Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 123263
Tüfeklemiş bile

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
IMG_20210518_122820.webp

Diagne 7-8 çok rahat eder güzel piyasa yaptı gol ve asistine bakmayın sadece iyi de oynadı insanlar izliyor EPL orası. Luyindama 8-10 gibi okutsak 2 tane kafamızdan çıkardığımız adam ile koca bir takım kurabiliriz yeter ki istensin.
Luyindama satışı Maicon'un satışına benzeyecek büyük ihtimalle. 3-4 ne kadar kalabilirsek kardır daha fazlasına satmamız zor artık.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer sezonu başlıyor ya, Gülperi de hemen başlamış masal anlatmaya.

Ağbilerim kardeşlerim bize her maçı final gibi görecek hoca ve her maç final gibi oynayacak futbolcular lazım ! Takımda en fazla 3 tane 30 ve üzeri futbolcu olması lazım abilik yol gösterme tecrübeli diyebileceğim gerisi genç kendini gösterecek olanlar lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne'den 10 kazanılır bence de. Fazla bokluyorsunuz kendi topçularımızı. Luyi'den 5-6 civarı, feghouli ve falcaoyu da bedava yollayıp maaş bütçesi açarsak rahatları ama bunu yapacak adam yok şu an başta

Bilmiyorum ama biz 10 numaramız olmadan yapamıyoruz ben onu anladım. 3 lu orta saha taktiklerinde bunu iyi oturtup verim almak için cidden çok iyi oyuncular olması gerekiyor. Bunun yerine Dünyada nesli tükenmekte olan iyi bir 10 numara olsa arkasına iyi bir 6 numara(yedeği de olmalı) ve Gedson veya alamazsak Gedson gibi iki yönlü iyi bir orta saha olsa gayet iş yapardı aslında.
Günümüz futbolunda iki 8 oynuyor. Birisi daha ofansif olmak üzere ancak 8 numaranın çok iyi pas dagitabilen şut ve duran top kullanani 20 milyondan başlıyor. O mevkiye adam bulmak cidden zor. Şuanda en çok istediğim Sneijder olsaydı ve arkasinda Gedson oynasaydi. Birde 6 no ile Dünyanın en iyi orta sahalarından biri bizde olurdu. Ama tabi şuanda dünya futbolunda ikinci bir Sneijder yok :)
Zaten Hagi filan demiyorum. Hagi nin az benzeri bile bir daha dünyaya gelmeyecek bence. O kendine has bir efsaneydi :)

30 haziran 2021 tarihi itibariyle sözleşmesi devam eden ve kiradan da dönecek topçularımız ile oluşan kadro:

kaleciler:
muslera
okan
fatih (gönderilir)

stoperler:
luyindama
marcao
ozonwafor (gönderilir)

sağ bek:
oumar (sağlık durumu soru işareti, prof. futbol hayatı bu seviyede bitmiş olabilir)
yedlin

sol bek:
YOK

orta saha:
taylan antalyalı

sağ kanat:
emre kılınç
feghouli
oğulcan
yunus akgün (kiralanır)
jesse sekidika (kiralanır)

sol kanat:
kerem aktürkoğlu
ryan babel
jimmy durmaz (gönderilir)

forvet:
mostafa mohamed
radamel falcao
mbaye diagne (satılır)

toplam 12 yabancılı, bayağı takviye isteyen bir kadro. sezon planlamasının bir an önce yapılması lazım. başkan belli değil, teknik direktör belli değil. kulüpte kaosun tillahı var.

eldeki mevcut topçulardan ilk onbir oynaması kesin gibi olanlar ve 1. yedek opsiyonlu oyuncular:

