımız var, fernando-fernandinho kalibresinde ama salih'i 2 milyon için beşiktaş'a bırakan adamlar gidip öyle bir herife 3-3.5 milyon maaş verir mi hiç sanmıyorum. en azından vasat veya çevresinde gezen düşük maaşlı heriflerden 3-4 tane toplayalım da taylan'ın bir kaybına etebo gibi heriflere güvenme saçmalıklarına düşmeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt