- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
ben koç burcuyum nasılbalık erkeklerini sevmem,ama haritanın geneli önemli.adam balık burcu ama koç,aslan etkisi tasıyo olabilir.boga etkisi tasıyosa bereketlidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben koç burcuyum nasılbalık erkeklerini sevmem,ama haritanın geneli önemli.adam balık burcu ama koç,aslan etkisi tasıyo olabilir.boga etkisi tasıyosa bereketlidir
komiksin cem yılmaz da koc burcuben koç burcuyum nasıl
teşekkürler ben de seviyorum cem yılmazıkomiksin cem yılmaz da koc burcu
Bende. Komik insanlarız sanırim.ben koç burcuyum nasıl
balık erkeklerini sevmem,ama haritanın geneli önemli.adam balık burcu ama koç,aslan etkisi tasıyo olabilir.boga etkisi tasıyosa bereketlidir
eğer yabancı sınırı düşerse kesinlikle sol beke Umut Meraş alınmalı
Liderlik vasfı olmayan ama sosyal konularda iyi 1 burç, Burak bey bu zaafiyetini ekibiyle kapatmış bence benim adayım bellibalık burcu biraz pasif bir burc değil mi
Ne cektiysek su yedeğe topçu alalım zihniyetinden çektik.MAX GRADEL iyi bir kanat yedeği olabilir
Tabii işin asıl boyutu orası renktaşım, durduk yere Süleyman Hurma'yı zengin etmeyecekler yaBiglia + 6 puan bize kaça patlar gibi bir takim pazarliklar yapiliyordur bi de
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 saniye renktaşım benim bu bilgiyi forumumuzun astrologu @Sergen Zeren e teyit ettirmem lazımLiderlik vasfı olmayan ama sosyal konularda iyi 1 burç, Burak bey bu zaafiyetini ekibiyle kapatmış bence benim adayım belli![]()
Yairo Moreno veya van Aanholt bu iki isimden bir tanesini alıp sol bek sorununu çözmeliyiz keza Aytaç ve Salih hamlelerini yapıp en azından sayısal olarak orta sahayı genişletmeliyiz. Elimizde iyi kötü sağ bek,stoper ve forvet rotasyonları var bizim önceliklerimiz sol bek ve orta saha olmalı şu aşamada.