muslera
yedlin xx marcao xx
taylan xx
emreK xx kerem
mohamed

okan
xx luyindama xx xx
xx xx
feghouli xx babel
falcao​

Bilmiyorum ama biz 10 numaramız olmadan yapamıyoruz ben onu anladım. 3 lu orta saha taktiklerinde bunu iyi oturtup verim almak için cidden çok iyi oyuncular olması gerekiyor. Bunun yerine Dünyada nesli tükenmekte olan iyi bir 10 numara olsa arkasına iyi bir 6 numara(yedeği de olmalı) ve Gedson veya alamazsak Gedson gibi iki yönlü iyi bir orta saha olsa gayet iş yapardı aslında.
Günümüz futbolunda iki 8 oynuyor. Birisi daha ofansif olmak üzere ancak 8 numaranın çok iyi pas dagitabilen şut ve duran top kullanani 20 milyondan başlıyor. O mevkiye adam bulmak cidden zor. Şuanda en çok istediğim Sneijder olsaydı ve arkasinda Gedson oynasaydi. Birde 6 no ile Dünyanın en iyi orta sahalarından biri bizde olurdu. Ama tabi şuanda dünya futbolunda ikinci bir Sneijder yok :)
Zaten Hagi filan demiyorum. Hagi nin az benzeri bile bir daha dünyaya gelmeyecek bence. O kendine has bir efsaneydi :)

Her sistemde başarılı olunabilir sadece oynatmak istediğin sisteme göre oyuncu alman gerekli. Mesa
30 haziran 2021 tarihi itibariyle sözleşmesi devam eden ve kiradan da dönecek topçularımız ile oluşan kadro:

kaleciler:
muslera
okan
fatih (gönderilir)

stoperler:
luyindama
marcao
ozonwafor (gönderilir)

sağ bek:
oumar (sağlık durumu soru işareti, prof. futbol hayatı bu seviyede bitmiş olabilir)
yedlin

sol bek:
YOK

orta saha:
taylan antalyalı

sağ kanat:
emre kılınç
feghouli
oğulcan
yunus akgün (kiralanır)

sol kanat:
kerem aktürkoğlu
ryan babel

forvet:
mostafa mohamed
radamel falcao
mbaye diagne (satılır)

toplam 12 yabancılı, bayağı takviye isteyen bir kadro. sezon planlamasının bir an önce yapılması lazım. başkan belli değil, teknik direktör belli değil. kulüpte kaosun tillahı var.

eldeki mevcut topçulardan ilk onbir oynaması kesin gibi olanlar ve 1. yedek opsiyonlu oyuncular:

muslera
yedlin xx marcao xx
taylan xx
emreK xx kerem
mohamed

okan
xx luyindama xx xx
xx xx
feghouli xx babel
falcao​

Haziran sonunda seçim olur , temmuz başında da tff bu sezon 8+3 yapıyoruz kızlar der. Ondan sonra düşün kara kara

kaleciler:
muslera
okan
fatih (gönderilir)

stoperler:
luyindama
marcao
ozonwafor (gönderilir)

sağ bek:
yedlin

sol bek:
YOK

orta saha:
taylan antalyalı

sağ kanat:
emre kılınç
feghouli
oğulcan
yunus akgün (kiralanır)

sol kanat:
kerem aktürkoğlu
ryan babel

forvet:
mostafa mohamed
radamel falcao
mbaye diagne (satılır)

muslera
yedlin xx marcao xx
taylan xx
emreK xx kerem
mohamed

okan
xx luyindama xx xx
xx xx
feghouli xx babel
falcao​
önem sırasına göre transfer list:

2 orta saha (ilk onbir)
1 sol bek (ilk onbir)
1 stoper (ilk onbir)

1 sağ bek (alternatif)
1 stoper (alternatif)
1 sol bek (alternatif)
2 orta saha (alternatif)
1 sol kanat (alternatif)
1 forvet (alternatif)

11 adet transfer lazım resmen. tabiki 11 transfer olmayacak, sözleşmesi biten bazı topçuların sözleşmesi illa ki uzayacaktır. kiralık sözleşmeleri biten bir iki oyuncu belki de bir daha kiralanacaklardır (gedson, onyekuru gibi). kısacası o gerekli oyuncu sayısı 7-8'e düşer büyük ihtimalle.

7-8 transfer de az değil tabiki. müthiş bir çalışma gerekiyor şimdiden. yine iddia ediyorum, ana omurgamız bjk'den de fb'den de iyi. neler olacak göreceğiz.

Biktim su tvlerin bjkyi suslemerinden Ulan gorende diyecek ligi catur cutur aldilar.
İzleme reis. Ben Cüneyt Çakır düdüğü çaldıktan sonra lig tv aspor trtspor falan açmadım henüz. Şampiyon yokmuş lig hiç oynanamamış gibi davranıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt