Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek sezon icin iki mevkiye dogru profilde olan adamlari almak zorundayiz: 6 numara ve 8 numara. Melo ve Fernando gibi baskidan rahat cikabilen ve defansif yonu saglam olan bir 6 numara + Parejo ve Banega gibi takimi yonetebilen ve en onemlisi duran top kullanabilen bir 8 numara.

Anca Taylana yedek aliriz herhalde renktas. Sampiyon olsaydik farkli olabilirdi.
Niye? Bjk den daha fazla Tr içi gelir kazanmış. CL ye katilirsak ekonomik olarak kazancımız aynı olacak. Şampiyonluğun hangi ekonomik avantajını kaçırdık şuana kadar?

Bir diğer konu ise Mohamed, Onyekuru falan alınmasın diye anlaşılıyor postundan. Abi iyice abartiyoesunuz yahu

Fatih terim kalirsa eger oynatmak istedigi sistemde bize iki tane saglam sag ve sol bek lazim. Orta acabilen marcelo tarzi adamlar. 1 tane melo tarzi adam yanina seri gibi adam gerisi iyi bence

Geçen yılın transferleri
Sezon başı
Fatih Öztürk (bedelsiz 2 yıllık)
Omar ( bedelsiz 3 yıllık)
Etebo (kiralık 1 yıllık)
Arda (bedelsiz 1 yıllık)
Oğulcan (bedelsiz 4 yıllık)
Emre Kılınç (bedelsiz 4 yıllık)
Kerem Aktürkoğlu (bedelsiz 4 yıllık)
Devre arası
Gedson (kiralık 0,5 yıllık)
Halil (kiralık 0,5 yıllık)
Onyekuru (kiralık 0,5 yıllık)
Mostafa (kiralık 1,5 yıllık)
Yedlin (bedelsiz 2,5 yıllık)

Geçen sene aslında şampiyonluk için çok da yatırım yapmadık. Ucuz et ile yahni yapmaya çalıştık olmadı.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye? Bjk den daha fazla Tr içi gelir kazanmış. CL ye katilirsak ekonomik olarak kazancımız aynı olacak. Şampiyonluğun hangi ekonomik avantajını kaçırdık şuana kadar?

Bir diğer konu ise Mohamed, Onyekuru falan alınmasın diye anlaşılıyor postundan. Abi iyice abartiyoesunuz yahu
Ben suanki kadro korunursa dedim buna Onyekuru-Mohamed dahil. Ama korunabilir mi bilmiyorum.

Omar'dansa Yedlin'i satmak daha mantıklı gem onun Abd'de piyasası da vardır. Omar'ın defansı çok daha iyi ve Omar'da gayet atletik.

imkan varsa hepsi elden çıkartılsın, omar böyle giderse en kötü dondurulur zaten. top oynayacak durumu yok gibi. varsa evet yedlin direkt satışa çıkartılabilir. tabii en azından hysaj'ın imza parasını çıkartabilecek kadar bir bonservis getirebilirse.

Geçen yılın transferleri
Sezon başı
Fatih Öztürk (bedelsiz 2 yıllık)
Omar ( bedelsiz 3 yıllık)
Etebo (kiralık 1 yıllık)
Arda (bedelsiz 1 yıllık)
Oğulcan (bedelsiz 4 yıllık)
Emre Kılınç (bedelsiz 4 yıllık)
Kerem Aktürkoğlu (bedelsiz 4 yıllık)
Devre arası
Gedson (kiralık 0,5 yıllık)
Halil (kiralık 0,5 yıllık)
Onyekuru (kiralık 0,5 yıllık)
Mostafa (kiralık 1,5 yıllık)
Yedlin (bedelsiz 2,5 yıllık)

Geçen sene aslında şampiyonluk için çok da yatırım yapmadık. Ucuz et ile yahni yapmaya çalıştık olmadı.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftara sorsan müthiş kadro kurduk.Yönetim elinden geleni yaptı falan filan.
Burada sıkıntı Fatih terime kızılacaksa ilk öncce oynattığı oyun için değil bu kadar başarısız transfer hamlesi yapdığı için kızılmalı.
Yemin ederim iki senedir bu saçma sapan yapılan rezalet transferlerden sonra şampiyonlukları resmen hadiye ettik.

Hoca kalırsa Gedson' un tekrar kiralanacağını düşünüyorum ama kalmazsa fb atlayacak.

Umarım Gedson' u tekrar kiralayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt